d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szánalmas Bagázs Vagytok > Mindannyian...
Prev18910111230Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 22,413.07
Aug 26 2008 08:08pm
Quote (dihep @ Wed, Aug 27 2008, 03:06am)
bocs de ezen gecire felrohogtem (tudom hogy veletlenul irtad el)
egyebkent remelem komolyan is gondoltad amit irtal

jah, sry
Member
Gold: 0.00
Aug 26 2008 08:10pm
Quote (dihep @ Wed, Aug 27 2008, 04:06am)
:DDDDDDDDASD
kozom nincs a rokkhoz de a tobbi igaz^^

mas stilusrol meg nem hallottam ennyire primitiv jelzot, maradt a rokkergeci
de irga a true rokker arc, cukivagyokra headbangel
Member
Gold: 10.66
Aug 26 2008 10:06pm
Ne hari Oli, de kicsit offolok a topicba, mert Zayl kegyetlen volt és bezárta a topicot, amire ez hivatkozik.

Quote (ExTazzZy @ Tue, Aug 26 2008, 08:55pm)
te fasszopo kis geci
hogy a budos rohadt kurva anyadba mered postolni a kepet anyamrol?
postoltal 1 kb 1 eves vagy 2 eves kepet, most kemeny vagy?
postolgatsz masokrol kepet, flash movieket csinalsz emberekrol, aztan te azthiszed jo ember vagy?
te egy meg mikesnel ricinel es nalam is nagyobb kocsog geci vagy, hogy az emberek hibajat illetve kinezete es egyeb olyan dolgok miatt fikazol amirol nem tehet
hat tunjel mer a budos kurva anyadba, te kis geci.
remelem ezert kapod amit kell, te szarhazi geci.
az hogy pattanasos vagyok, baj? te nem voltal az? esetleg te hibatlan vagy?
gratulalok, tenyleg egy ertelmes ember vagy. huzzal valami flash-t csinalni addig sem itt baszod magad.

y

e: es baj hogy ez a nevem? a kurva anyadat te fereg ha egyszer nem tehetek rola, idiota senkihazi vagy.

No. Csak sorban Domingó
- Devj bemászott a lakásotokba, elindította a számítógépet és ellopta róla a közös képeteket édesanyáddal vagy esetleg olyan forrásból szerezte be, ami mindenki számára elérhető éééés ezáltal már egyáltalán nem bűn és hiba postolni, hisz mindenki számára hozzáférhető, no?
- 1 vagy 2 éves kép. Abszolút mindegy, hiszen ugyanaza a genetikai hulladék van rajta csak ráncfelvarrott(lol?) verzióban.
- Nem jó ember azért, mert szórakoztatja az embereket, hanem csak közkedvelt, mert mindenkinek mosolyt csal az arcára. és Domingó. Ha nem viselkednél úgy, ahogy eddig akkor nem készült volna rólad flash videó icon_pointr.gif yy. me Sherlock. me gz, meg gosu, bla.bla és blöehh
- Rici egyáltalán nem köcsög, se nem geci. Ricinek a nyomába se értek, de ez más megközelítést igényel.
- Igen biztos megfogja kapni.
- Szerinted az törvényszerü, hogy az ember pap tamásos kamasz korában? ohmy.gif zomg. akkor én nem voltam kamasz -.-'
- Huzzál flasht csinálni.. erre most csak azt tudom írni, amit itt látok pár sorral feljebb rici sigében.. "leszophatlak?"

Oli: Don't hurt meh plx cry3.gif
Dejv: Alázzad a testem! Csinálj rólam is oltás videót...

Na mentem vissza aludni. Asszem lebetegedtem.
Member
Gold: 710.00
Aug 26 2008 10:41pm
Quote (Aston @ Wed, Aug 27 2008, 04:06am)
Ne hari Oli, de kicsit offolok a topicba, mert Zayl kegyetlen volt és bezárta a topicot, amire ez hivatkozik.

