1#
Összejöttem egy leányzóval egy házibulibájba (buli előtt lencselevest kajáltam, és nem voltam szarni, és már a partyn kellett )... lefeküdtünk aludni. Kibaszottul kellett finganom, és koncrentáltan tartottam vissza, amíg el nem múlt volna, de ő megcsikizett, és olyan kurva nagy elhúzott recsegős dallam robbant ki a segglyukamból, hogy még a csaj is megijedt. Na _AZ_ kínos volt... Szerencsére a csaj betudta úgy, hogy az ő hibája, mert rosszkor csikizett meg, és csak röhögött az egészen, de akkor is kibebebaszottul kínos volt...

2#
Megint csajjal volt, itt aludt 3 napot, és kb 1x se fingottam azidő alatt, mert kb végig mellettem volt, és vagyok annyira úriember, hogy nem fingok előtte... Az utolsó reggelre már nagyon felhalmozódott bennem a gáz... mikor felkeltünk, a csaj még maradt az ágyba pihizni, én kimentem kávét, meg pirítóst csinálni. A konyhában nyitott ablak mellett kihajolva bagóztam(majdnemhogy puccsítva, hogy ne menjen be a füst), mellé szürcsöltem a kávém, és elindult a 3 nap alatt összegyűlt gáz kifele a seggemből. Mivel pont akkor ment el a kukás előttünk, ami igencsak hangos, elnyomta a lakásból kiszűrődő hangokat.. Kb 3-4x egymás után olyan recsegős, eszméletlen hangos robbanás jött ki a seggemből, mint még soha(gondoltam, hogy 2 ajtón keresztül, a lakás másik felébe esélytelen, hogy meghallja). Megfordulok, erre látom, hogy a csaj áll a konyhaajtónál, ilyen fejjel

O_O . Nem hallottam, hogy kinyitotta a kurva kukás miatt

. Annyit kérdezett, hogy hogy lehetek képes ekkorát üvölteni a seggemmel, erre kifejtettem neki, hogy ez 3 napi adag, amit miatta visszatartottam, amire annyit mondott, hogy aranyos vagyok, és őt nem zavarja, ha máskor előtte is akár kisurrantok egy pofa fingot a seggemből, szal végülis még jól is jöttem ki az egészből, de akkor is gáz volt.