Quote (XxPiTyUkAxX @ Feb 3 2017 03:02pm)
VIKINGS SPOILER S4E20
megvan az új ellenség - ez a "harcos pap" akit a végén mutattak, csak tudnám, eddig miért nem volt a képben
sigurd halála szerintem teljesen felesleges volt, történhetne valami kis csoda, ami még pont belefér a sorozatba, hogy ivar lábra álljon (mint pl. mikor odin ment hozzájuk)
helga már kurvára unalmas volt ezzel a kislánnyal való szenvedésével, örülök hogy nem lopják el többet az értékes perceket a sorozatból
ezek a shield-maidenek meg annyira nevetségesek, 50 kilós nők uralják az akkori viking fővárost...ilyen sohasem történt a világban szerintem, hogy bárhol felülkerekedtek volna a nők a férfiakon fizikálisan, nem tudom miért csinálják ezt de baszott idegesítő számomra (egyszerűen teljesen komolytalan)
travis fimmel nélkül egyáltalán nem az igazi, de legalább nézhető still
mert két rész alatt hódították meg northumbriat és wessexet
sigurd sehová nem fejlődött mint karakter, bár az ivarral szembeni rivalizációja érdekes volt, ha történelmileg be is basztak egy nagyot a sorozatnak
spoilers:
mondjuk örülök hogy rollot már nem látjuk, szépen elkezdték kiírni a régi karaktereket, már csak floki, lagertha maradt akik így régebbinek mondhatók
floki nagy valószínűséggel felfedezi icelandet, lagertha meg megdögölhetne szimplán, unalmas már
és nekem a kedvenc karakterem továbbra is harald és halfdan
This post was edited by TrollBoss on Feb 4 2017 12:52pm