Quote (afflect @ Mar 2 2017 10:33pm)
A Steins;Gate elég mindfuck szerintem bizonyos szempontból. Ha nem zavarnak a néhol elhangzó "nyan" nyávogások, akkor szerintem érdemes egy próbát tenni vele. A sztorija szerintem iszonyat jó.
Baccano!-nak meg szerintem hallgasd meg valahol a zenéit. Tökre átadják azt a hangulatot, amit amúgy az egész anime átad. Én mindkettőt szeretem, A Steins;Gate-t évente előszoktam venni.
Én a steins;gate-t az első, két napos megnézése után azonnal megnéztem mégegyszer anno, és azóta is vagy 3-4x láttam, az egyik kedvencem.
Habár tényleg kell hozzá egy kis japántűrés, közelsem annyi mint egyik másik durvábbhoz
Quote (ecneB @ Mar 3 2017 12:12am)
Egyedül a neon genesis evangeliont láttam egy jó barátom unszolására, az végülis tetszett, teljesen anime szűznek mik a javaslatok? Tennék egy próbát.
Fú nekem az nagyon nem jött be

Az én ajánlásaim:
Death Note - mindenképpen ezzel kezd, tökéletes entry level, és amúgy zseniális
Code Geass - ha tetszett a Death Note agycsavaró gondolatmenete (elég furcsa háttérsztorival, de el lehet vonatkoztatni tőle)
Parasyte the maxim - személyes kedvencem: az emberiségre mint fajra kritika, egyébként a sztori is nagyon izgalmas és bele lehet élni magad
Gantz - In medias res, rejtélyes, hentelős, néhol elég beteg hülyeség, teljes komolysággal, kicsit matrix stilusu
Steins;Gate - csavaros, agybaszós sztori, érdekes karakterek. ez egy visual novel volt eredetileg, de animét csináltak belőle. kicsit lassan indul be, de a végére elég izgalmas lesz