d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev18638648658668671257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 4 2015 03:21pm
most ilyen fahrii osztályozású post következik

ma azon gondolkoztam, hogy bemegyek az utca túloldalára a life1-ba
de aztán eszembe jutott, hogy fogalmam sincs mi vár bent
de aztán eszembe jutott, hogy ha megkérdezeném a recis csajt h vezessen már körbe, akkor működhetne
de aztán eszembe jutott, hogy mi van ha hülyének néz ; vagy mivan, ha nem is csaj

:wacko:

néha jól esne imo amikor épp agyrákot kapok a munkától napközben átszaladni

nektek milyen volt az első? :-)
Member
Gold: 411.00
Mar 4 2015 03:25pm
Quote (Anarkin @ 4 Mar 2015 22:21)

de aztán eszembe jutott, hogy ha megkérdezeném a recis csajt h vezessen már körbe, akkor működhetne
de aztán eszembe jutott, hogy mi van ha hülyének néz ; vagy mivan, ha nem is csaj

vartam 10ig hogy senki ne legyen ott, szerencsem volt, mert tenyleg nem volt senki, pedig olyankor is akad altalaban 1-5 ember azert

This post was edited by SummertimeClothes on Mar 4 2015 03:30pm
Member
Gold: 26.00
Mar 4 2015 03:28pm

Sulis kondit nem számítom.

25 voltam, 62 kg / 184 cm. A recepciós csaj elé álltam, kértem tőle egy egy alkalmas belépőt csak kipróbálásra. Rám néz, egyből kérdezi, hogy kell-e egy edző aki elmagyarázza hogyan működnek a gépek. Mondom, ha ingyen van akkor igen. Mondta, hogy ok, öltözzek át aztán bemutat az edzőnek. Edző egy 40-50 körüli szarrá gyúrt (állítólag naturál) fószer aki végig poénkodott meg röhögött ahogy szenvedek, de ha bármit nem 100% szabályosan csináltam azonnal szólt, mutatatta teljesen komolyan. Meglepődtem, hogy a sok kigyúrt geci nem néz fogyatékosnak és főleg, hogy illedelmesek lol.

/e 1 év után elég faszán néztem ki magamhoz képest

This post was edited by ace07 on Mar 4 2015 03:29pm
Member
Gold: 411.00
Mar 4 2015 03:30pm
aztan utana 1-2 honapig meg kovettem ezt a szokasomat
de azota rajottem hogy mindenki total pleb es nincs ertelme aggodni mert nehez atlag alattinak lenni akar hozzaertesben, akar barmi masban
kb 3 embert lattam az utobbi 2 honapban, akik proper erosebbek nalam, meg van meg 1-2 manlet, akik jol neznek ki de igy 10 kiloval curloznek meg smith machinen presselnek annyit kb, mint en rendesen, a maradek meg nyugdijas, dyel szomaliai, meg chubby csaj

ketlem hogy ez budapest kozepen masabb lenne sokkal
Member
Gold: 0.00
Mar 5 2015 01:45am

Attól függ mit tekintünk elsőnek. A gerincferdulesem miatt gyogytesire kellett járnom, ami annyit takart hogy a suli konditermeben kellett gyúrni. Kb 12 éves lehettem, fingom se volt arról mit csinálok, szóval nem nevezném edzésnek. Amikor valoban elkezdtem 16 évesen a helyi kis sufniban (nem volt szinte semmi a teremben, 2 fekpad, 1 multifunkciós gép, szabadsulyok) már volt fogalmam arról mit csinálok mert több heti netes tanulás előzte meg.
Member
Gold: 24.00
Mar 5 2015 02:51am
Muszáj elkezdenem a diétát mert már 115 + kg vagyok ami azért sok, mi a vélemény arról h 4 napos ciklusban változtatom a ch-t? (300/250/250/200) aztán persze hetente még kevesebb.Heti 3x30 perc aerob/cardio az elején.

btw fahrii szakértse már meg ezt: http://shop.builder.hu/hogyan-dietazzunk-ha-sulycsoportban-versenyzunk-a2675

Nekem soknak tűnik ez a számolgatás (4400 kcal jött ki) és ebből lenne a -400)
Member
Gold: 2,496.00
Mar 5 2015 03:17am
Quote (Tommy_hun @ Mar 5 2015 09:51am)
Muszáj elkezdenem a diétát mert már 115 + kg vagyok ami azért sok, mi a vélemény arról h 4 napos ciklusban változtatom a ch-t? (300/250/250/200) aztán persze hetente még kevesebb.Heti 3x30 perc aerob/cardio az elején.

btw fahrii szakértse már meg ezt: http://shop.builder.hu/hogyan-dietazzunk-ha-sulycsoportban-versenyzunk-a2675

Nekem soknak tűnik ez a számolgatás (4400 kcal jött ki) és ebből lenne a -400)

nem ertek hozza tudomanyos szempontbol, de 3x30 perc kardio egy heten akkor is kevesnek tunne ha nem akarnal fogyni
Member
Gold: 69.85
Mar 5 2015 03:19am
Nekunk a suliban volt egy kisebb konditerem, egyik fala ki volt tukorrel rakva ofc, alapbol konditeremnek is lett tervezve.

