d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev18978988999009011257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,107.11
Apr 18 2015 07:49am
Quote (championmath @ 18 Apr 2015 14:00)
Azért a 3 edzés előtti lófaszt ide már nem írtad le.

Számomra csak az a rejtély, hogy míg Psylon és úgy nagyjából minden ember egyetért abban, hogy ha a cukornádból elveszünk minden értékes tápanyagot és marad a tömény cukor,

akkor annak fogyasztása valószínűleg nem egészséges, akkor miért gondolják, hogy ha a tejből/húsból akármiből kivesznek rengeteg értékes dolgot, hozzáadnak egy rakás szart az egészséges?

Persze ha valaki iszik egy fehérjét (remélhetőleg nem magában, hanem ad hozzá valami szénhidrátot és lehetőleg zsírt is mert nem véletlen nem eszünk húst sem magában) akkor nem hal bele, ugyanúgy ahogy abba sem ha rak 1-2 teáskanál cukrot teába vagy kávéba, ettől függetlenül nem optimális egyik sem.

Edzes elott 1 azaz egy fajta kieget iszok meg.
Ami semmi tobb csak pörgető. Amiben mindig tartok szünetet a szedése kozben.

Komolyan ugy csinálsz mintha ezen élne itt az ember.
Napi 90g WPP-t iszok meg. Ebből 60g edzes utáni a másik pedig reggel. (7/5 nap)
Valószínű, hogy ebbe fogok bele halni. Es igazad lehet ez aztan az egészségtelen életmód.

Quote (S4nyy @ 18 Apr 2015 09:59)
még mindig csak nevetni tudok rajtad, a feszülős képeiddel együtt
bár legalább nem adtad fel 2 hónap után
am az én bcaa készítményemre napi 7g-ot írnak, de a napi 24g amino is biztos indokolt!
lehet más oldalakon is kéne tapasztalatokat olvasni, mondjuk vesebeteg beszámolókról...

O igen. Feszülős kep.
Bocsáss meg nekem kerlek, hogy büszke vagyok némileg arra, amit eddig elértem. Tisztában vagyok azzal, hogy ez lofasz es évek kérdése nem hetek, hónapok míg igazabol latszodni fog a fejlődés. Mar ha kitartok addig es hidd el ki fogok tartani. Mert nem miattad, nem haver miatt es nem pina miatt csinálom. Hanem azért mert tudom milyen szégyenben elni amiatt mert egy kövér disznó vagy. Es ezen akarok változtatni.
Nem postolok képet sehova csak ide. Nem verem a faszom, hogy "nézzetek mekkora király vagyok". Egyedül ide szoktam képet feltölteni, hogy le tudjatok ugatni, mekkora nyomorék vagyok.

Nem várom el hogy paskoljatok meg a vállam hogy jajj de kis ügyes vagyok. Nem óvoda ez.
De azért ez is vicc mar. Bármit csinálok szar vagyok a szemetekben mert az mellett hogy tisztábban táplálkozom mint akar fahri kicsit tobb a kiegem mint nektek, mar az ugatas megy.
Ha kokszolnek nem kapnék ennyi okadast.

-------------------------
Vitamin & feherje & vitargo ennyi nálam az alap.
A többi mind csak plusz.
Nem várok csodát, nem vagyok hülye, nem mondtam senkinek hogy vegye meg, egye ezt vagy azt mert az a tuti.
Ez az en választásom, az en vesém az en majam es az en faszom. De ha ennyire aggódtok hogy impotens leszek ezektől a táplálék kiegészítőktől, akkor még most szopjatok le nyugodtan, nehogy lemaradjatok róla.

Quote (TresholdOfUniverse @ 18 Apr 2015 10:34)
nem kell beleszolni, nyilvan Gurke se ert hozza csak dolj hatra es hatha Psyclon beindul

Megfelel?

This post was edited by Psyclon on Apr 18 2015 07:52am
Member
Gold: 4.20
Apr 18 2015 07:56am
agyrak inc
Member
Gold: 2,496.00
Apr 18 2015 11:13am
Quote (Psyclon @ Apr 18 2015 02:49pm)

Valószínű, hogy ebbe fogok bele halni. Es igazad lehet ez aztan az egészségtelen életmód.

