Meh. Hát nem tudom. Mármint igen, valóban úgy fejezték be, hogy folytatás várható. Kérdés, hogy kinek kell ez. Nekem nem nagyon. Tök jó szálak voltak feldobva, például:
- A Delaney családban lévő őrület, és hogy vajon a főszereplő mennyire kattan be a végére,
- Az Afrikából visszatért főszereplő, akit hol kattantnak, hol zseniális stratégának, hol pedig valami misztikus "tanokat", meg szertartásokat űző rejtélyes valakinek állítottak be,
- A játszma az oldalak között
Az első kettővel nem kezdtek semmit. Az utolsó meg nem volt azért olyan epikus, mint amilyennek szánták, szerintem. Tom Hardy nagyon jó színész, de egyáltalán nem volt egy megerőltető szerep ez számára. Se egy remek karakter, amiben lubickolhatna. Sorozatos példát hozva pl. ott van a True Detectiveből Rust Cohle-t játszó Matthew McConaughey. Hatalmasat ment abban a sorozatban, mert egy jól megírt karaktere volt.
Valahogy nekem nagyon nem állt össze ez az egész, pedig az első 2-3 rész tetszett nagyon. Volt egy hangulata, jó volt a díszlet, tetszett a misztikusság. Aztán nálam itt ki is fújt.