Quote (-joey- @ Tue, Sep 1 2009, 11:41pm)
Te növesszél agyat baszd meg, és fejezd be az óvodás játékaidat, mert nem vagyok vevő rá. Senki nem kíváncsi a meglátásaidra, pláne úgy, hogy még csak el sem magyarázod. Nem érdekel, hogy te megütöttél valakit egy 100 ow-s flaillel, és levett x hp-t. Engem az érdekel, hogy ha beírom a keresőbe, hogy "open wounds" akkor ugyanazokat a képleteket adja ki minden egyes D2-vel foglalkozó oldal. Gondolod rajtad kívül még senki nem jött volna rá, ha igazad lenne?
De nem is erről szól, hanem a gyerekes vergődésedről, mint amikor képrejtvény játékot indítottam, te meg azonnal bepostoltál egy random képet, ami kb. 3-ból egyszer jelenik meg azon a mapen, és verted a melledet, mint egy félhülye, hogy ezzel most hogy beownoltál minket. Ennyire zavar téged az a kurva oldal?
Senki nem fizet nekem azért a kurva oldalért, és nem kevés munkám van benne, ha már mindenáron baszogatni akarsz, akkor engem baszogassál, és hagyd békén a munkámat. Majd ha jobbat csinálsz, akkor jöhetsz ezzel a fellengzős kritizálós hangnemmel. Majd ha annyit letettél akár a valós, akár a "virtuális" asztalra. De ha ennyiből sem bírod felfogni, hogy szálljál le az oldalamról, akkor megbeszélhetjük személyesen is; egy algos vigyort csinálhatok az arcodra. Jó lenne ezt elkerülni, mert nem kenyerem az erőszak, de baszd meg ne hidd, hogy büntetlenül szórakozhatsz velem, és nem kapsz egy pofont, ha betelt a pohár. Megmondtam már, felnőtt ember vagy, magad felelsz a tetteidért, amit mondasz annak súlya van. Már nem bújunk apuci mögé.
Szimplán hagyjál engem békén. Nem érdekel, hogy mit tudsz vagy mit nem tudsz jobban. Tartsd meg magadnak a tudásodat, egy ilyen embertől nekem nem kell se info, se kritika, se segítség. Elgondolkozhatnál azon, hogy miért van az, hogy akivel csak megismerkedtél, amióta d2-zöl és forumozol, az mind csalódott benned, és a 2 évvel ezelőtti "legjobb pvp-s" cím helyett ma már csak a "hunsub idiótája" címet birtoklod.
Nem az számít, hogy papíron az vagy-e. Mindenki tudja, miféle vagy.
ja ellopta a dudum is

joey igazad van btw
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Tue, Sep 1 2009, 11:43pm)
hat valamivel muszaly, ha mar a d2hoz nem ert
MUSZAJ NOOOB
This post was edited by kemiii1338 on Sep 1 2009 04:21pm