d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Hölgyeim és Uraim > Politika
Prev18788899091129Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Feb 24 2017 04:46am
Quote (LehetHogyTokreUjVagyokDeNemBizti @ Feb 24 2017 11:45am)
életem legdurvább ilyen élménye nekem is buszon volt, Debrecenben
vagy 2 megállót mentem velük, és elég nyugodt ember vagyok, de olyan masszivan felbasztak, mint még soha senki
édes istenem még most is felbaszom magam

hát én is a kurva káposztájával basztam volna fejbe a vén faszt de inkább leszálltam kettővel korábban
Member
Gold: 10.00
Feb 24 2017 04:52am
Quote (TrollBoss @ Feb 24 2017 12:41pm)
íííjaj bazmeg ma reggel a buszon két nyugdíjas (80 körüliek) megbeszélték egymás között a dolgokat, hasonló hatalmas szócsaták voltak:

-a mai fiatalság nem is érdemli meg az olimpiát
-a kommunista agymosás
-horthy miklós forog a sírjában (?????????????????????????????????????????????????????????????????????????)
-manipulatív hírtv (???)
-csak a technika érdekli őket meg az internet (nem tudta felvenni a galaxy mini telefonját közben mert rossz fele húzta)

jaj és a kedvencem kimaradt:
- a fidesz igenis felszabadítja az országot!

ilyenkor kurvára elgondolkodom hogy az emberek direkt nem akarnak látni avagy vannak tényleg ennyire elmaradott emberek

csak azert nem jo a demokracia, mert vannak eltero velemenyek
Member
Gold: 0.00
Feb 24 2017 05:02am
Quote (Coolface @ Feb 24 2017 11:52am)
csak azert nem jo a demokracia, mert vannak eltero velemenyek

Csak azért nem jó a demokrácia mert nincs demokrácia

És megértené az ember a véleményt ha az ésszerű keretek között mozogna, de a jobboldal(iak) a teljes tagadás hitében élnek. Amikor összejött az aláírás, én azt reméltem hogy ezt betudja Viki annak, hogy "Magyarország döntött!" illetve annak hogy ez mennyire jó, mivel sikeresen megmozgatta a népet

Csodálkozom hogy ez most elmaradt
Member
Gold: 2,496.00
Feb 24 2017 05:05am
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_a_bejelentes_nepszavazas_johet_a_paks_2_ellen.630419.html

Az LMP kérdése úgy szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy a jelenleg üzemelő atomerőművi blokkok kapacitásánál nagyobb összesített áramtermelő kapacitással Magyarországon atomerőművek ne legyenek üzembe helyezhetőek?

Azert alljon mar meg a demokracia... de ne akarjanak mar egy muszaki kerdesekben teljesen inkompetens lakossagot ilyenekrol kerdezni. A kerdest egyebkent nekem nehezemre esik ertelmeznem, nem tudom milyen allatok szurojen jutott ez at.

Egyszer egy nagyon jo baratommal utaztunk Pestre, Pecsrol. Amikor Pakson elmentunk az atomeromu mellett, megkerdezte tolem hogy "Szotyikam, akkor most tulajdonkeppen ez itt mit gyart?". Egyetemet vegzett, a sajat teruleten egyebkent sikeres, ertelmes emberrol van szo.

"Az LMP szerint Paks 2 nemzetbiztonsági kockázatot jelent és rombolja a természetet, és a bővítés az egyik legnépszerűtlenebb projekt Magyarországon."

:D

This post was edited by TresholdOfUniverse on Feb 24 2017 05:06am
Member
Gold: 80.00
Feb 24 2017 05:07am
Quote (TresholdOfUniverse @ 24 Feb 2017 13:05)
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_a_bejelentes_nepszavazas_johet_a_paks_2_ellen.630419.html

Az LMP kérdése úgy szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy a jelenleg üzemelő atomerőművi blokkok kapacitásánál nagyobb összesített áramtermelő kapacitással Magyarországon atomerőművek ne legyenek üzembe helyezhetőek?

Azert alljon mar meg a demokracia... de ne akarjanak mar egy muszaki kerdesekben teljesen inkompetens lakossagot ilyenekrol kerdezni. A kerdest egyebkent nekem nehezemre esik ertelmeznem, nem tudom milyen allatok szurojen jutott ez at.

