d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev18898908918928931141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Mar 3 2017 04:30am
Quote (SummertimeClothes @ Mar 3 2017 12:26pm)
Reportoltam minden weeb postot t4t

EE-Sama nem örül
Member
Gold: 200.00
Mar 3 2017 05:30am
Quote (anyd @ Mar 3 2017 07:44am)

Habár tényleg kell hozzá egy kis japántűrés, közelsem annyi mint egyik másik durvábbhoz

Két dolgot tudok nehezen megemészteni egy animunál, a női szereplők nyávogását - van ahol komplett karakterek épülnek erre, és ez a Steins Gate-ben is így van -, meg ha nagyon benne van az otaku-"kultúra". Az elsőt azért nem, mert irritál, az utóbbit meg azért nem tudom elviselni töményen, mert kiráz tőle a hideg. Persze vannak kivételek, ahol mégis annyira egyben van az animu, hogy vagy hozzátesz, vagy nem zavar. Steins;Gate, Monogatari széria nálam teljesen ilyen.:)

ontopik: Kinek mi volt a kedvenc sorozata 2016-ban? Kevés dolgot láttam, valami rövidet(max 13 részes) szívesen néznék. Nálam a Stranger Things vitt mindent.
Member
Gold: 280.00
Mar 3 2017 05:36am
Quote (afflect @ Mar 3 2017 12:30pm)
Két dolgot tudok nehezen megemészteni egy animunál, a női szereplők nyávogását - van ahol komplett karakterek épülnek erre, és ez a Steins Gate-ben is így van -, meg ha nagyon benne van az otaku-"kultúra". Az elsőt azért nem, mert irritál, az utóbbit meg azért nem tudom elviselni töményen, mert kiráz tőle a hideg. Persze vannak kivételek, ahol mégis annyira egyben van az animu, hogy vagy hozzátesz, vagy nem zavar. Steins;Gate, Monogatari széria nálam teljesen ilyen.:)

ontopik: Kinek mi volt a kedvenc sorozata 2016-ban? Kevés dolgot láttam, valami rövidet(max 13 részes) szívesen néznék. Nálam a Stranger Things vitt mindent.

Young Pope, OJ contra people
Member
Gold: 1,630.69
Mar 3 2017 06:10am
tfwmfw belenezek a "sorozatok" topicba ))

Quote (jarabekg @ Mar 1 2017 06:31pm)
ajanljatok valami jo animet

legyen szepen megrajzolva, legyen kicsit mindfuck, legyen kaszabolos, lehetoleg sok kesz resszel

summoning karan&boyz

Sok reszes anime az nagyon ritkan jo, mivel kevesebb penz jut atlagban egy reszre, es a pacinget is nehez belöni.

Amugy Hellsing Ultimate, Terra Formars (BD ripet nezz, TV az tul van cenzurazva), Tokyo Ghouls (erre is vonatkozik), Claymore (ebböl csak mangat olvastam, de elvileg az anime is jo), Gantz (az original endingje eleg baromsag mondjuk), Kara no Kyoukai filmek.

Quote (ecneB @ Mar 3 2017 12:12am)
Egyedül a neon genesis evangeliont láttam egy jó barátom unszolására, az végülis tetszett, teljesen anime szűznek mik a javaslatok? Tennék egy próbát.

Ghibli filmek azok jopofak, es meg normalfagkent is lehet öket elvezni. (Kiki's Delivery Service, Nausicaä, Mononoke Hime)

Ezen kivül eleg sok közkedvelt anime van, nagyjabol akarmibe belenezhetsz, arra viszont figyelj, hogy comedyt kerüljed az elejen. Teljesen mas a japan humor es nem sok embernek jön at.

Mondtak mar itt egy csomo klasszikust, ugyhogy en irok par hidden gemet amiket nem fogsz a TOP 10 BEST ANIME EVER!!!!44 listakon talalni.

Kekkai Sensen
Van benne minden, ami csak kell. Jo animacio, zene, ötletes rendezes, es egy magavalragado setting.
https://myanimelist.net/anime/24439/Kekkai_Sensen

Shingeki no Bahamut
Tipikus japan fantasy/adventure, latvanyos es könnyen megemeszthetö.
https://myanimelist.net/anime/21843/Shingeki_no_Bahamut__Genesis

Is the order a rabbit?
Nem tudom ilyesmi erdekel-e, aranyos lanyok kavezgatnak es beszelgetnek.
https://myanimelist.net/anime/21273/Gochuumon_wa_Usagi_Desu_ka

Noragami
Egy haboru-isten uj eletet akar kezdeni, mivel annyira bekes lett a vilag, hogy mar nincs szükseg a regi enjere. Elvallal takaritastol kezdve a szellemvadaszatig minden munkat, de a multja folyamatosan kiserti.
https://myanimelist.net/anime/20507/Noragami

Spice and Wolf
Szerelmi törtenet egy istennö es egy halando között, közepkori közgazdasaggal megspekelve.
https://myanimelist.net/anime/2966/Ookami_to_Koushinryou

Ping Pong
Ez "müveszibb", mint a föntebb felsorolt animek, nagyon sok temat erint, legföbb temaja talan a felnötte valas.
https://myanimelist.net/anime/22135/Ping_Pong_The_Animation

Quote (Anarkin @ Mar 2 2017 10:25pm)
nem mindfuck és nem kaszabolos, de anime :(

amúgy épp letöltöttem ezen kívül is párat: reddit, top 5 animes, és metszetet vettem, szóval kéne go/no-go rájuk

Baccano!
Steins;Gate

Steins;Gateböl elvileg jo a jatek, az anime gyengus, en nem birtam vegignezni.

