d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Mennyi Penzt Kerestel Eddig A D3al Forintban?
Prev18910111219Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 355.92
Aug 3 2012 01:08pm
Quote (farki @ Aug 3 2012 09:05pm)
pontosan ugyanannyi esélyed van találni egy jó fogást a search gomb megnyomása után, mint a kispista ah botjának
most félreértés ne essék, nem védem az AH botokat, csak nem értem, hogy miért az AH botokat bántja mindenki, amikor ők csinálták a legkisebb damaget
a folyamatos resell miatt folyamatosan vonták ki a goldot a forgalomból, illetve az árakat is stabilizálták valamennyire

ezzel szemben aki vett 100 D3-t, s 24/7 törte a köcsögöket leoric előtt... na ilyenek miatt feleződött a gold értéke hetente kb
és ezt bármelyik fórumon nézem, senki se említi, mindenki hurr durr csúnya AH botok, miattuk nem tudok venni normális cuccot, miattuk vagyok szegény
kedvencem az "AH botok miatt értéktelenedett el a gold"

ezért sem értem, hogy az első nagyobb banvévvel miért az AHbotokat célozták meg, s miért jóval később a sarkoth farmereket

botok alatt nem csak az ah botokra gondoltam, úgy tudom vannak farm botok is

azt meg ne mondd, hogy ugyanannyi esélyem van találni valamit, mint egy 24/7, megállás nélkül operáló ah botnak, aki ráadásul még sokkal gyorsabb is, mint én
***en sem véletlenül használták a snipe botokat
Member
Gold: 1,080.60
Aug 3 2012 01:30pm
Quote (Saenchai @ 3 Aug 2012 20:08)
botok alatt nem csak az ah botokra gondoltam, úgy tudom vannak farm botok is

azt meg ne mondd, hogy ugyanannyi esélyem van találni valamit, mint egy 24/7, megállás nélkül operáló ah botnak, aki ráadásul még sokkal gyorsabb is, mint én
***en sem véletlenül használták a snipe botokat

arra célzok, hogy pl. akarsz venni egy monk armort 500k-ért
rákeresel a kívánt statokra, megnézed mi éri meg legjobban annyiért
1. vagy megveszed az épp aktuális legjobbat
vagy
2. frissítgeted néha-néha, hátha felbukkan 1 szaftos 1d12h-s deal, közben netezel vagy valami
a 2. pontnál mindenkinek ugyanannyi esélye van szerintem, mert az AH bot se századmásodpercenként frissíti a dolgokat, hanem úgy, mint egy ember (főleg, miután a kurvagyors AH botokat kibannolták a gecibe)

vagy rájössz, hogy te unod a farmolást, s AH-zással akarsz gazdag lenni, s ezért random írogatsz be statokat, nézed van-e valami király deal
pontosan ugyanazt csinálod, mint 1 AH bot, ugyanannyi az esélyed jó dealt találni

AH bot annyiban jobb nálad, hogy ő nem fárad el, nem unja meg, s tudja napi 24 órában tolni. ezáltal ő több cuccot fog találni, mint te, s több profitot is termel, de ennek az az egyetlen oka, hogy sokkal több időt AHzik, mint te
tehát arra akarok kilyukadni, hogy te manuálisan adott idő alatt simán termelsz ugyanannyi profitot AH-zással, mint bármelyik bot, semmivel se jobbak nálad
azzal, hogy megveszik az olcsó cuccokat, miközben te alszol, semmiben se hátráltatnak téged

szerintem sokkal hamarabb fel kellett volna lépni a farmbotok ellen, s nem baszódott volna el ennyire a gazdaság
Member
Gold: Locked
Warn: 10%
Aug 3 2012 01:33pm
-100k
Member
Gold: 834.97
Aug 3 2012 01:34pm
Quote (farki @ Aug 3 2012 08:30pm)
vagy
2. frissítgeted néha-néha, hátha felbukkan 1 szaftos 1d12h-s deal, közben netezel vagy valami
a 2. pontnál mindenkinek ugyanannyi esélye van szerintem, mert az AH bot se századmásodpercenként frissíti a dolgokat, hanem úgy, mint egy ember (főleg, miután a kurvagyors AH botokat kibannolták a gecibe)

vagy rájössz, hogy te unod a farmolást, s AH-zással akarsz gazdag lenni, s ezért random írogatsz be statokat, nézed van-e valami király deal
pontosan ugyanazt csinálod, mint 1 AH bot, ugyanannyi az esélyed jó dealt találni

