Quote (Psyclon @ 28 Mar 2015 13:05)
Tiszta étkezés: alacsony/közepes glikémiás indexel rendelkezzen a ch amit magamhoz veszek.
Hús meg :/ gondolkozom a marhán, de elég drága.
Kokusz zsirt/olajat használok illetve olivát ezen kivül megy az omega 3 is befelé szóval olajjal nincs para.
Jah gondoltam rá, hogy csinálok csirke pástétomot és akkor gogo teljes kiörlésű kenyér, mert azzal pl semmi bajom, csuszik lefelé.
Például krumplipűré, petrezselymes krumpli? Habár ebből vagy egy kilót kéne megennem egy nap oO
Nem tudom. Rizstől herotom van.
nem tudom milyen az anyagcseréd, de én kb 2 hónapja edzem újra és 50-100g ch-t eszek 1 nap fehérje úgy kb 2-300g között van sok zöldséggel és 30-60g olaj, attól függ mennyi a ch, reggel éhgyomorra 1 óra kardio, edzés után meg 20-40 perc kedvfüggő...
úgy érzem egész jól alakul a forma, bár nem fogok úgy kinézni mint régen

ha pedig ilyen testalkatot akarsz, akkor jól tele kell verned magad
http://www.fitness-trainingsplan.de/wp-content/uploads/zyzz-transformation-vorher-nachher.jpgezért akadok ki néha az ilyen drugsbunny féle koxolókat lenéző cikkeken a bb-n, amikor az összes sportolójuk, igen a csajok is... csövön vannak mint a szar, közben meg a jumbóval meg a hotbláddal pózolnak, hogy jaj ettől lettek ilyen izmosak
Steve Namath mondta: vedd el a glutamint és a bcaa-t egy hétre nézd meg a változást.... ok most vedd el a növit és az anavart és nézd meg a változást... egyél jól, koxol jól, edz keményen és jól fogsz kinézni!