Code
Ezt már multkor sem értettem, az ilyen 1 órás aerobbal, ami gondolom gyaloglás vagy valami alacsony intenzitású mozgás (javíts ki ha tévedek), hogy akarsz zsírt égetni? Vagy csak azért csinálod, hogy több kcalt használ fel?
Igen. Erőltett gyaloglás/kocogas egy órán keresztul.
Nekem bevált. Pörögtek le a kilók eleg rendesen.
Code
Miért ne létezne köztes állapot? Ha van egy 130 kilós ember aki még nem edzett soha, pont annyi kalóriát eszik amennyit elhasznál, de emelett heti 2-3x kibaszott intenzív egész testes gyakorlatokat csinál bukásig, akkor e szerint az elmélet szerint semmit sem izmosodna.
Ezen elmélet szerint semmit. De ott a példa mikor en csináltam a dietam akkor amellett hogy pörögtek le a kilók zsírból, jött fel izom is.
Pedig kevesebb ch ment be szóval elvileg nem kellett volna izmosodni.
Vagy a testem azt az energiát használta fel amit a lebontott zsírból kapott es a bevitt fehérje/ch ment az izom építésre? Nem ertek hozza csak agyalok.
De persze ott van az is, hogy egy kezdő eseteben, a fejlődés elso par hónapban igen látványos. Legalábbis észrevehető.
Code
Maga a ch az annyira nem számít diéta alatt, mármint nem kell kurvára lecsökkenteni mint multkor tetted, csak tönkreteszed magad hormonálisan, ha csak húst eszel zöldséggel és emelett 1 órákat edzel. Edzésekhez közel egyed a ch nagy részét, röviden ennyi.
Azért dieta alatt vissza kell venni a chbol rendesen. Ez az en tapasztalatom. Másképp hogy veszed ra a szervezeted, hogy azt használja fel amit eddig tartalékolt?
Csináltam 2 ilyen hormon optimalizáló kurát dieta vegen. Érezhető volt nem gyengén a hatása.
Nem voltam annyira fáradekony es erőben is dobott a második vegen.
Code
Ha meg még izmot akarsz építeni akkor meg pláne kell a szénhidrát. Ez a gond szerintem, hogy túl sokat gondolkodsz azon, hogy most diéta vagy tömegeles stb, ahelyett, hogy edzenél folyamatosan, figyelnél rá, hogy egyél egészséges ételeket megfelelő fehérhe/ch/zsír aránnyal.
Tudom hogy kell ahhoz a ch.
De mivel könnyen hizok igy a 3-4g/tskg számomra megfelelőnek tunik a tomegeleshez.
Inkább jöjjön lassabban az izom mint hogy zsír is szaladjon fel rendesen.
Es igen. Dilemma az mindig adott.
Pl mar látom a mellem vonalat, de van meg ott zsír is meg lóg is a borom igy az egesz el van baszva.
Dieta: kisebb lesz a zsír réteg
Tomegeles: ha minden jol megy akkor bele no a mellizmom a börombe igy talán nem fest olyan hülyén mint jelenleg.
Mar fahrinak írtam ezt. Hogy lehet hülyén hangzik, de a borommel kapcsolatban van egy olyan reményem, hogy ha nagyobb lesz a hat, vall, mell, akkor huzi fog rajta valamit (feszülni fog) igy nem fogok ugy kinézni mint egy tejes zacskó.
Tudom ez meg kurva messze van. De a remény hal meg utoljára.
Code
Nem sok értelme van ilyen részletesen végiggondolnod minden kis részletet, ha aztán meg beleőrülsz és hagyod a faszba az egészet hónapokig.
Hónapokig azért hagytam abba, mert a bal vállamat sikerült túl edzeni es 2 hónapig konkrétan aludni nem tudtam baloldalon.
Utánna jött Thaiföld es nehéz volt vissza rázodni.