Volt labgepbol 2 (egy amibe beultel es beakasztottad a labad, meg egy amibe hanyatt fekudtel be es vegul is 'forditott guggolas'), volt egy pillango mellgep vagy minek hivjak, volt 2 ami hat + mell, szinten ilyen acelsodronyos gorgos, leulos, etc, annak nem tudom mi a neve.

Volt egy olyan keret, amibe mondjuk +sulyos guggolasnal fel tudtad vallmagassagba rakni a csovet, meg minden, huzockodni, etc.. volt 2 sima fekvenyomopad, +egy ami 30°-ig volt allithato kb, + meg egy ami 45°-tol 90°-ig. Allithato pad feluleshez, egy kisebb szivacsozott, leulos 'gep' bicepszezeshez.

Rakas suly 25 dekastol 15 kilosig + a labgepre a nagy sulyok (30-50 kilosakbol par), mindbol tobb, csovekbol is volt boven, kezibol is, meg hosszubol is, franciacsobol is 2 (vagy nem tudom, azt a hajlitottat minek hivjak), aerobik sulyzokbol is volt egy rakas. Aztan kiloptak a cuccokat a faszba, amikor ciganyokat is elkezdtek felvenni a gimibe (volt egy olyan osztaly kb 10 eve, akit olyanokbol allt, akiket mashova nem vettek fel, sose volt ilyen elotte, relative szortiroztak a bekerulo embereket).

Elso edzos/kondizos elmeny, atletika edzesen mentunk le es ott volt kiadva emberre, hogy kinek mibol mennyit kell csinalni, nekem mivel tavolugralos, meg hosszutav futo voltam, labaznom kellett foleg. 1 evig csinaltam, mert volt hozza haver, akkor jol is ment felfele a dolog, de jol el is baszta az izuleteimet, mer az atletikaedzo akit kerdezgettem, hogy hogy edzek, meg mennyivel etc, azt mondta nyugodtan emelhetek a sulyokon, jo lesz azt. Hat nem volt. 8DDDD Azota se gyurtam kb. Vagy is csak itthon, sajat testsulyommal, amit lehet.

This post was edited by Baleee on Mar 5 2015 03:19am
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Mar 5 2015 04:04am
Quote (Baleee @ 5 Mar 2015 11:19)
Nekunk a suliban volt egy kisebb konditerem, egyik fala ki volt tukorrel rakva ofc, alapbol konditeremnek is lett tervezve.

Volt labgepbol 2 (egy amibe beultel es beakasztottad a labad, meg egy amibe hanyatt fekudtel be es vegul is 'forditott guggolas'), volt egy pillango mellgep vagy minek hivjak, volt 2 ami hat + mell, szinten ilyen acelsodronyos gorgos, leulos, etc, annak nem tudom mi a neve.

Volt egy olyan keret, amibe mondjuk +sulyos guggolasnal fel tudtad vallmagassagba rakni a csovet, meg minden, huzockodni, etc.. volt 2 sima fekvenyomopad, +egy ami 30°-ig volt allithato kb, + meg egy ami 45°-tol 90°-ig. Allithato pad feluleshez, egy kisebb szivacsozott, leulos 'gep' bicepszezeshez.

Rakas suly 25 dekastol 15 kilosig + a labgepre a nagy sulyok (30-50 kilosakbol par), mindbol tobb, csovekbol is volt boven, kezibol is, meg hosszubol is, franciacsobol is 2 (vagy nem tudom, azt a hajlitottat minek hivjak), aerobik sulyzokbol is volt egy rakas. Aztan kiloptak a cuccokat a faszba, amikor ciganyokat is elkezdtek felvenni a gimibe (volt egy olyan osztaly kb 10 eve, akit olyanokbol allt, akiket mashova nem vettek fel, sose volt ilyen elotte, relative szortiroztak a bekerulo embereket).

Elso edzos/kondizos elmeny, atletika edzesen mentunk le es ott volt kiadva emberre, hogy kinek mibol mennyit kell csinalni, nekem mivel tavolugralos, meg hosszutav futo voltam, labaznom kellett foleg. 1 evig csinaltam, mert volt hozza haver, akkor jol is ment felfele a dolog, de jol el is baszta az izuleteimet, mer az atletikaedzo akit kerdezgettem, hogy hogy edzek, meg mennyivel etc, azt mondta nyugodtan emelhetek a sulyokon, jo lesz azt. Hat nem volt. 8DDDD Azota se gyurtam kb. Vagy is csak itthon, sajat testsulyommal, amit lehet.

ty info (???)
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 5 2015 04:13am
Quote (Baleee @ 5 Mar 2015 10:19)

már erre is van haver ???

amúgy köff mindenki, már szereztem is valakit aki lejön velem, ha hozok cuccot
Go Back To Magyar Topic List
Prev18638648658668671257Next
Add Reply New Topic New Poll