d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev186878889901468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Nov 2 2012 09:13pm
Quote (Jancsipapa @ 3 Nov 2012 05:01)
egy FankaDeli dalszöveget adnék elemzésre, mintegy vitaindítónak:

"Kérem, ott a föld, meg kell termelni a terményt. Kapát azt
bárki tudja kezelni. Magyarországon, mindenki tudja, van egy
abszolút elhibázott szociális rendszer, amely azt támogatja, hogy
megélhetési okokból, emberek gyermekeket szüljenek. Ezzel
mindenki tisztában van."

Amugy ez valoban szomoru, de nehez elmozdulni innen. Abba is ijeszto belegondolni, mi lenne ha a Jobbik ellensulyakent megszuletne egy ciganyokat tomorito part.
Member
Gold: 206.00
Nov 2 2012 09:53pm
Quote (josheide @ Nov 3 2012 05:13am)
Amugy ez valoban szomoru, de nehez elmozdulni innen. Abba is ijeszto belegondolni, mi lenne ha a Jobbik ellensulyakent megszuletne egy ciganyokat tomorito part.

nézd, amíg a mostani rendszer teljesen megfelel azoknak, akik kihasználják = szüljünk 10 csillió gyereket és a sógornővel dobáljuk át egymásnak, hogy legyünk nevelőszülők, addig nem fog elmozdulni semmi, ezt beláthatjuk
Member
Nov 2 2012 10:52pm
Quote (Jancsipapa @ 3 Nov 2012 05:53)
nézd, amíg a mostani rendszer teljesen megfelel azoknak, akik kihasználják = szüljünk 10 csillió gyereket és a sógornővel dobáljuk át egymásnak, hogy legyünk nevelőszülők, addig nem fog elmozdulni semmi, ezt beláthatjuk

Tudom, es orulnek neki ha egy kicsit kapitalistabb lenne az orszag, ahol a tulelesert dolgoznod kell.
Member
Nov 11 2012 09:44pm
http://index.hu/kulfold/2012/11/11/torteneszek_iteltek_el_jeszenszky_gezat/

Ismet ez az ugy... Nem szeretnek rasszista lenni, elitelem azt a fajta gyulolkodest amit a jobbik kepvisel, de..

Kontraproduktivnak erzem az egesz tevekenykedest, hogy rasszistanak akarjak beallitani az egyetemi professzort.

Az amerikai, svéd, brit és izraeli kutatók által aláírt nyilatkozatot Karsai László történész, a Szegedi Tudományegyetem tanára juttatta el vasárnap az MTI-hez.

Mi a kurva anyjukat tudnak amerikai, sved, brit es izraeli kutatok a magyar romak helyzeterol, eleterol, vagy kevesbe dokumentalt szokasaikrol??? Csak olajat ontenek az amugy is xenofob magyar tarsadalomra. Kivancsi vagyok, hogyan irhat az ilyesmirol a kurucinfo, mert abban biztos vagyok hogy fel fogjak kapni ezt az ugyet es leegyszerusitve a tamogatoik agyaba toltik azt. Az izraeli szo lattan pedig azok verben forgo szemmel fognak bosszut eskudni a gyarmatosito hatalom ellen.

Meglátásuk szerint a romák társadalmi és gazdasági helyzete Magyarországon elkeserítő, nagy részük szegregált területeken él, csaknem 70 százalékuk munkanélküli, nem jutnak megfelelő egészségügyi ellátáshoz és oktatáshoz. A romák helyzete ma Magyarország egyik legsúlyosabb problémája - fűzték hozzá.

Nem lehet, hogy a szegregalt elet, az oktatas es egeszsegugyi ellatas hianyanak kovetkezteben valoban letezik egyfajta belterjesseg a romak kozott?

...nem általában Jeszenszky Géza oktatói és tudományos kutatói tevékenységétől, hanem a segédkönyvében megfogalmazott, a diplomata által is "tudományosan vitathatónak" nevezett mondatától határolódott el.

