Bemutatkozó post
Quote (anonim @ 31 Jan 2010 23:09)
Hát sajnálom, hogy vannak még olyan emberek, akik ilyen abszolút gyökerek...azthittem a balfasz korszaknak vége, használhatnátok az internet nagyszerű világát arr is, hogy informálódjatok, és ne legyetek ilyen agyilag nullák...de mondjuk kinek ez, kinek az. Ha ebben örömötöket lelitek, hát Én telibeszarom, csak nézzetek magatokba mielőtt másra néznétek...
Grat a balfaszságotokhoz kocka chatfighterek...
ch...
LÓFASZ -.-'
Végszó
Quote (anonim @ 31 Jan 2010 23:34)
Na ennyit erről...akkor ha nem megy szép szóval, akkor dugjátok fel magatoknak az egeret, nyaljátok telibe a monitort, ésörüljetek hogy lyuk van a seggeteken...egy gecinagy középsőujj az összes agyonWOW-ozott mélaszájú gamer növendékbe, és ezt értse mindenki úgy ahogy akarja...megpróbáltam megbeszélni a dolgot de köcsög makacs csíra bagázs ez az egész, ahol azt hiszik az emberek hogy inteligenciával verik a népet...hát nem is kell kérni hogy eltűnjek, mert van ennél sokkal jobb dolgom is... azthiszem ráveszem magam hogy Orkokat öljek, hátha megértem mi a fasz bajotok van...
pacsi
további szép semmittevést arcok
Hallod bazki te aztán tudsz vmit

Milyen ember az aki nem bírja elviselni, ha valami szart csinált és ezt mások meg is mondják neki? Aztán idejössz bazdmeg és még jobban lejáratod magad... Szar orkölők vagyunk, akik arra se méltóak, h rájuk nézz? Ehhez képest itt vered a nyálad te kretén... áááh az ilyen emberek bazki... akasszátok fel magatokat, legalább bekerültök a híradóba és híresek lesztek, mert ezzel a fossal amit összehoztatok sehova se fogtok jutni.
14 Members: zsansaccount, Genthor, beni, sunnymarcell, banyek, Shanyi, Oberon_os, Cpt_Ghost, Saenchai, lacoking, SmilerZzz, SlipKnoT(hun), lacketto,
anonimVálaszolj kretén ne csak nézzél.
This post was edited by zsansaccount on Jan 31 2010 04:01pm