Quote (bbaallaaggee @ 25 Nov 2011 10:09)
tényleg nem geciségből kérdezem, de hogy elég neked 5k 2-3 hónapra? nincs akit felhívj?
az egy szélsőséges példa volt (igazából lehet 10kval töltöttek fel amikor 3 hónapig bírtam, dunno), de amúgy törekszem röviden beszélni mobilon, és a legtöbb kommunikációt fb-n meg msn-en folytatom.
+forever alone ugye
na most megnéztem gyorsan, nyáron elment havi 5k, de most szeptember közepétől tegnapelőttig 5k hufból kijöttem
Quote (fahrii @ 25 Nov 2011 10:09)
Talan meg talalsz hasznaltan. Hala a fem haznak es a gorilla glassnak meg 3 db 2 meterrol valo betonraejtes utan is jol nez ki az enyem, szal biztos talalsz megkimelt daarabokat 1-2 ev garival a hardverapron.
baromira tetszik a mobil maga, de óckodom a használt termékektől :/ fém külső is nagyon bejön, mp3 lejátszóm is abból van és imádom
Quote (Saenchai @ 25 Nov 2011 01:08)
szerintem nem bánod meg,ha sII-t veszel, nekem már megvan lassan fél éve, és 1 rossz szavam nincs rá
igazából nekem is kurvára tetszik, még élőben meg kell néznem, amik miatt kicsit aggódom: felbontás, műanyag, 4.27" kijelző (mennyire áll kézre), meg ugye az ár is elég magas. igazából a következő lépés az a kinézett mobilok megnézés lesz élőben, addig kb. felesleges tovább tervezgetni.
This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Nov 25 2011 03:27am