O igen. Feszülős kep.
Bocsáss meg nekem kerlek, hogy büszke vagyok némileg arra, amit eddig elértem. Tisztában vagyok azzal, hogy ez lofasz es évek kérdése nem hetek, hónapok míg igazabol latszodni fog a fejlődés. Mar ha kitartok addig es hidd el ki fogok tartani. Mert nem miattad, nem haver miatt es nem pina miatt csinálom. Hanem azért mert tudom milyen szégyenben elni amiatt mert egy kövér disznó vagy. Es ezen akarok változtatni.
Nem postolok képet sehova csak ide. Nem verem a faszom, hogy "nézzetek mekkora király vagyok". Egyedül ide szoktam képet feltölteni, hogy le tudjatok ugatni, mekkora nyomorék vagyok.

Nem várom el hogy paskoljatok meg a vállam hogy jajj de kis ügyes vagyok. Nem óvoda ez.
De azért ez is vicc mar. Bármit csinálok szar vagyok a szemetekben mert az mellett hogy tisztábban táplálkozom mint akar fahri kicsit tobb a kiegem mint nektek, mar az ugatas megy.

A többi mind csak plusz.
Nem várok csodát, nem vagyok hülye, nem mondtam senkinek hogy vegye meg, egye ezt vagy azt mert az a tuti.
Ez az en választásom, az en vesém az en majam es az en faszom. De ha ennyire aggódtok hogy impotens leszek ezektől a táplálék kiegészítőktől, akkor még most szopjatok le nyugodtan, nehogy lemaradjatok róla.

Megfelel?

:thumbsup:

csak irigykedunk teso, mi is szeretnenk ilyen hosszu postokat irni
Member
Gold: Locked
Apr 18 2015 11:32am
Quote (Psyclon @ Apr 18 2015 03:49pm)

O igen. Feszülős kep.

A többi mind csak plusz.

Látom nem sikerült értelmezned amit írtam.

Azért vicces szerintem ez az egész mert hiába írod le, hogy nem vársz csodát ezektől mégis azt vársz. Látszik, hogy úgy gondolod ha nem innád a napi 3 fehérjét, vennéd a vitargot és a 4 edzés előtti "pörgetőt" akkor fölösleges lenne edzened.

Látod erről beszélek, azt hiszed, hogy tisztán táplálkozol, de a napi fehérjebeviteled fele feldolgozott fehérjepor. Pontosan mit értesz tiszta táplálkozás alatt? Nem iszol kólát?

Quote (Psyclon @ Apr 9 2015 01:50pm)

Ja es igen. Tudom hogy picit sok a kieg egy kezdő noobhoz képest. De nem csak ugy random ossze válogattam őket.
Sokat olvastam a dolgokról. Tapasztalatokat főleg.
Es mar nekem is van nemi tapasztalatom egyes kiegekkel.

Sok pénzről beszélünk, feleslegesen en se dobok ki 10 ezreket az ablakon.

Elolvastad a sok hasonló gondolkodású tapasztalatát amikor leírják, hogy a "dzsámbó kurvajó mert 4 kilót hozott 1 hónap alatt" és társai. Neked meg milyen tapasztalatod lehet, már az első héten berendelted kb amit most használsz, honnan tudod, hogy érnek valamit?

This post was edited by championmath on Apr 18 2015 11:39am
Member
Gold: 280.00
Apr 18 2015 12:13pm
nekem már csak az a kérdésem hogy lestat fideszes-e
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Apr 18 2015 12:43pm
lestat elolvasta bb.hu-n a kommenteket és már ő itt a táplálkozásguru, aki háromféle cuccot szed vállazás előtt
Member
Gold: 0.00
Apr 18 2015 02:13pm
Szerintem ha valakinek annyi fölös pénze van hogy ilyen szarokra költ emelje meg inkabb a napi csirke adagját és annak értelme is van.
A versenyzok se hasznalnak kb semmi kieget, se wheyt, se vitargot, se glutamint, semmit. Ez csak ilyen zsidó elmetrükk a casual gyúrós rétegnek.
Member
Gold: 1,630.69
Apr 18 2015 02:41pm
Követem fahrii tanacsat, es 10+-os szeteket csinalok, es majdnem minden edzes utan 2-3 napig tart az izomlazam. Ez normalis? 5 repnel nagyon ritkan volt csak izomlazam.
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Apr 18 2015 03:17pm
Itt kb 35ezer 4 kilo feherje
A csirke mocsok olcso, inkabb eszem azt 😹
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Apr 18 2015 03:18pm
Quote (Karan2_Returned @ 18 Apr 2015 22:41)
Követem fahrii tanacsat, es 10+-os szeteket csinalok, es majdnem minden edzes utan 2-3 napig tart az izomlazam. Ez normalis? 5 repnel nagyon ritkan volt csak izomlazam.

3 nap már sok szerintem

egy jobb mellezést én is érzek 2 napig
Go Back To Magyar Topic List
Prev18978988999009011257Next
Add Reply New Topic New Poll