d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev18648658668678681468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Apr 5 2017 01:33pm
Quote (anyd @ Apr 5 2017 07:18pm)
Eleg machiavellista van a fideszben hogy ez ne igy legyen. Lázárnak pl most erekcioja van

ez az a fajta inside info amihez szeretnem tudni hogyan jutottal

nem biztos hogy erre gondoltak amikor beepitettek

de a herceg lehetne kotelezo olvasmany

Quote (lehetrawen @ Apr 5 2017 06:34pm)
Ja, adnánk egy mártírt a FIDESZnek ami arra vezetne, hogy szükségállapotot de minimum sokkal durvább autoriter intézkedések hoznának be erre hivatkozva, legrosszabb esetben esetleg polgárháború is lehet belőle de ez már eléggé sarkítás. Semmire nem megyünk vele, nehezebb megoldás de a választókat kell megváltoztatni mert más nem fog segíteni.

Valaki átveszi a helyét, kisebb befolyással az elején de nem fog eltűnni a mögöttük levő infrastruktúra amit évek óta építenek.

azert erdekelne hogy amikor ilyesmirol beszelgettek, mit jelent a polgarhaboru

marmint tudjatok hogy az milyen? itt ki harcolna ki ellen? es miert?? es annak az odalnak amelyiken nem nagyon van katonasag honnan lenne fegyvere???
Member
Gold: 280.00
Apr 5 2017 01:52pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 5 2017 08:33pm)

Melyik mondatomhoz szól a kérdés?

Egyébként a herceg egy szatíra, maga Machiavelli nem volt Machiavellista
Member
Apr 5 2017 02:14pm
Quote (anyd @ Apr 5 2017 08:52pm)
Melyik mondatomhoz szól a kérdés?

Egyébként a herceg egy szatíra, maga Machiavelli nem volt Machiavellista

"Lázárnak pl most erekcioja van"

sokfelekeppen ertelmezik a konyvet meg az embert is, de megszakertes helyett szerintem eleg lenne ha tobben olvasnak
Member
Apr 5 2017 02:25pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 5 2017 09:14pm)

sokfelekeppen ertelmezik a konyvet meg az embert is, de megszakertes helyett szerintem eleg lenne ha tobben olvasnak

Pár éve még kérdéses volt hogy Lázár vagy Rogán lesz Orbán utódja, de Rogán már azóta többízben leszerepelt.
Lázár egyébként aki a fideszen belül véleményvezér, ráadásul ő az aki azt erőlteti hogy az MSZMP-s arcok gázak és hogy hozzák nyilvánosságra az ügynök aktákat, pedig ezek sok fideszes vezető arcnak ártanának, köztük Matolcsy, Orbán

A forrásom meg nem adom ki, de hidd el hogy Jani bácsi most Csíki sörrel kenegeti a farka hegyét
Member
Gold: 0.00
Apr 5 2017 05:30pm
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 5 2017 08:33pm)

azert erdekelne hogy amikor ilyesmirol beszelgettek, mit jelent a polgarhaboru

marmint tudjatok hogy az milyen? itt ki harcolna ki ellen? es miert?? es annak az odalnak amelyiken nem nagyon van katonasag honnan lenne fegyvere???

Ez csak egy nagyon szélsőséges forgatókönyv volt de ha megnézed mi megy szinte minden állami "ünnepen" és milyen emberek járnak oda majd ezt még megszorzod 10-zel miután a propagandagépezet megmondta, hogy a mocskos zsidó és Sorosbérencek megölték az igazi magyar férfit aki kiállt ellenük akkor nem olyan nehéz elképzelni, hogy elszabadulnak az indulatok. Fegyverszerzés azért megoldható illegális forrásokból, főleg ha az alvilág is nagy üzletet lát egy ilyen helyzetben de amúgy sem feltétlenül kellenek ehhez lőfegyverek. Persze gondolom a katonaság viszonylag gyorsan rendet tenne de azért nem azonnal és addig is lehetnének komoly áldozatok.

Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 5 2017 09:14pm)

Szabadidőm 80%-a olvasásra megy el, nincs szociális életem munkahelyen kívül és csak igényes dolgokat olvasok (szépirodalom, filozófia, meg akadémiailag elismert nonfiction könyvek) mégis mekkora csőd vagyok ikszdé

This post was edited by lehetrawen on Apr 5 2017 05:37pm
Member
Apr 6 2017 01:04am
Quote (lehetrawen @ Apr 6 2017 12:30am)
Ez csak egy nagyon szélsőséges forgatókönyv volt de ha megnézed mi megy szinte minden állami "ünnepen" és milyen emberek járnak oda majd ezt még megszorzod 10-zel miután a propagandagépezet megmondta, hogy a mocskos zsidó és Sorosbérencek megölték az igazi magyar férfit aki kiállt ellenük akkor nem olyan nehéz elképzelni, hogy elszabadulnak az indulatok. Fegyverszerzés azért megoldható illegális forrásokból, főleg ha az alvilág is nagy üzletet lát egy ilyen helyzetben de amúgy sem feltétlenül kellenek ehhez lőfegyverek. Persze gondolom a katonaság viszonylag gyorsan rendet tenne de azért nem azonnal és addig is lehetnének komoly áldozatok.

Szabadidőm 80%-a olvasásra megy el, nincs szociális életem munkahelyen kívül és csak igényes dolgokat olvasok (szépirodalom, filozófia, meg akadémiailag elismert nonfiction könyvek) mégis mekkora csőd vagyok ikszdé

Miért lennel csőd? Csak nem találod hogy miként hasznosítsd a benned felgyülemlett értékes tudást
Member
Apr 6 2017 01:43am
Quote (anyd @ Apr 5 2017 09:25pm)
Pár éve még kérdéses volt hogy Lázár vagy Rogán lesz Orbán utódja, de Rogán már azóta többízben leszerepelt.
Lázár egyébként aki a fideszen belül véleményvezér, ráadásul ő az aki azt erőlteti hogy az MSZMP-s arcok gázak és hogy hozzák nyilvánosságra az ügynök aktákat, pedig ezek sok fideszes vezető arcnak ártanának, köztük Matolcsy, Orbán

A forrásom meg nem adom ki, de hidd el hogy Jani bácsi most Csíki sörrel kenegeti a farka hegyét

azthiszem felreertetted a felvetest

Lazarrol eddig kb annyit tudtam hogy letezik, most egy darabig meg azt is tudni fogom hogy mivel kenegeti a farka hegyet
Member
Gold: 0.00
Apr 6 2017 05:46am
Quote (anyd @ Apr 6 2017 08:04am)
Miért lennel csőd? Csak nem találod hogy miként hasznosítsd a benned felgyülemlett értékes tudást

Nem gondoltam komolyan, csak az átlag sekélyes materialista felfogást mutattam, hogy ha nincs belőle x mennyiségű pénzed meg karriered akkor semmit nem ér, engem viszont nem ez érdekel, egyfajta l'art pour l'art csak a tudást is beleértve de most ez itt eléggé offtopic szóval be is fejezem.
Majd ha felfedezik a magnum opusom akkor lesz végtelen kokain meg kurva lol

This post was edited by lehetrawen on Apr 6 2017 05:48am
Member
Gold: 33,265.80
Apr 6 2017 05:51am
Tisztelt Főszerkesztő, Szerkesztő, Újságíró!

Lentebb küldöm a Magunkért Mozgalom sajtóközleményét azonnali közlésre.

