Quote (Frostler @ 1 Mar 2010 14:49)
lajo postold már be a szabályzatnak azt a részét amelyikben tilos a kokainról beszélni
2 topic miatt 20% csak gondoltam megkérdem
Quote (Soliteint @ 27 Feb 2010 21:03)
Most komolyan ezért kaptam warnt?
Ebben mi olyan rohadt nagy flame? Nevetséges...
Soha nem értettem miért megy a reklamálás warn miatt.

Az, hogy mi tilos, és mi nem nem lehet fixen leírni. Ez egy fórum, így persze, hogy vannak feszültebb pillanatok, mikor elsül egy-egy anyázás, dögöljmeg ésatöbbi. Azonban ha ez olyan topicban történik, aminek értelme is van, és ezzel totál elbasszátok, vagy csak szimplán, jó ideje mást nem toltok mint flame/beugatás, akkor nem csoda hogy kicsit alacsonyabban lesz a léc amit leverhetsz. És ezt ne vedd magadra Soliteint, csak megjegyzem, hogy ami beszólás, az flame, mégha csak hülyézel is valakit, akkor is. + kislányokat molesztálni = pedofília, amit jsp-n különösen büntetnek (lásd bear is tilos, pedig tök aranyos).
Frostler: kokain=illegális dolog, ergó nem csak irl nem érdemes kólás zacsit lóbálni és kiabálni hogy ma félhullára szívom magam de jó lesz, hanem itt sem. Lehet, hogy hülyén hangzik, de fiatalkorúak is olvassák a fórumot, néha (gyakran) pedig már túlzásba van vive az a "kidrokos éndrokos" faszkodás. Engem spec nem érdekel, azt csinálsz amit akarsz, azt szedsz be amit akarsz, de mivel "IRL" illegális szerről van szó, így ofc itt is tiltott.
Gondolkozz már pls picit.