Quote (bajcli @ 9 Oct 2010 21:10)
a te szubkultúrádban igen, másnak meg a speed meg az lsd a "hagyomány", nem értem, mit nem tudsz ezen felfogni.
és az is csak a te szemszögedből igaz, hogy "súlykülönbség" van egyik és másik között, szerintem körülbelül mindegyik drog, és az egyiket nehezebb megvenni, mint a másikat.
(még ha arról lenne szó, hogy este egy pohár vörösbor a könyv mellett vs. eladni anyád tévéjét, hogy meg tudd venni a napi heroinadagodat, és ne tegyél kárt magadban kínodban, de ez...)
próbálsz itt prédikálni meg dobálózol olyan kifejezésekkel, hogy "bohócot csinálsz magadból", közben meg olyan ordítóan egocentrikusan nézed ezt az egészet, hogy az valami borzalmas...
fel tudom fogni és nem prédikálok, nem vagyok jehova tanuja vagy bármi egyéb "hittérítő", hogy most itt ledumáljam őket róla, mert úgy vág haza, hogy észre se veszed. nem érdekel
tapasztalatot próbálok gyűjteni, próbálom megízlelni a dolgot az ő szemszögéből, hogy mit él meg, mi viszi rá, miért ezek a szerek és miért kell olyanokhoz nyúlni, mint az lsd meg olyanokhoz, mint a speed ami tök jót tesz a gerincvelőnek meg az agyi hajszálereknek szembe állítva ezt az én saját tapasztalataimmal, hogy nekem miért volt úgy kurva jó csak piával és neki miért kell lsd hozzá? miben jobb? stb.. nem tudom miért kell a személyemet támadni, amikor egy diskurzust próbáltam indítani, ahova be lehet dobni a tapasztalatokat, véleményeket és csomó dolgot lehet leszűrni meg másképp látni a sokaságunk miatt. pl. cp meg fej is hozzá tett a dologhoz személyes tapasztalatot, aminél hitelesebb azt hiszem nincsen.
mellesleg vicces, hogy az árban teszel különbséget, holott érzésem szerint egyértelmű, hogy az élettani hatásaira gondoltam és nem feltétlen az adott pillanatban okozottakra, hanem az utóhatásokra, mint amiket az LSD okoz
hat. tudomásom szerint!
a rekviem egy álomos hasonlat pedig jó megközelítés volt, csak túl erős. feltételezem, hogy touchcow nem költi a pénzét inkább kábszerre, mint kajára.