d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kínos Pillanatok Topicja
Prev18910111220Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 100.00
Feb 21 2011 10:31am
múlt héten fizettem a menzát és lebuktam, hogy már nem kapok családi pótlékot (így a menza sincs féláron), mert nővérem tavaly lediplomázott. kérdi a csaj

-igényeled még így is a menzát?
-nemtom majd meggondolom és szólok
-mikor szólsz? (itt hallottam félre azt, hogy "mikor születtél")
-94 márc 20-án

és akkor kaptam egy facepalmot

This post was edited by Epiphone on Feb 21 2011 10:35am
Member
Gold: 931.79
Feb 21 2011 10:33am
Quote (Epiphone @ Feb 21 2011 05:31pm)
múlt héten fizettem a menzát és lebuktam, hogy már nem kapok családi pótlékot (így a menza sincs féláron), mert nővérem tavaly lediplomázott. kérdi a csaj

-94 márc 20

Tőlem most kapsz egyet.
Member
Gold: 280.00
Feb 21 2011 10:34am
ezeket űberelni nem tudom :S

az velem is megesett hogy barátnőméknél zuhanyoztam és pont akkor nyitott rám az anyja amikor az arcomat töröltem...

egyszer osztály kiránduláson 5 és fél órán át buszoztunk egy emeletes buszban, és nem bírtam tovább, fingottam egy nagyon durvát, amit az elötte lévő gyerekre fogtam...
annyira durván sok és büdös volt, hogy a felső emelet hátuljából eljutott a szag a busz aljába is, és az egész busz anyázott :D a gyereket büdinek csúfoltuk :c

életem egyik legviccesebb élménye, hogy egyszer ingyenes volt a vidámpark és családommal elmentünk. állunk a rohadt nagy sorban, és az apám, aki pécsi egyetemen végzett jogot, corvinuson közgázt, és elvileg eléggé értelmiségi és komoly ember, elkezdett nyilvánosan utánozni egy down kórost, és nem fogta fel hogy mindenki őt nézi..

Member
Gold: 2,366.74
Feb 21 2011 10:35am
Quote (Epiphone @ 21 Feb 2011 17:31)

-94 márc 20

ez hol van az eddigi sztorikhoz?
Member
Gold: 100.00
Feb 21 2011 10:36am
Quote (Inakwo @ Feb 21 2011 06:35pm)
ez hol van az eddigi sztorikhoz?

nem olvastam még el, de jó topiknak tűnik. amúgy nem tom mi volt a legviccesekk helyzet életemben, majd nosztalgiázok egyet ezen

*kínosabb

This post was edited by Epiphone on Feb 21 2011 10:37am
Member
Gold: 12,653.66
Feb 21 2011 10:38am
Quote (Epiphone @ 21 Feb 2011 18:36)
nem olvastam még el, de jó topiknak tűnik. amúgy nem tom mi volt a legviccesekk helyzet életemben, majd nosztalgiázok egyet ezen