Ha tudomanyosan vitathato, akkor ezek a professzorok akik ketelkednek benne menjenek es csinaljanak field researchet. Ez nem megfelelo modja annak, hogy egy akademikus allitast megkerdojelezzenek es egy ember karrierjet esetleg tonkretegyek.

please respond
Member
Gold: 5,302.77
Nov 12 2012 02:29am
Quote (josheide @ Nov 12 2012 04:44am)
http://index.hu/kulfold/2012/11/11/torteneszek_iteltek_el_jeszenszky_gezat/

Ismet ez az ugy... Nem szeretnek rasszista lenni, elitelem azt a fajta gyulolkodest amit a jobbik kepvisel, de..

Kontraproduktivnak erzem az egesz tevekenykedest, hogy rasszistanak akarjak beallitani az egyetemi professzort.

Mi a kurva anyjukat tudnak amerikai, sved, brit es izraeli kutatok a magyar romak helyzeterol, eleterol, vagy kevesbe dokumentalt szokasaikrol??? Csak olajat ontenek az amugy is xenofob magyar tarsadalomra. Kivancsi vagyok, hogyan irhat az ilyesmirol a kurucinfo, mert abban biztos vagyok hogy fel fogjak kapni ezt az ugyet es leegyszerusitve a tamogatoik agyaba toltik azt. Az izraeli szo lattan pedig azok verben forgo szemmel fognak bosszut eskudni a gyarmatosito hatalom ellen.

Nem lehet, hogy a szegregalt elet, az oktatas es egeszsegugyi ellatas hianyanak kovetkezteben valoban letezik egyfajta belterjesseg a romak kozott?

Ha tudomanyosan vitathato, akkor ezek a professzorok akik ketelkednek benne menjenek es csinaljanak field researchet. Ez nem megfelelo modja annak, hogy egy akademikus allitast megkerdojelezzenek es egy ember karrierjet esetleg tonkretegyek.

please respond

Ide vezet a túlzott liberalizmus.
Member
Gold: 80.00
Nov 12 2012 04:19am
Quote (josheide @ 12 Nov 2012 05:44)
http://index.hu/kulfold/2012/11/11/torteneszek%5Fiteltek%5Fel%5Fjeszenszky%5Fgezat/

please respond

Sietni kene azzal az egyetemmel
Member
Nov 12 2012 01:28pm
http://index.hu/video/2012/11/12/politikusok_a_trollok_ellen/

....
elbujni egy honlap meg egy nicknev moge az nem teljesen normalis dolog ...

Jezusom...
Member
Gold: 0.00
Nov 12 2012 01:34pm
Quote (josheide @ 12 Nov 2012 20:28)

Beengednek ha én személyesen akarom kritizálni őket?
Also mekkora csövesnek néz ki ez az LMP-s ember, mindig elfelejtem a nevét.

This post was edited by Rawen on Nov 12 2012 01:36pm
Member
Gold: 3,000.69
Nov 12 2012 01:39pm
shttp://kepviselofunky.blog.hu/2012/11/12/szegedi_csanad_daniel_peterrel_tanul_heberul

Aztabudoskirvaistenit mar
Member
Nov 12 2012 02:55pm
Quote (Rawen @ 12 Nov 2012 21:34)
Beengednek ha én személyesen akarom kritizálni őket?
Also mekkora csövesnek néz ki ez az LMP-s ember, mindig elfelejtem a nevét.

http://mandiner.blog.hu/2012/11/11/papcsak_ferenc_meg_az_internetek_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxliii?fb_action_ids=10151230088843405&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Ez is erdekes cikk. Kepzeljetek el ha a jsps kommentjeinket elkezdenek lenyomozni...
Go Back To Magyar Topic List
Prev186878889901468Next
Add Reply New Topic New Poll