Quote (ecneB @ 5 Dec 2011 02:44)
fel kell mutatnod a diakod (matricat megnezik)
metron szinte mindig megnezik, de csak ha no. ferfi meg soha nem kerte, hogy mutassam meg a matricat.
4,6 itt is nok kertek a matricat.
matricat is elvileg nezhetik (sulinkent/szakokent valtozo), de ezt meg nem lattam volna, hogy egyaltalan vki leellenorizne.
engem múltkor megállít kifele a deákon egy nő, hogy "ez mégis mi?", mondom ideiglenes diák, " diák maga egyáltalán?, itt az van, hogy 2011 szeptember 29", mondom az a kiállítás dátuma, 60 napig érvényes, "de az letelt" (november közepe volt), mondom egyszer a jövőben majd igen, akkor rájött, hogy van még belőle két hét, azért mog hozzáfűzte, hogy "azért nem gondolja, hogy kéne valamit, lepecsételtetni vagy valami legyen legalább" Ekkor szakadt el a cérna és mondtam neki, hogvy te büdös sötét kurva, ez egy érvényes hologrammos ideiglenes diákigazolvány, mi a faszt kéne ezzel csinálni te hülye, ahol kell ott le van pecsételve, azért mert már csak két hétig érvényes nem fogok még cserélni, idióta. kurvára felbaszott érted az emberek meg csak néznek amikro megállítanak valakit és nem engedik tovább, mintha nem lenne bérletem tök megalázó.