Üdvözlettel,
Weith Katalin
Alapító, Magunkért Mozgalom
weithk@magunkert.com

-- Sajtóközlemény --

Országgyűlési képviselő állást hirdettek

Rendhagyó álláshirdetés jelent meg az interneten: új országgyűlési képviselőjelölteket keresnek. Az izgalmas és kihívásokkal teli hivatást a Magunkért Mozgalom hirdette meg, s ígéretük szerint a pozíciót betöltő új jelölteknek lehetőségük nyílik aktívan részt venni Magyarország konstruktív változásában, egy elkötelezett csapatban.

A Magunkért Mozgalom víziója egy olyan részvételi demokráciában működő, virágzó Magyarország, ahol mindenki biztonságban érzi magát, bizalommal van a másik ember iránt, beleszólhat a saját élete alakulásába, másokkal közösségeket hozhat létre, ahol szabadon fejlesztheti a képességeit, és mindezt egy szakértő kormány vezetése mellett teszi.

A megvalósításhoz új szemléletű, innovatív gondolkozású, menedzselési képességekkel rendelkező tisztességes, másokért hivatásszerűen dolgozni képes, új országgyűlési képviselőjelölteket keresünk az ország 106 egyéni választókörzetében.

A pozíciót betöltő új jelöltnek lehetősége nyílik aktívan részt venni Magyarország konstruktív változásában, egy elkötelezett csapatban.

Szakembereink feladata, hogy kiválasszák a jelentkezők közül azokat a jelölteket, akik a kiírásnak megfelelően képesek ellátni az emberek és az ország fejlődése érdekében az elvárt feladatokat.

FŐBB FELADATOK
- Kapcsolattartás és együttműködés a választókörzet lakóival
- Helyi feladattérkép kidolgozása
- Lokális stratégiai és operatív terv készítése
- Folyamatos kapcsolattartás a helyi vezetőkkel
- Stratégiai együttműködés a helyi önkormányzatokkal
- Képviseleti feladatok ellátása az országgyűlésben

ELVÁRÁSOK
- Szociális érzékenység, empátia és együttműködési készség
- Projektmunkában szerzett ismeret
- Szervezőkészség
- Határozott fellépés, jó kommunikációs képesség

PÁLYÁZATI FELTÉTEL
- Magyar állampolgárság
- Minimum 5 éve életvitelszerűen a képviselt területen él
- Felsőfokú végzettség
- Idegen nyelvismeret előny
- Érvényes erkölcsi bizonyítvány

JELENTKEZÉS – 2017. ÁPRILIS 30-IG
- Fényképpel ellátott szakmai önéletrajz
- Motivációs levél
- Rövid (max 3 oldal) tervezet a helyi változtatási, fejlesztési elképzelésekről

AMIT KÍNÁLUNK
Őszinte, korrekt együttműködést, jövő orientált, tisztességes emberekből álló, a részvételi demokrácia keretei között működő, az állampolgárokat szolgáló, új politikai kultúrát megvalósító csoportot, mely jelenleg egyesületi formában működik. Az új képviselőjelöltek számára előkészítés alatt áll a 2018-as választásokon induló tiszta, újonnan alakulóválasztási párt.

Tudjon meg többet arról, hogy miért érdemes hozzánk csatlakozni!

www.magunkert.com
A pályázatokat az alábbi mail címre kérjük küldeni:
magunkert@magunkert.com
Member
Gold: 1,630.69
Apr 6 2017 05:53am
Quote (lehetrawen @ Apr 6 2017 12:46pm)
Nem gondoltam komolyan, csak az átlag sekélyes materialista felfogást mutattam, hogy ha nincs belőle x mennyiségű pénzed meg karriered akkor semmit nem ér, engem viszont nem ez érdekel, egyfajta l'art pour l'art csak a tudást is beleértve de most ez itt eléggé offtopic szóval be is fejezem.
Majd ha felfedezik a magnum opusom akkor lesz végtelen kokain meg kurva lol

Ha talalsz olyat aki vallal kenyszerfranciat akkor ne felejtsed el updatelni a topicot.
Go Back To Magyar Topic List
Prev18648658668678681468Next
Add Reply New Topic New Poll