Quote (Oberon_os @ Apr 20 2010 02:25pm)
cool story.
A probléma az, hogy megint későn cselekedtek, az árak már a béka segge alatt, sokan már 2-3. nap botoztak, és az első hét végére már kb bagóért lehetett venni viper/ocu/wizzy és hasonlókat.
Nem vágom, reset után miért nem figyelnek kurvára a d2-re, mindenki akkor veti be titkos módszereit. Rollback is hetekig "tombolt", mikor totál pub volt, googliban 30 sec után megtalálta a methodot, aki akarta. Meg ugye a botok... Meg ugye a tmc.
Mondjuk ez nézőpont kérdése. Én azt hittem, hogy eddigre már jobban döglött lesz minden ár, főként a rollback hullámok után. A Hr-ek hasznosabbja még úgy-ahogy tartja az árát és a majdnem perfect elite itemek is. Meg a kevésbé perfect de használhatóak is. Más kérdés hogy az ár amit tart a random statos az elég kacagtató a kezdés utánihoz képest. De van egy rakat item ami simán elmegy még a korábbi hr áron (5 fg) :). 10-20%-kal a tökéletes alatt a kedveltebebk még drágábbak.
JAh és ber rúna, meg a Lo is egész jól tartja magát. Kilőtték volna az egyszerűbb vagy elérhetőbb dupe lehetőségekből 1-2-t???