Quote (TresholdOfUniverse @ 28 Feb 2011 22:30)
moricz kornyeken ott az osszes BMEs kocsma. ha olcso hely kell akkor csucsu bacsi kocsmaja(rendes neve szerintem nincs is), vagy az epitos kocsma(a nevet ennek se tudom : )) ), ha kevesbe szakadt hely kell korlatlan popocorn fogyasztassal akkor popocorner
Quote (bbaallaaggee @ 1 Mar 2011 17:53)
a Drönköt lehet bezértnak tekinteni, már csak koleszosok mehetnek be a koleszba, ahol van, de az összes BMEs kocsma ugyan azokkal az árakkal dolgozik, Drönktől 20 méterre van a Martos koliban a Csocsó (Ars presszó), oda be lehet menni. HaBár is olcsó hely, csak a Kármán aljában van olyan kocsma, ami nekem nem szimpi, mert nem lehet bagózni... meg van még a Bassment, az Építész kolesz aljában, elvileg ott sincs dohányzás, ennek ellenére senki nem szólt hogy bagóztam, de annak én nemtok kiigazodni a nyitvatartásán
Csocsót ajánlom, kettőkor nyit, kettőig van nyitva, és gyakoriak a külsősök
HaBár 7kor nyit, kb kettőig van nyitva - ha nincs vendég, bezár éjfélkor, de ha jó a társaság, reggel 7ig simán nyitva vannak, függetlenül attól hogy van-e éppen buli vagy nincs. viszont nemigen vannak külsősök, de még senkit nem zavartunk el onnan, aki nem volt közlekes:D
Quote (Vismajor @ 1 Mar 2011 18:06)
móriczon felszállsz a 19ese vagy a 49esre kelenföld -> bohém, igaz, már 290ft a korsó soproni :/
luvcsy
mondjuk móricztól még kifelé nem nagyon mennék, onnan is macera hazajönni éjszaka. anno voltunk kb. 5 perc sétára egy mellékutcában egy kisebb kocsmában, ilyen 200 körül adták a kozelt, na az fasza volt (majd kiderítem a nevét).
még egy jó: karinthyn 4-6 vá. környékén bajor söröző: asszem 15-17 sör akció, egy liter 400, vannak jó akciók, meg asszem 13-15 az is féláron, szóval királyos (egyébként elég drága, de hangulatos).