Nekem nem nagyon van ilyen :((( mikből maradtam ki

Olyan volt esetleg, (de nem közelítik meg a színvonalat sajna), hogy baját halászlőfőzésen délután 2kor a nagyszínpad előtt koriztam volna el, közben volt ott vagy 2 ezer ember, én meg ofc ott esek el.

de aztán a röhögéstől megint elestem, szóval még parább volt. Akkoriban nagyon égőnek éreztem, manapság már röhögök rajta csak. De ált az ilyen nagyonfail dolgokat mindig elröhögöm, osztálykiránduláson is zuhanyzok másnap reggel, kopogott az soztálytársam(én nem hallottam) és bejött, én emg ott állok egy szál faszba és mondom szia, mondd.

nem nagyon vagyok szégyenlős, szal inkább a csajnak volt para

Ha esetleg még eszembe jut vmi majd postolom :')
Ja, asszony eszembe jutattot egyet, ami nem is igazán kínos pillanat, miven rugalmas a családom meg mindneki, de kurvára röhögtünk
Kishugom 8 éves, és melettem van a szobája. Panel, tehát elég vékonyak a falak, ha a nőszemély(a bnőm) túllő a célon sex közben, eléggé lehet hallani... Ez meg is történt, másnap reggel emgy ki asszony konyhába, megállítja őt a hugom, párbeszéd:
Szia, rosszat álmodtál?
Őő...nem miért?
Hallotam, hogy nyögdécselsz és zajoskodsz, de a bátyám megvigasztalt ugye?
Őő igen persze (anyám végighallgatta a párbeszédet, mki sírt az elfojtott nevetéstől :D)
This post was edited by Vismajor on Feb 21 2011 11:08am