Quote (Vismajor @ 7 May 2011 19:20)
De igazából nem akarok belemélyedni a témába, révén lófaszt se tudok az agyról, és igazából szerintem itt nincs is két olyan ember, aki érdemi vitát tudna folytatni a témáról, hisz önálló érvei senkinek nincsenek, ki innen szerezte a tudását, amiben hisz, ki máshonnan.
Quote (Vismajor @ 7 May 2011 19:25)
Én itt csak arra akartam rámutanti, hogy az agy kitudja pillanatok alatt számolni a legdurvább műveleteket, "ha akarja". És ez nekem azt sugallja, hogy az agy sokkal többre is képes, mint amit megmutat.
persze, lehet , hogy totál kamu az egész, de túl sok ehhez hasonló műsort látok, hogy ne higgyek abban, vannak durva arcok.
Akiknek elvileg ugyanolyan agyuk van, mint nekem.

sry, de itt én elteszem a hajam. önálló érvek? ember, és az orvostudomány tényei amiket te nem ismersz? itt nem arról vitázunk, h az ibolya korai hajtását hányan látják zöldnek és hányan kéknek...
az agy pont annyira képes, mint amennyit megmutat. egyes embereknél ez több, másoknál kevesebb. nincs lezárva a tudatot 90%, csupán nem képes olyan mértékű változásra mondjuk.... vagy pl. az autisták úgy működnek, h ahol a szociális dolgok lennének az agyban, ők azt másra használják... szval hiányzik egy funkció, aminek hatására más jobb. a született vakoknak is jobb a többi érzékszervük, mert az agy nagyon változékony és könnyen áthangolódik. éppen ezért, minden embernek kicsit más az agya attól függően, h mit örökölt és milyen környezeti hatások érték.