Quote (Baleee @ 5 Mar 2015 10:19)
Nekunk a suliban volt egy kisebb konditerem, egyik fala ki volt tukorrel rakva ofc, alapbol konditeremnek is lett tervezve.
Volt labgepbol 2 (egy amibe beultel es beakasztottad a labad, meg egy amibe hanyatt fekudtel be es vegul is 'forditott guggolas'), volt egy pillango mellgep vagy minek hivjak, volt 2 ami hat + mell, szinten ilyen acelsodronyos gorgos, leulos, etc, annak nem tudom mi a neve.
Volt egy olyan keret, amibe mondjuk +sulyos guggolasnal fel tudtad vallmagassagba rakni a csovet, meg minden, huzockodni, etc.. volt 2 sima fekvenyomopad, +egy ami 30°-ig volt allithato kb, + meg egy ami 45°-tol 90°-ig. Allithato pad feluleshez, egy kisebb szivacsozott, leulos 'gep' bicepszezeshez.
Rakas suly 25 dekastol 15 kilosig + a labgepre a nagy sulyok (30-50 kilosakbol par), mindbol tobb, csovekbol is volt boven, kezibol is, meg hosszubol is, franciacsobol is 2 (vagy nem tudom, azt a hajlitottat minek hivjak), aerobik sulyzokbol is volt egy rakas. Aztan kiloptak a cuccokat a faszba, amikor ciganyokat is elkezdtek felvenni a gimibe (volt egy olyan osztaly kb 10 eve, akit olyanokbol allt, akiket mashova nem vettek fel, sose volt ilyen elotte, relative szortiroztak a bekerulo embereket).
Elso edzos/kondizos elmeny, atletika edzesen mentunk le es ott volt kiadva emberre, hogy kinek mibol mennyit kell csinalni, nekem mivel tavolugralos, meg hosszutav futo voltam, labaznom kellett foleg. 1 evig csinaltam, mert volt hozza haver, akkor jol is ment felfele a dolog, de jol el is baszta az izuleteimet, mer az atletikaedzo akit kerdezgettem, hogy hogy edzek, meg mennyivel etc, azt mondta nyugodtan emelhetek a sulyokon, jo lesz azt. Hat nem volt. 8DDDD Azota se gyurtam kb. Vagy is csak itthon, sajat testsulyommal, amit lehet.
már erre is van haver ???
amúgy köff mindenki, már szereztem is valakit aki lejön velem, ha hozok cuccot