Quote (fahrii @ 4 Apr 2015 18:42)
De amúgy tényleg nem rossz. Jó persze valóban nem pótolja az édességet. Ezt a szerepet nálam az édesítős kakaós/fahéjas-almás zabkása tölti be.
40g myproteines tracsis fehérje (nemtom a nevét 92%+os) + a svájci 96%os csokis fehérje + 40g zabpehely annyi forró vízzel összerázva amennyitől még nagyon sűrű marad az állaga de még épp igható = isteni
estére meg myproteines kazein+a svájci csokis fehérje + szintúgy kevés forvíz = kb mint a tejbedara nyammm
Quote (SummertimeClothes @ 4 Apr 2015 22:12)
tfw literally 30 KIBASZOTT PERCEN KERESZTUL squatol a 40kilos csaj a terem egyetlen squatrackjaban
raadasul ohpzni is akartam, aztan mar minden mast megcsintaltam szinte azon meg guggolason kivul, szoval inkabb elkezdtem egy sima benchallvanynal csinalni, amihez nem vagyok szokva, es emiatt idetlenul vettem fel/raktam le a sulyt es most kurvara faj az egyik csuklom :--DDD
a terem parasztja surseeben is 1 csaj

amin épp ezd az le van foglalva, amin más ezd az meg neki mindig szabad

múltkor hajlító/feszítő ment supersettben, befejeztem azb első sorozatot, látja h supersett, miután átmentem a hajlítóra elfoglalta és nem is engedett vissza lol persze ő is "supersettezett" 20 percenként vissza is ment vombhajlítani....
aztán úgy döntött elfoglalja a hajlítót is :DD miért ne
tegnap meg felpakoltam a z egyik telóm, a vizem és a törcsit az ellipszistrénerre, aztán hívott kollégám, 2 percet beszéltem vele ő már fel is pattant és elkezdte tolni LOL
elszedtem a cuccom, persze vágta a pofákat, anyád.... aztán áltmentem 1 futópadra 2 perc múlva leszállt és ment csinálni a 4 órás intenzív edzését :DDD
sitenem, még ha nem lenne gecironda feje, gecifos alakú segge és hordana valami neonszínű cicagatyát, mikor bejön elmegy a kedvem az edzéstől
This post was edited by Akizk on Apr 4 2015 02:18pm