AH bot annyiban jobb nálad, hogy ő nem fárad el, nem unja meg, s tudja napi 24 órában tolni. ezáltal ő több cuccot fog találni, mint te, s több profitot is termel, de ennek az az egyetlen oka, hogy sokkal több időt AHzik, mint te
tehát arra akarok kilyukadni, hogy te manuálisan adott idő alatt simán termelsz ugyanannyi profitot AH-zással, mint bármelyik bot, semmivel se jobbak nálad
azzal, hogy megveszik az olcsó cuccokat, miközben te alszol, semmiben se hátráltatnak téged

szerintem sokkal hamarabb fel kellett volna lépni a farmbotok ellen, s nem baszódott volna el ennyire a gazdaság

igazából ha valaki kézzel ahzna 0-24 és nem fáradna el/nem unná meg, 100x annyi profitot tudna termelni mint 1 ah bot, mert ezek a botok nagyon korlátoltak
Member
Aug 3 2012 01:34pm
Quote (farki @ Aug 3 2012 09:30pm)
vagy

ennyi erővel a farmbotok sem ártalmasak, azok is csak farmolgatnak, mintha te tennéd, annyi, hogy nem fáradnak el

ugyanannyi esélyed van valami fasza cuccot találni, mint egy farmbotnak
Member
Aug 3 2012 01:36pm
Quote (Saenchai @ Aug 3 2012 08:34pm)
ennyi erővel a farmbotok sem ártalmasak, azok is csak farmolgatnak, mintha te tennéd, annyi, hogy nem fáradnak el

ugyanannyi esélyed van valami fasza cuccot találni, mint egy farmbotnak

ja de azok hatással vannak a gazdaságra is mert +goldot termelnek és inflálódik a pénz
Member
Aug 3 2012 01:38pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 3 Aug 2012 20:36)
ja de azok hatással vannak a gazdaságra is mert +goldot termelnek és inflálódik a pénz

this
Member
Aug 3 2012 01:40pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Aug 3 2012 09:36pm)

ez teljesen igaz, viszont szerintem közvetve egy bizonyos szinten (az tény, hogy sokkal kisebb szinten, mint a farmbotokkal) az ah botokkal is lehet befolyásolni az árakat, mert kurvasok ah bot azért elég szép profitot tud termelni, és a d3 zsidói így bele tudnak nyúlkálni azért valamilyen szinten az árakba imo
Member
Aug 3 2012 01:44pm
Quote (Saenchai @ Aug 3 2012 08:40pm)
ez teljesen igaz, viszont szerintem közvetve egy bizonyos szinten (az tény, hogy sokkal kisebb szinten, mint a farmbotokkal) az ah botokkal is lehet befolyásolni az árakat, mert kurvasok ah bot azért elég szép profitot tud termelni, és a d3 zsidói így bele tudnak nyúlkálni azért valamilyen szinten az árakba imo

mondjuk valamilyen szinten ja, ha 1féle itemre botozol, és gyorsan elakarod őket adni, akkor felrakhatsz 5 itemet olcsóbb mint a legolcsóbb olyan item, és aztán 3at megvesznek, 2 bentmarad, és lenyomja az árakat mer tmindenki a legolcsóbbhoz képest fogja felrakni. de ahogy észrevettem ez az állapot nem tart sokáig, és mindig visszaáll ugyanarra az árra az item ára 1-2 nap alatt
Member
Aug 3 2012 01:45pm
Quote (Saenchai @ 3 Aug 2012 20:40)

igen, bele tudnak nyúlni, de nem értéktelenedik el a gold miatta
tegyük fel, hogy van egy cucc, legyen X

X jelenleg 500k-ba kerül
csúnya ah botosok kitalálják, hogy babrálni akarnak az árakkal
két lehetőség van

1. legyen drágább ez a cucc!
felvásárolják az összeset, s mondjuk visszarakják 1 milláért
mi fog történni? párat biztos eladnak, de szép lassan vissza fog állni a cucc arra az árra, amennyit ténylegesen ér
vagy nagyon kemények az ahbotosok, s folyamatosan visszarakosgatják 1 milláért X-t. de ezzel semmit se gyengül a gold értéke, meg nem kúrja szét a gazdaságot

2. legyen olcsóbb a cucc!
vegyük meg az összes cuccot 500k-ért, s rakjuk fel 250k-ért! wait... what?
szerintem belátható, hogy ilyet épeszű ember nem csinál

egyszerűen nem tudnak olyan dolgot művelni az ahbotosok, amivel elkúrnák a gold értékét

Quote (BmA_BeMyAngel @ 3 Aug 2012 20:44)
mondjuk valamilyen szinten ja, ha 1féle itemre botozol, és gyorsan elakarod őket adni, akkor felrakhatsz 5 itemet olcsóbb mint a legolcsóbb olyan item, és aztán 3at megvesznek, 2 bentmarad, és lenyomja az árakat mer tmindenki a legolcsóbbhoz képest fogja felrakni. de ahogy észrevettem ez az állapot nem tart sokáig, és mindig visszaáll ugyanarra az árra az item ára 1-2 nap alatt

na erre nem gondoltam
de ez amúgy fail szagú, mert az ah botos kevesebb profitot termelne, ha ilyet csinálna
nem hiszem, h nagyon elterjedt lenne ez a taktika

This post was edited by farki on Aug 3 2012 01:46pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111219Next
Add Reply New Topic New Poll