Quote (bajcli @ 9 Oct 2010 21:34)

most megint ugyanott vagyunk, lsd meg a speed így meg úgy káros, de az alkohol nyilván tökjó a májadnak, a csigás füvescigitől meg biztos nem kapsz tüdőembóliát meg rákot... nyilván nem kapsz, de kapHATSZ + ott az oszlopdiagram fent.
a szubkultúrás dologgal meg pont arra próbáltam utalni, hogy valószínűleg pont azért nyúl valaki az lsdhez meg a speedhez, mint amiért te az alkoholhoz: mert jó neki, jól érzi magát tőle, mert ezt látja a haveri körben állandóan, mert része a szubkultúrának.
ja, és nem árra gondoltam, inkább beszerezhetőségre (mondjuk lsd-t, speedet meg füvet nem tudsz venni a teszkóban), ja, és nem tudom, miért vicces, amikor csak a "személyes véleményemet" dobtam be, amit épp most írtál le, hogy vártál.
értelek és tulajdonképpen nem is akarom megtámadni az álláspontodat, mert ebből a szempontból nézve stimmel az érvelésed, tulajdonképpen egyet is értek vele valamennyire.
én nekem viszont biztos mániám ez már, de csak mérlegre tenném az alkoholt és az lsdt. ismét.
aztán jöhetnék olyan lófasz dolgokkal is, h állam bácsi vigyáz az adófizetőire, ezért engedi az alkohol és az lsdt pedig nem. stb, de gyerekes volna.
a gondolatmenete jobban érdekelne a használónak inkább. szóval szembeállítva magammal, akkor: én az alkoholt nem fogyasztom rendszeresen, csak egy-egy beszélgetős sörözésnél, ami ugye gyenge és töményet pedig azokon a házibulikon toltam, meg persze a családi koccanások, meg koncertek előtt ha barátnőmnek Jackezhetnékje van, akkor vele stb.. ezek olyan alkohol mennyiségek, amik körülbel az embernek kb. 80éves korára tudják utolérni a máját. ha megéli és nem viszi el előbb valami, ugye.
ha az lsd nézzük, akkor az problémásabb, ugye a flashbackek miatt, ami nehezen kontrollálható, már ha az. lehet figyelni a setre és settingre, de azt hiszem egy partyban ez nehézkes. a másik, ami aggasztó lehet az a paranoia, skizofrénia, pánik, haláltól való félelem mégrémítően felnagyobbodása, stb.. ezeket ugye az lsd kiválth
atja. (feltételes módban vagyunk, ugye.) ha ezeket összevetem azzal, h simán, bármikor bekövetkezhet, pl. a flashback, miközben autót vezetsz vagy művelsz valamit, akkor ehhez képest az alkoholtól való hányás(már aki..), a teleportálás és másnaposság(szintén már aki..) akkor elenyésző, jól gondolom?