d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev18858868878888895001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 228.67
Oct 9 2010 02:24pm
sok a szakerto.
Member
Gold: 3,000.69
Quote (CyberPunk666 @ 9 Oct 2010 22:23)
sztem ignoráld az ilyet.

Én szeretem a trancet (psyt is), de a nirvana is a kedvenceim közt van, vagy hallgatok systemet, de tiestot is. Nem vagyok beskatujázható sehová sem. na akkor most mi van? ^^

jó, szerintem is faszság így besorolni az embereket, csak tasziló gondolatmenetét próbáltam folytatni vagy ilyesmi
Member
Gold: 27,943.00
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 9 Oct 2010 22:22)
jó hát régen kicsit máshogy néztem a világot :))

akkor én is bölcsészgeci leszek? neeee

:hug:

btw ezt meg úgy látszik nem lehet elégszer postolni

http://medinfo.netbib.de/wp-content/uploads/harmscore.gif

miert bantassz :c
Member
Oct 9 2010 02:25pm
Quote (32rferkipper @ 9 Oct 2010 22:24)
sok a szakerto.

>> implying te sokkal többet tudsz ezekről mindenkinél, de le se alacsonyodsz, hogy megoszd a véleményedet velünk
Member
Gold: 145.00
Oct 9 2010 02:26pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 9 Oct 2010 22:22)
jó hát régen kicsit máshogy néztem a világot :))

akkor én is bölcsészgeci leszek? neeee

:hug:

btw ezt meg úgy látszik nem lehet elégszer postolni

http://medinfo.netbib.de/wp-content/uploads/harmscore.gif

Ez egy óriási oltás a világra nézve amúgy :D .
De lehet postolni a sok hülyének, úgy se fogja fel senki, hogy az egész kábítószertéma iszonyatosan fel van fújva.
Member
Gold: 10.66
Quote (bajcli @ 9 Oct 2010 21:10)
a te szubkultúrádban igen, másnak meg a speed meg az lsd a "hagyomány", nem értem, mit nem tudsz ezen felfogni.
és az is csak a te szemszögedből igaz, hogy "súlykülönbség" van egyik és másik között, szerintem körülbelül mindegyik drog, és az egyiket nehezebb megvenni, mint a másikat.
(még ha arról lenne szó, hogy este egy pohár vörösbor a könyv mellett vs. eladni anyád tévéjét, hogy meg tudd venni a napi heroinadagodat, és ne tegyél kárt magadban kínodban, de ez...)

próbálsz itt prédikálni meg dobálózol olyan kifejezésekkel, hogy "bohócot csinálsz magadból", közben meg olyan ordítóan egocentrikusan nézed ezt az egészet, hogy az valami borzalmas...

fel tudom fogni és nem prédikálok, nem vagyok jehova tanuja vagy bármi egyéb "hittérítő", hogy most itt ledumáljam őket róla, mert úgy vág haza, hogy észre se veszed. nem érdekel
tapasztalatot próbálok gyűjteni, próbálom megízlelni a dolgot az ő szemszögéből, hogy mit él meg, mi viszi rá, miért ezek a szerek és miért kell olyanokhoz nyúlni, mint az lsd meg olyanokhoz, mint a speed ami tök jót tesz a gerincvelőnek meg az agyi hajszálereknek szembe állítva ezt az én saját tapasztalataimmal, hogy nekem miért volt úgy kurva jó csak piával és neki miért kell lsd hozzá? miben jobb? stb.. nem tudom miért kell a személyemet támadni, amikor egy diskurzust próbáltam indítani, ahova be lehet dobni a tapasztalatokat, véleményeket és csomó dolgot lehet leszűrni meg másképp látni a sokaságunk miatt. pl. cp meg fej is hozzá tett a dologhoz személyes tapasztalatot, aminél hitelesebb azt hiszem nincsen.
mellesleg vicces, hogy az árban teszel különbséget, holott érzésem szerint egyértelmű, hogy az élettani hatásaira gondoltam és nem feltétlen az adott pillanatban okozottakra, hanem az utóhatásokra, mint amiket az LSD okozhat. tudomásom szerint!
a rekviem egy álomos hasonlat pedig jó megközelítés volt, csak túl erős. feltételezem, hogy touchcow nem költi a pénzét inkább kábszerre, mint kajára.
Member
Gold: 710.00
Quote (Aston @ Oct 9 2010 08:26pm)
fel tudom fogni és nem prédikálok, nem vagyok jehova tanuja vagy bármi egyéb "hittérítő", hogy most itt ledumáljam őket róla, mert úgy vág haza, hogy észre se veszed. nem érdekel
tapasztalatot próbálok gyűjteni, próbálom megízlelni a dolgot az ő szemszögéből, hogy mit él meg, mi viszi rá, miért ezek a szerek és miért kell olyanokhoz nyúlni, mint az lsd meg olyanokhoz, mint a speed ami tök jót tesz a gerincvelőnek meg az agyi hajszálereknek szembe állítva ezt az én saját tapasztalataimmal, hogy nekem miért volt úgy kurva jó csak piával és neki miért kell lsd hozzá? miben jobb? stb.. nem tudom miért kell a személyemet támadni, amikor egy diskurzust próbáltam indítani, ahova be lehet dobni a tapasztalatokat, véleményeket és csomó dolgot lehet leszűrni meg másképp látni a sokaságunk miatt. pl. cp meg fej is hozzá tett a dologhoz személyes tapasztalatot, aminél hitelesebb azt hiszem nincsen.
mellesleg vicces, hogy az árban teszel különbséget, holott érzésem szerint egyértelmű, hogy az élettani hatásaira gondoltam és nem feltétlen az adott pillanatban okozottakra, hanem az utóhatásokra, mint amiket az LSD okozhat. tudomásom szerint!
a rekviem egy álomos hasonlat pedig jó megközelítés volt, csak túl erős. feltételezem, hogy touchcow nem költi a pénzét inkább kábszerre, mint kajára.

ettöl megfájdult a szemem
Member
Quote (bajcli @ 9 Oct 2010 22:24)
miert bantassz :c

viccből :P

egyébként meg felvettem filozófiát szóval tényleg csak kötekszem, meg alapvetően érdekel a bölcsészet meg ilyesmik csak meg szeretnék élni emellett valahogy, ezért az marad hobbi-szintre

inb4 mérnöklelkületűek flameáradata
Member
Oct 9 2010 02:30pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 9 Oct 2010 22:26)
viccből :P

egyébként meg felvettem filozófiát szóval tényleg csak kötekszem, meg alapvetően érdekel a bölcsészet meg ilyesmik csak meg szeretnék élni emellett valahogy, ezért az marad hobbi-szintre

inb4 mérnöklelkületűek flameáradata

én is pont ugyanígy gondoltam 2006-ban :D
Member
Oct 9 2010 02:30pm
egyébként meg azért nem teljesen jók ezek a statisztikák, mert mindenki más mind fizikailag, mind pszichológiailag. pl nekem van több ismerősöm is, akik nagyon ritkán isznak, viszont átlagban 2g-t elszívnak naponta, szóval náluk pl. sokkal nagyon függőséget okozott a fű mint a pia, talán épp azért, mert tudják hogy nem olyan káros...
Go Back To Magyar Topic List
Prev18858868878888895001Next
Closed New Topic New Poll