Quote (CyberPunk666 @ 14 Jul 2011 19:52)
te vagy asszem psychomókus, mi a véleményed arról, hogy sok erőszakoló pont azért lesz "beteg", mert nem tudja tolerálni és kezelni a mai korunk "szabad szexualitásat" és így hat rá.
?
én nem látok szoros összefüggést ezek között. többnyire a frusztráltság forrása másból fakad. pl.: munkanélküliség, kirekesztettség, az, h sok negatívum és csalódás éri, h nem talál magának rendes úton nőt, nem tudja megfelelően levezetni az indulatait, kiélni az agresszióját. evolúciós okokból a férfiakra 20 és 35 éves koruk között (pluszminusz pár év) nagyon jellemző a veszélykeresés, a fokozott szexualitás, stb. ha ezt nem tudja kellőképpen kielégíteni, akkor nyilván frusztrált lesz. az erőszakolók többsége műveletlen, buta, nem tudja levezetni máshol a felgyülemlett feszültséget... könnyebben elborul az agya, sokkal jobban irányítják az ösztönei.
szval a tolerancia itt nem játszik fontos szerepet, de mondjuk sztem inkább ráugrik egy olyan nőre, akinek kint vannak a mellei meg mindene, mint egy olyanra, aki szolidan öltözik. meg sok példa van rá, h diszkóban próbálnak erőszakosan csajozni, de nem jön össze, aztán utánamennek, megverik a csajt és megerőszakolják... inkább a visszautasítás, a kivetettség, a kielégítetlenség, a frusztráltság és hasonlók játszanak itt szerepet. most sok példa eszembe jutott, de pl. lewin frusztráció-agresszió problémahelyzete szerint, ha valamit, ami kell, nem érhetsz el, akkor ugye frusztrált és agresszív leszel. egy intelligens ember könnyen talál más utat, de van, aki egyszerűen úgy látja, h nincs lehetőség, az akadályt valahogy le kell rombolni, pedig az lerombolhatatlan. szval az a megoldás, hha nem megy szép szóval, akkor erővel fog.
amúgy vannak idősebb korú erőszakolók is, náluk kapuzárási pánik és szervi rendellenességek (prosztata, merevedési zavar) is közre játszik, na meg persze, h nincs párjuk. de náluk sem jellemző sztem az, h nem tolerálják a szabad szexualitást. igazából nekik, mind1, csak az számít, h kire izgul fel (és mint már írtam, jobban felizgul az ösztönén egy kurvás öltözködési stílusra)
Quote (Vismajor @ 14 Jul 2011 19:53)
ma volt az egyik ilyen bűnügyi lófaszban, hogy egy pedofil átlagosan évente 150 gyereket molesztál
pedig ők nem öltöznek kirívóan
ez csak úgy eszembe jutott
az alkoholista meg évente több száz liter szeszt fogyaszt el, nem számít a csomagolás és nem hat rá a reklám (inb4 tipli). más a betegség és az egésznek a forrása, ne keverjük ide.
Quote (Vismajor @ 14 Jul 2011 22:20)
Hát , nem ismerem a qualitásaidat, de én simán letudok fogni úgy egy csajt, hogy azt csinálok vele amit akarok. Macera, de egykézzel letudom fogni mindkét kezét, és okj, ha a csaj pánikol adrenalin és etc, de nekem ne mondd, hogy egy egézséges férfiember nem hajtogat össze egy átlag nőt mert nem veszem be. Ja, én tapasztalatból beszélek, rendszeres erőszak tevő vagyok
Ja, és 3 nővérem van, szóval ja, van fogalmam arról milyen ellenállást tud kifejteni egy nő
this, meg iszonyatosan megijed amikor tudatosul benne, h meg fogják erőszakolni és kétségbeesik, leblokkol, etc. nem lesz belőle superwoman
This post was edited by zsansaccount on Jul 14 2011 02:24pm