Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 24 Nov 2011 16:59)
bump, amúgy meg nem tudom előfizetéssel venném-e, mert elég keveset telefonálok, havi pár k ha elmegy, és ennél kb. minden előfizetés havidíja több, de nem értek hozzá annyira.
segíts fahrii
En is ugy gondolom h egy wp7es keszulekkel jarnal jol, habar strapabironak egyiket se neveznem (ha neked ez fontos szemponr akkor a motorola defyt vagy defy+t valaszd), viszont nagyon jo stabil, letisztult a rendszer. Most van a 2.keszulekhullam, ezekre mar a legfrisebb rendszer kerult es egy picit a hardver is erosebb, viszont az se baj ha sikerul beszerezned egyet a tavaj kijott keszulekek kozul, mivel ugyan azt az elmenyt nyujtja, viszont sokkal olcsobban.
Nehany keszulek ami megerheti: samu omnia7 (nekem ez van), lg optimus7, ezek par honapja 40-50 korul voltak, ami kimeritette a jo vetel fogalmat. Az uj ersztesbol erdemes megvarni a nokiakat szerintem.
A elofizuhoz annyit fuznek h en a tnel vagyok, 2000 ft a havidij ami teljes egeszeben lebeszelheto, meg van egy 100 megas netcsomag is ami egy ilyen telonal sztem alap.
Bocsi ha kurva ertelmetlenul magyaraztam, de telorol irok es nem igazan atlathato igy a dolog, ha hazaertem es lesz kis idom kicsit jobban kifejtem.
This post was edited by fahrii on Nov 24 2011 12:15pm