Quote (CyberPunk666 @ Mar 16 2017 05:53pm)
ninja van több méret, több évjárat.
A 250R a legkisebb, az valami ~30 LE
De van literes ninja is, meg van 1400-as, de most hirtelen nem tudom, hogy az még ninja-e.
A 40 LE és a 170kg önsúly arra elég, hogy az autóknál gyorsabb legyen, amit kb minden motor tud és kell is.
Dinamikusabban lehet menni vele, mint autóval, de ez minden motorra igaz kb.
Viszont ez még nem emelgeti az elejét nagyobb gázadáskor és 80 felett kezd elfogyni az ereje, bár a vége olyan 170-180 körül van.
Igazából azt érzem ezzel a géppel, hogy nem tud annyira vad lenni, ami meglepne és problémás, de tanulni jó lesz. Szerintem év végén eladom és 600-650-es ninjára váltok, az új 2017-es ninja 650 KRT eléggé bejön.
Ő az:
(igen, szinte tök ugyanolyan,de kétszer olyan erős és még mindig nem supersport üléspozíció)
https://content.kawasaki.com/Content/Uploads/Products/7467/Colors/gaprgrqb.taq.pngpff
régenben 250 es suzuki gyári crossom volt régeben crossozgatam de eladtam... manapság csak haverok motorjain meg néha az enyémen
most csak 1 350 esem van nagybátyámé volt csak megkellet csinálnom kb 80 nál be ált álta fötengely csapágy csapágy szét kellet huznia blokot,henger furás,dugyok,gyürük,szimerongek,csapágyak etc
de eddig amin ültem és jo volt:::
600as Ktm heart.gif 650 es husaberg ezek amitt értek is valamit biggrin.gif 250 husaberg nem lehetet kiteni 1 kerékre pedig zsir uj volt... de 6 ikba a gáton felment lazán (lol) nyomatékos
choppereket utálom gyorsaságik is jok... de cross>all