Quote (Jancsipapa @ 15 Dec 2012 23:58)
ugyebár karcagi vagyok és bizony kicsiny városunk kitermelt már 2 minisztert is, a karcagi lapba szokott írogatni a Varga Mihály, most pont olvastam, természetesen a mostani helyzetről írt
szerinte teljesen rendben van ez, mert aki jól tanul, az úgyis átkerül, aki nem, az meg vagy fizetteti a szülőkkel, vagy elmegy diákmunkázni, vagy van a diákhitel. Meg hogy érti hogy sokan félnek a hiteltől, de fogja fel befektetésnek, miszerint belefektet a későbbi diplomájába, hogy majd amikor az x szakot elvégzi, akkor azzal megtérül a dolog
vélemény?
Orbán Viktor miniszterelnök szombaton közölte: azoknak, akik elérik a felsőoktatási tanulmányokhoz szükséges követelményeket - ez ma 240 pontos bekerülési határt jelent -, és elszántak, hogy tanuljanak, majd Magyarországon dolgozzanak, "mindenfajta eladósodás nélkül továbbra is ingyenesnek kell maradnia az egyetemi és főiskolai oktatásnak".
én most már semmit se értek, most akkor még többen tanulhatnak ingyen mint eddig? akkor mire volt ez az egész tandíj mizéria