Quote (lehetrawen @ 5 Apr 2017 19:39)
Azt én értem de szerinted akkor hirtelen valami más pártra szavaznának? Ugyanúgy a FIDESZ-t követnék azután is, hogy Orbán eltakarodott (ha esetleg valaki lelőné akkor meg még inkább, ilyen propaganda fegyvert nem illik az ellenfélnek adni) már csak megszokásból is, nem fognak 180-at fordulni és rátok vagy az MSZP-re szavazni. Itt már túlságon átvettek minden médiát, azt adnak be ezeknek az embereknek amit akarnak Orbán nélkül is.
De egyébként persze minden lépés segít ami a jelenlegi rendszert gyengíti csak szerintem messze nem fog annyit számítani, mint amennyinek beállítod.
szerintem jelentősen gyengülne a fidesz támogatottsága, egyszerűen sokan nem mennének el szavazni
Quote (CyberPunk666 @ 5 Apr 2017 19:43)
Pont emiatt nem fogják megszavazni ezt népszavazáson. Mert akkor Viktor nem lehetne tovább viktátor.
De ha meg is szavazzák, akkor is megoldanák, hogy ő lehessen a főnök hivatalosan is. Ha kell kreálnak neki egy külön pozíciót és oda tesznek minden hatalmat.
Ha meg minden kötél szakadna, akkor szerintem Viktor arra is képes lenne, hogy mindent felborítson.
Ha semmiképpen sem lehetne uralkodó, akkor szerintem még polgárháborút is képes lenne kirobbantani,
de biztosan nem hagyná magát békésen eltávolítani.
az a jó buli ebben, hogy ezt a fidesz szavazókon kívül mindenki megszavazná, az meg jelentős többség a társadalmon belül
elkezdene vergődni az biztos, de hogy az már egy süllyedő hajón történne, az is biztos.