Ne hari Oli, de kicsit offolok a topicba, mert Zayl kegyetlen volt és bezárta a topicot, amire ez hivatkozik.
Quote (ExTazzZy @ Tue, Aug 26 2008, 08:55pm)
te fasszopo kis geci
hogy a budos rohadt kurva anyadba mered postolni a kepet anyamrol?
postoltal 1 kb 1 eves vagy 2 eves kepet, most kemeny vagy?
postolgatsz masokrol kepet, flash movieket csinalsz emberekrol, aztan te azthiszed jo ember vagy?
te egy meg mikesnel ricinel es nalam is nagyobb kocsog geci vagy, hogy az emberek hibajat illetve kinezete es egyeb olyan dolgok miatt fikazol amirol nem tehet
hat tunjel mer a budos kurva anyadba, te kis geci.
remelem ezert kapod amit kell, te szarhazi geci.
az hogy pattanasos vagyok, baj? te nem voltal az? esetleg te hibatlan vagy?
gratulalok, tenyleg egy ertelmes ember vagy. huzzal valami flash-t csinalni addig sem itt baszod magad.
y
e: es baj hogy ez a nevem? a kurva anyadat te fereg ha egyszer nem tehetek rola, idiota senkihazi vagy.
No. Csak sorban Domingó
- Devj bemászott a lakásotokba, elindította a számítógépet és ellopta róla a közös képeteket édesanyáddal vagy esetleg olyan forrásból szerezte be, ami mindenki számára elérhető éééés ezáltal már egyáltalán nem bűn és hiba postolni, hisz mindenki számára hozzáférhető, no?
- 1 vagy 2 éves kép. Abszolút mindegy, hiszen ugyanaza a genetikai hulladék van rajta csak ráncfelvarrott(lol?) verzióban.
- Nem jó ember azért, mert szórakoztatja az embereket, hanem csak közkedvelt, mert mindenkinek mosolyt csal az arcára. és Domingó. Ha nem viselkednél úgy, ahogy eddig akkor nem készült volna rólad flash videó

yy. me Sherlock. me gz, meg gosu, bla.bla és blöehh
- Rici egyáltalán nem köcsög, se nem geci. Ricinek a nyomába se értek, de ez más megközelítést igényel.
- Igen biztos megfogja kapni.
- Szerinted az törvényszerü, hogy az ember pap tamásos kamasz korában?

zomg. akkor én nem voltam kamasz -.-'
- Huzzál flasht csinálni.. erre most csak azt tudom írni, amit itt látok pár sorral feljebb rici sigében.. "leszophatlak?"
Oli: Don't hurt meh plx

Dejv: Alázzad a testem! Csinálj rólam is oltás videót...
Na mentem vissza aludni. Asszem lebetegedtem.