ahhoz minimum 2 feles kell :D
Member
Gold: 535.00
Feb 21 2011 10:39am
Még tavaly nyár vége felé lementünk piálni haverokkal Dunakeszire. Minden rendben volt egészen addig, amíg be nem tértünk egy helyi kocsmába (2-3 üveg bor után). Még ott összefutottunk jópár arccal, leültünk a kert helységbe, ittunk még pezsgőt is. Innentől kezdődött a baj. Épp indulok WC-hez, van még 2 lépésem hogy elérjem az ajtót (bizonytalan lábakon állva többnek látszott), erre bejön elém egy csávó és bemegy. Mondom okj, a tőlem kb 2 méterre lévő kerítéshez támolygok, majd kurva nagyot okádok. Miután ezt így szolidan elintéztem, az ismerősök röhögése közepette még visszaültünk a padra olyan 5 percre. Aztán mentünk vonathoz. Odáig semmi baj nem volt, ám amikor felszálltam és elindult a vonat, a gyomromban maradt bor+pezsgő kombináció kb ugyanolyan tempóban indult el fölfele, mint a vonat Vác fele. Spuri a WC-hez (hálistennek nyitva volt). Bemegyek, elkezdek okádni ismét. Szépen befejezem, végig csekkolom magam, hogy azért ugye nem hánytam le magam. Semmi para, megyek ki a WC-ből. Látom haverom kibaszottul röhög. Mondom min röhögsz? Válasz: "Nem zártad be az ajtót, én meg végig néztem. Rég nem röhögtem ilyen jót." A tőlünk kb 2 méterre lévő csávó olyan fejet vágott hogy azt le kellett volna fényképezni. Én meg ugye most erre mit mondhattam volna? Hogy csak okádtam? Inkább meg se szólaltam.
Remélem soha többé nem találkozok azzal a csávóval...
Member
Gold: 4,747.73
Feb 21 2011 10:41am
Nekem nem nagyon van ilyen :((( mikből maradtam ki :D
Olyan volt esetleg, (de nem közelítik meg a színvonalat sajna), hogy baját halászlőfőzésen délután 2kor a nagyszínpad előtt koriztam volna el, közben volt ott vagy 2 ezer ember, én meg ofc ott esek el. :D de aztán a röhögéstől megint elestem, szóval még parább volt. Akkoriban nagyon égőnek éreztem, manapság már röhögök rajta csak. De ált az ilyen nagyonfail dolgokat mindig elröhögöm, osztálykiránduláson is zuhanyzok másnap reggel, kopogott az soztálytársam(én nem hallottam) és bejött, én emg ott állok egy szál faszba és mondom szia, mondd. :D nem nagyon vagyok szégyenlős, szal inkább a csajnak volt para :D
Ha esetleg még eszembe jut vmi majd postolom :')
Ja, asszony eszembe jutattot egyet, ami nem is igazán kínos pillanat, miven rugalmas a családom meg mindneki, de kurvára röhögtünk :D

Kishugom 8 éves, és melettem van a szobája. Panel, tehát elég vékonyak a falak, ha a nőszemély(a bnőm) túllő a célon sex közben, eléggé lehet hallani... Ez meg is történt, másnap reggel emgy ki asszony konyhába, megállítja őt a hugom, párbeszéd:
Szia, rosszat álmodtál?
Őő...nem miért?
Hallotam, hogy nyögdécselsz és zajoskodsz, de a bátyám megvigasztalt ugye?
Őő igen persze (anyám végighallgatta a párbeszédet, mki sírt az elfojtott nevetéstől :D)

This post was edited by Vismajor on Feb 21 2011 11:08am
Member
Gold: 2,366.74
Feb 21 2011 10:46am
Quote (Vismajor @ 21 Feb 2011 17:41)
Nekem nem nagyon van ilyen :((( mikből maradtam ki :D
Olyan volt esetleg, (de nem közelítik meg a színvonalat sajna), hogy baját halászlőfőzésen délután 2kor a nagyszímpad előtt koriztam volna el, közben volt ott vagy 2 ezer ember, én meg ofc ott esek el. :D de aztán a röhögéstől megint elestem, szóval még parább volt. Akkoriban nagyon égőnek éreztem, manapság már röhögök rajta csak. De ált az ilyen nagyonfail dolgokat mindig elröhögöm, osztálykiránduláson is zuhanyzok másnap reggel, kopogott az soztálytársam(én nem hallottam) és bejött, én emg ott állok egy száll faszba és mondom szia, mondd. :D nem nagyon vagyok szégyenlős, szal inkább a csajnak volt para :D
Ha esetleg még eszembe jut vmi majd postolom :')
Ja, asszony eszembe jutattot egyet, ami nem is igazán kínos pillanat, miven rugalmas a családom meg mindneki, de kurvára röhögtünk :D

Kishugom 8 éves, és melettem van a szobája. Panel, tehát elég vékonyak a falak, ha a nőszemély(a bnőm) túllő a célon sex közben, eléggé lehet hallani... Ez meg is történt, másnap reggel emgy ki asszony konyhába, megállítja őt a hugom, párbeszéd:
Szia, rosszat álmodtál?
Őő...nem miért?
Hallotam, hogy nyögdécselsz és zajoskodsz, de a bátyám megvigasztalt ugye?
Őő igen persze (anyám végighallgatta a párbeszédet, mki sírt az elfojtott nevetéstől :D)

hát ez a tipikus vis post volt

barátnővel sexel :D
Member
Gold: 0.08
Feb 21 2011 10:50am
Quote (Inakwo @ Feb 21 2011 06:46pm)
hát ez a tipikus vis post volt

barátnővel sexel :D

azt is figyelted hogy egész olvasható? ^^
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111220Next
Add Reply New Topic New Poll