Be copypastolok valamit ami "ofc" nem a személyes írományom
Alkohol: Szerintem egy bizonyos szintig biztonságos és kellemes drog ami jól integrálva van a kultúrába, csak könnyű túladagolni, emésztőrendszeri zavarokat okoz (hányinger, hasmenés, émelygés) és eléggé megváltozik tőle az ember gondolkodása csökken az önkontroll. Rendszeres fogyasztás esetén nagy a hozzászokás kockázata. Én igazából sör és bor formájában szeretem fogyasztani, mert az íze mellett a hatás is igen eltérő. Sör lazulni, dumcsizni jobb mert picit leszedál, bulizni a bor mert nem leszek tőle fáradt és nagyon közlékennyé tesz.
Fű: A legáltalánosabb fogyasztási módja a füst inhalálása ami nekem kicsit kellemetlen mivel nem dohányzom. Könnyű hozzászokni a napi használathoz és bárki bármit mond igenis kapu a keményebb cuccokhoz. Szerintem olyan zenék mellé (chillout, trip-hop, nu jazz) krva jó kis kiegészítő, de otthoni lazulásra is kitűnő.
Mefedron aka kati: Hát igazából kurva jó érzés, de epic ocsmány anyag imo. Nehéz vele leállni, és olyan dolgokat mondhatsz amiket később megbánsz.

Meg túl divat.
Tramadol: Epik bölcsészdrog, 6-8 órás világtól elszakadás, gondtalanság. Ha rákattansz rábaszol mert ópiát és heroinszerű elvonási tünetei vannak. De ezt pl mindenkinek ajánlom legalább 1x kipróbálásra, patikában lehet kapni receptre.
Ketamin aka ica, ilonka: Elröpít a zeneverzumra, ez jött be legjobban azok közül amiket kipróbáltam, csak itt is az van mint katinál hogy amíg látod addig kívánod.
JWH-018 : Szintetikus pszihedelikus anyag, nagyon hasonlít a hatása a fűre csak picit haluzol is tőle. Elég epik és a füstje se mar.
Kéjgáz: Legális, ABC-ben lehet kapni, teljesen ártalmatlan, és epik érzés. pont.
Rush: Szintén legális, szexboltokban kapni, picit hasonlit gázra de imo nem olyan nagy szám.
Töltőgáz: Dont try this. Eléggé kivoltam akkor az élettől. 8d
Hajnalka (LSA) : Hát én kihánytam kb mind, de aztán ilyen szines buborékok úsztak az égen. Állítólag elég trippy, csak geci szarul leszel tőle, senkinek nem ajánlom.
Nyugtatók: Semmi extra, elvagy mint marci hevesen, de kb alig érezni.
Spiropent: Növeli a bétahörgők oxigénfelvételét és elvileg pörögsz tőle. Gyúrósok tolják, de nekem csak a kezem remegett tőle mint a szar.
Látnokzsálya: Hát én cigibe megcsavartam és elég light hatása volt, de állítólag pipából elég erős hallucinogén.
Hasis: Kb mint fű, a különbséget nem lehet leírni.
most mas nem jut eszembe de akkor tuti nem volt nagy szam