Bocsánat, ha olyan dolgokat említek meg, amit már az előző 8 oldal alatt már megírtak.
- PS[2].: Static Field egészen 1 hp-ig működik, nem úgy, mint LODban, ahol csak egy bizonyos százalékig (azt hiszem 50%).
light immunon nem használható ugye, lodban meg a static így van : 1hp/33%/50% (infys mercnél meg ugye láthatjuk, hogy olyan 30-40%-ig lehet staticolni hellen)
Soso setupban két dolgot írnék bele:
[] The Ward Gothic Shield - AllRes // nice Block % - ehelyett szoktak 30/20 prisma bone shieldet, fhrrel, sojsockolva, pdia bele
Valamint fegyónál sem szentírás a shard, Marci cimborám (és még sokan mások, hcban már én is így csinálnám: ) 20 fcr dual-trires wandot használ, jó bónusz az energy és a mana rajta
Leirtam mindezt ^^ A Prism shieldet Extra Itemek kozott keresd, a Wandot meg side note-kent irtam a sorc vegere.105% fcr SvS-ben használatos, valamint túlságosan kötött lesz a build, hiszen a max fcr, amivel egy soso rendelkezhet, 120%, ergo a magefist, a bone of the eyeless és a shard kötelező lesz rá, így viszont tuti, hogy nem jön ki a resist rendesen (svs-nél meg ugye elég a fire maxon)
Pala build :
[] Spectral Shard illetve Scepter - 2 Pala Skills / 3 Blessed Hammer / 3
Conviction /
10% FCR -> ezeket a modokat kell keresni
amit kiemeltem :
1 - concentration
igen, concentration ^^^2 - a biliből vegyük ki a kezünket.
mondtam, hogy egy alternativa, de a sablon ra a Shard 
Ha scepterünk van, kell fcr ring illetve bloodfist helyett mage, míg shard mellé elég a stat resi ring (75% fcr itt felesleges, drága és a dam is szar lesz)
Neci setup korrekt, ha csben van, akkor dim visiont használjon, szeressük.
Barb Build:
Str-t nem csak itemig viszik, bvb-nél is megy a spekuláció, hogy legyen kicsivel több dam, egy mf bonesnappernél meg egyenesen kötelező 150+ str (megvan vele 2-2.5k boval aztán csá)
Ama build:
pont most csináltam egy cowgirlt, mana leech helyett WoE menjen rá szerintem, hiszen még ha mondjuk war javelint dobálsz, akkor is minimális lesz a leech mértéke, woe-n meg ott figyel az 5 Maek
Extra itemek
Fegyverekhez oda lehet még írni az exec swordot, nagát, martel de fert, bec-de-corbint. Szintén szeretik, fontos és csudijó bónusz rá a dupla-tripla dura.
Uh hat ja, ezek kimaradtak, tyNa ennyi részemről.