No. Csak sorban Domingó
- Devj bemászott a lakásotokba, elindította a számítógépet és ellopta róla a közös képeteket édesanyáddal vagy esetleg olyan forrásból szerezte be, ami mindenki számára elérhető éééés ezáltal már egyáltalán nem bűn és hiba postolni, hisz mindenki számára hozzáférhető, no?
- 1 vagy 2 éves kép. Abszolút mindegy, hiszen ugyanaza a genetikai hulladék van rajta csak ráncfelvarrott(lol?) verzióban.
- Nem jó ember azért, mert szórakoztatja az embereket, hanem csak közkedvelt, mert mindenkinek mosolyt csal az arcára. és Domingó. Ha nem viselkednél úgy, ahogy eddig akkor nem készült volna rólad flash videó icon_pointr.gif yy. me Sherlock. me gz, meg gosu, bla.bla és blöehh
- Rici egyáltalán nem köcsög, se nem geci. Ricinek a nyomába se értek, de ez más megközelítést igényel.
- Igen biztos megfogja kapni.
- Szerinted az törvényszerü, hogy az ember pap tamásos kamasz korában? ohmy.gif zomg. akkor én nem voltam kamasz -.-'
- Huzzál flasht csinálni.. erre most csak azt tudom írni, amit itt látok pár sorral feljebb rici sigében.. "leszophatlak?"

Oli: Don't hurt meh plx cry3.gif
Dejv: Alázzad a testem! Csinálj rólam is oltás videót...

Na mentem vissza aludni. Asszem lebetegedtem.

sztem te Rici multija vagy, azért mondasz ieneket...
Member
Aug 26 2008 10:45pm
Quote (sylKE @ Wed, Aug 27 2008, 05:41am)
sztem te Rici multija vagy, azért mondasz ieneket...

Nem. Én nem utálom Ricit, hanem teljesen másképp figyelem őt, mint mást. Rici nem egy fostaliga, mint Mikes vagy Tázi.
Member
Gold: 710.00
Aug 26 2008 10:46pm
Quote (Aston @ Wed, Aug 27 2008, 04:45am)
Nem. Én nem utálom Ricit, hanem teljesen másképp figyelem őt, mint mást. Rici nem egy fostaliga, mint Mikes vagy Tázi.

majd megváltozik a véleményed 1 idö után... happy.gif
Member
Gold: 22.50
Aug 26 2008 10:46pm
Quote (kabraxis6 @ Wed, Aug 27 2008, 12:55am)
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=22763211&f=129

Ebbe tessek beletekinteni.
Kurvara csalodtam benned Dave, toled nem ezt vartam. Addig oke, hogy cikized, de ez mar enyhen tulloves a celon. Azoknak is szol ugyanez akik ugyan ugy rohogtek rajta mint Dave.
Szanalmas viselkedes. Kurvara unfair.
En is utalom exyt, de nem a kinezeteert, hanem a viselkedeseert. Senki sem tokeletes kinezetre, es szemely szerint lattam mar a subozok kozul rusnyabb pofajut is (neveket nem mondok az illem vegett), es ezzel szerintem nem vagyok egyedul.
Kisebbsegi komplexusban szenved a hunsub nagy resze? Mast kell cikizni esetleg azert, mert magatokrol akarjatok eleterlni a figyelmet?
Egyszeruen szanalmas. Nevetseges. Igazabol nem tudok eleg serto szot talalni az ilyen viselkedes leirasara..

Csak ennyit akartam, tovabb afk. Nem tudom hanyan vettek eszre, bizonyara nem sokan, de itt akarom hagyni a subot, leginkabb az ilyen hozzaallas miatt, meg a balfaszok miatt mint Exy, Army meg az egyebek. De azok sem jobbak naluk, akik egesz nap csak ertelmetlenul toljak a +1-et mint pl Bks, Beci, meg az effelek.

Kb ennyit akartam, tovabbi afk, bar tudom, hogy kurvara leszarjatok. De remelem legalabb 1-2 ember eszbe kap hogy azert megis van hatar ahol meg kene allni.

Ultra giga vouch. Ugyan ezt gondolom, annyi külömbséggel, hogy én birom Exyt, szerintem jofej, mármint @ msn.

Member
Aug 26 2008 11:11pm
Quote (sylKE @ Wed, Aug 27 2008, 05:46am)
majd megváltozik a véleményed 1 idö után... happy.gif

Ez nem fog bekövetkezni úgy érzem.
Member
Gold: 22.50
Aug 26 2008 11:14pm
Quote (Aston @ Wed, Aug 27 2008, 07:11am)
Ez nem fog bekövetkezni úgy érzem.

Egyszer minden befog ^^
Member
Gold: 7,149.00
Aug 26 2008 11:21pm
Oli: hail.gif
Go Back To Magyar Topic List
Prev18910111230Next
Closed New Topic New Poll