Quote (putincykavodka @ 31 Dec 2013 00:45)
En noob vagyok a jatekhoz, de nekem eleg soknal ugy tunt, hogy valami gaz van a sraccal es megis nemre nyomott a gyerek a vegen. Sok video van fenn amiben kommentalja is a dolgok mikozbe nezi. A gyerek vegigfut 5x ugyanazon az utvonalon es bizonyos sarkokra mindig csak akkor nez be, ha van ott valaki....nc. Nem azert mert ally latta mar, hogy nincs ott senki...Ertem en, hogy ugy ahogy jol mukodik a rendszer, de mar onmagaban szanalmasnak tartom, hogy ilyen parasztmegoldasokhoz kell folyamodni, mert nem birjak normalisan megoldani
nagyon sok accon látni a VAC ban'd status-t, ingame én nem szoktam nézni de a többi random igen, és mindig írják hogy "nice vac ban mate", aztán ránézek és tényleg ott van
most hogy 3 eurós ez a cucc, egyrészről matchmaking kurva gyors, sokan játszák, foglalkoznak vele, ugye ez innen önindukáló folyamat, szóval gg
másfelől meg csomó emberen ilyen 1 hetes vac bannok vannak és csak újraveszik 3 pénzért
tehát kb az van mint mindenhol, észreveszik a hackeket, ofc nem instant a ban, csak pár nap / pár hét múlva múlva (ritkább esetben soha..)
also, global elite pls