Egyszer egy nagyon jo baratommal utaztunk Pestre, Pecsrol. Amikor Pakson elmentunk az atomeromu mellett, megkerdezte tolem hogy "Szotyikam, akkor most tulajdonkeppen ez itt mit gyart?". Egyetemet vegzett, a sajat teruleten egyebkent sikeres, ertelmes emberrol van szo.

nem is fogunk beleállni
az orosz hitelbe maxá
amugy ezt a kérdést úgy fogják elkaszálni mint a szar :D

This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 24 2017 05:07am
Member
Gold: 280.00
Feb 24 2017 05:40am
Quote (TresholdOfUniverse @ Feb 24 2017 12:05pm)

"Az LMP szerint Paks 2 nemzetbiztonsági kockázatot jelent és rombolja a természetet, és a bővítés az egyik legnépszerűtlenebb projekt Magyarországon."

:D

Azért nem lenne rossz egy "társadalmi" vita a dologról, és itt most szakértők véleményének ütköztetését értem

Megnyugtató lenne ha mondjuk a hozzá értő értelmiségiek nagyrésze kiállna a bővítés mellett vagy ellen

Illetve a lehetséges hibák is kiderülhetnének
Member
Gold: 2,496.00
Feb 24 2017 05:57am
Quote (anyd @ Feb 24 2017 12:40pm)
Azért nem lenne rossz egy "társadalmi" vita a dologról, és itt most szakértők véleményének ütköztetését értem

Megnyugtató lenne ha mondjuk a hozzá értő értelmiségiek nagyrésze kiállna a bővítés mellett vagy ellen

Illetve a lehetséges hibák is kiderülhetnének

En beszelgettem helyi szakemberekkel a dologrol(mint paksi azert neha hazajarok). Nyilvan itt a bovites mindenkinek az erdeke, de nem is a bovites volt a kerdes(arra Mgyo eleg regen elkotelezte magat es muszaki szempontbol sincs sok valasztasa) hanem hogy orosz vagy nyugati technologiaval tortenjen.

A reszletekbe nem mennek bele mert en nem tudom teljes egeszeben/megfeleloen visszaadni az erveket, de: az amerikaiak eggyel korabbi generacios technologia "fejlesztett" valtozatat adnak. Ezeknek nagyon sok hibaja mar ismert(ami jo is meg rossz is) de tobb olyan eromuvet is latogattak ahol ezeknek a hibaknak a kovetkezmenyei nagyon lehangoloak voltak. Draga a karbantartasuk es relative sok kiesessel kell szamolni.

Ehhez kepest az oroszok egy modern, korrekt ajanlatot adnak - muszaki szempontbol. En ugy emlekszek azt is mondtak, hogy ez olcsobb de lehet ezt mar a karbantartassal egyutt gondoltak. Azt hogy politikailag hova kotelezodunk el meg ilyenek azt nem szeretnem megszakerteni.

Az, hogy errol ertelmes tarsadalmi vitat tartsal valoszinuleg kb annyira utopisztikus mint az en elkepzelesem az emberi gyarlosagot kizaro politikai rendszerrol. Azokat a politikusokat meg akik ilyen kijelenteseket futtatnak hogy rombolja a kornyezetet vagy nemzetbiztonsagi kockazatot jelent elkene kuldeni valami munkatabor turara a tajgara.
Member
Gold: 10.00
Feb 24 2017 06:05am
Quote (TrollBoss @ Feb 24 2017 01:02pm)
Csak azért nem jó a demokrácia mert nincs demokrácia

És megértené az ember a véleményt ha az ésszerű keretek között mozogna, de a jobboldal(iak) a teljes tagadás hitében élnek. Amikor összejött az aláírás, én azt reméltem hogy ezt betudja Viki annak, hogy "Magyarország döntött!" illetve annak hogy ez mennyire jó, mivel sikeresen megmozgatta a népet

Csodálkozom hogy ez most elmaradt

a demokracia addig jo, amig a tobbseg ertelmes es veszi a faradtsagot, hogy elmenjen szavazni.
Member
Gold: 280.00
Go Back To Magyar Topic List
Prev18788899091129Next
Add Reply New Topic New Poll