Baccanot nagyon sokan mondjak hogy milyen jo, en haromszor kezdtem el nezni, de sose vegeztem vele.

Quote (afflect @ Mar 3 2017 12:30pm)

Sok nö ugy beszel naluk a valosagban is, föleg ferfiak elött, hogy nöiesebbnek tünjenek.

This post was edited by Karan2_Returned on Mar 3 2017 06:12am
Member
Mar 3 2017 07:58am
Quote (anyd @ Mar 3 2017 11:36am)
Young Pope, OJ contra people

Young Pope "megvéve". Már szemezgettem vele, köszi.

Quote (Karan2_Returned @ Mar 3 2017 12:10pm)
Sok nö ugy beszel naluk a valosagban is, föleg ferfiak elött, hogy nöiesebbnek tünjenek.

Ezt se tudtam, érdekes. Kulturális "kis" különbség, de ettől függetlenül még számomra - és gondolom még jó pár ember számára -, semmi nőies nincs ebben. Más világ, ugyebár. :)

szerk.: Első animénak amúgy tuti, hogy Death Note-al kezdeném. A női főszereplőn kívül nem túl sok olyan cucc van az első felében, ami minden 2. animében lenne.

This post was edited by afflect on Mar 3 2017 08:03am
Member
Mar 3 2017 09:42am
Quote (afflect @ Mar 3 2017 02:58pm)
Ezt se tudtam, érdekes. Kulturális "kis" különbség, de ettől függetlenül még számomra - és gondolom még jó pár ember számára -, semmi nőies nincs ebben. Más világ, ugyebár. :)

szerk.: Első animénak amúgy tuti, hogy Death Note-al kezdeném. A női főszereplőn kívül nem túl sok olyan cucc van az első felében, ami minden 2. animében lenne.

En sem ertem pontosan, de nagyon fontos a nöknel a hang. Egyik csaj meselte, hogy közepiskolaban a lanyok nagyresze begyakorol egy hangot hogy nepszerübb legyen. Van aki arra jatszik ra hogy minnel gyerekesebb legyen a hangja, de van olyan is aki direkt ugy probal beszelni mint a ferfiak. En ezert imadom egyebkent a japan nöket, elvezem hallgatni öket.
Member
Gold: 122.92
Mar 3 2017 09:46am
Quote (Karan2_Returned @ Mar 3 2017 05:42pm)
En sem ertem pontosan, de nagyon fontos a nöknel a hang. Egyik csaj meselte, hogy közepiskolaban a lanyok nagyresze begyakorol egy hangot hogy nepszerübb legyen. Van aki arra jatszik ra hogy minnel gyerekesebb legyen a hangja, de van olyan is aki direkt ugy probal beszelni mint a ferfiak. En ezert imadom egyebkent a japan nöket, elvezem hallgatni öket.

multkor olvastam valahol egy "review-et" hogy europaikent milyen fura dugni velük mert betanultan visitanak mint akit épp összeszurkálnak késsel mert h az ottani fasziknak ez jön be
meg hogy bármit hozzászólt szex közben elvörösödött a csaj meg nem válaszolt csak elfordult

Member
Gold: 2,496.00
Mar 3 2017 09:53am
Quote (cowding @ Mar 3 2017 04:46pm)
multkor olvastam valahol egy "review-et" hogy europaikent milyen fura dugni velük mert betanultan visitanak mint akit épp összeszurkálnak késsel mert h az ottani fasziknak ez jön be
meg hogy bármit hozzászólt szex közben elvörösödött a csaj meg nem válaszolt csak elfordult

feltetelezed hogy eszmeletenel van

vagy hogy meg tudod kulonbeztetni a fiukat es a lanyokat

tenyleg, a fiuk nem visitanak ha dujak oket?
Member
Mar 3 2017 09:56am
Quote (cowding @ Mar 3 2017 04:46pm)

Nagyon szegyenlösek, a kedvencem az volt amikor összeroskadt a laba az egyiknek miutan elöször hozzaertem.
Member
Mar 3 2017 10:04am
Gondolom ez csodaország az olyan pasiknak, akik nehezen boldogulnak a határozottabb személyiségű nőkkel.

Go Back To Magyar Topic List
Prev18898908918928931141Next
Add Reply New Topic New Poll