Quote (Aston @ 9 Oct 2010 22:26)
fel tudom fogni és nem prédikálok, nem vagyok jehova tanuja vagy bármi egyéb "hittérítő", hogy most itt ledumáljam őket róla, mert úgy vág haza, hogy észre se veszed. nem érdekel
tapasztalatot próbálok gyűjteni, próbálom megízlelni a dolgot az ő szemszögéből, hogy mit él meg, mi viszi rá, miért ezek a szerek és miért kell olyanokhoz nyúlni, mint az lsd meg olyanokhoz, mint a speed ami tök jót tesz a gerincvelőnek meg az agyi hajszálereknek szembe állítva ezt az én saját tapasztalataimmal, hogy nekem miért volt úgy kurva jó csak piával és neki miért kell lsd hozzá? miben jobb? stb.. nem tudom miért kell a személyemet támadni, amikor egy diskurzust próbáltam indítani, ahova be lehet dobni a tapasztalatokat, véleményeket és csomó dolgot lehet leszűrni meg másképp látni a sokaságunk miatt. pl. cp meg fej is hozzá tett a dologhoz személyes tapasztalatot, aminél hitelesebb azt hiszem nincsen.
mellesleg vicces, hogy az árban teszel különbséget, holott érzésem szerint egyértelmű, hogy az élettani hatásaira gondoltam és nem feltétlen az adott pillanatban okozottakra, hanem az utóhatásokra, mint amiket az LSD okozhat. tudomásom szerint!
a rekviem egy álomos hasonlat pedig jó megközelítés volt, csak túl erős. feltételezem, hogy touchcow nem költi a pénzét inkább kábszerre, mint kajára.
Vannak olyan idióták, akik irdatlan mennyiségeket fogyasztanak el/kevernek össze... aztán meg csodálkoznak, hogy rákattan/kórházba kerül/belehal. Én egyszer nem éreztem addiktív érzetet egyik drog iránt sem (a cigi kivétel)... Nem szokik rá az ember az egyik pillanatról a másikra, hacsak nem napi szinten csinálják, irdatlan mennyiséggel... Az alkoholra is ugyan úgy rá lehet szokni, de arra se egyik pillanatról a másikra kattan rá az ember. Az LSD meg tényleg egy olyan drog, ami csak emberen múlik, hogy mit hoz ki, milyen lesz, mit csinál veled. Aki heti, vagy ne adjisten 2-3 napi rendszerességgel mondjuk lapozik, azt nem is csodálom, hogy szétbassza, skizofrén lesz, megőrül. Megint csak az alkoholt tudom felhozni... mert ha mondjuk minden nap bebaszik az ember, több héten keresztül, annak az embernek is igencsak lepusztul az immunrendszere, károsítja az agysejtjeit, idegeket, mellette meg rá is szokik.
Emberfüggő az egész... csak éppen ha Jancsika drogtúladagolásba hal bele, akkor már megy a híradóba... de ha egy ember abba döglik bele, hogy részegen elbaszta valami, vagy beleesett a vízbe, belefullad stb. nem közli a média.
A szigeten 2 ember halt meg, alkohol miatt... érdekes, ez se szerepelt a hírek között.
És igen aston, hidd azt, hogy minden pénzem drogokra költöm, nyugodtan feltételezd ezt annyiból, hogy a drogok mellett és az alkohol ellen érvelek. Szánalmas...
(megsúgom, hogy 2-3 havonta max 1-2x költök ilyenekre). Pl. spurizni is több, mint fél éve spuriztam utoljára ( ha a tegnapot nem vesszük), papírozni meg 1 _évben_ max 2x-3x
Quote (CyberPunk666 @ 9 Oct 2010 22:36)
ezek a károssági dolgok viccesek egyébként, mert a fű is nagyon káros, csak a többi mondjuk jobban, akkor ha az ólom kevésbé káros, mint a tallium, akkor ólmot fogsz szopogatni? ^^
(ez nem személyednek szól, hanem az okfejtésnek)
illetve a rövid távú memória és a tüdő valamint az érfalak maradandó és részben végleges sérülése mennyivel kisebb probléma, mint a máj évtizedek alatti kimúlása?
Persze, hogy káros. Aki 1x évig szívja napi szinten, ne is csodálkozzon, hogy beledöglik.
This post was edited by TouchCow on Oct 9 2010 02:43pm