Quote (jarabekg @ 22 Sep 2016 08:32)
Ne csináljunk mar ugy, mint ha a telekommunikáció decens szakma lenne, az IT legrákosabb fattya kb, nem csoda hogy kemet is alkalmazzák. Én biztosan nem mennék pmeskedni telekommos projektre, gondolom hogy érezhet ezzel kapcsolatban egy képzett informatikus.
Az, hogy minden napot sikerélményként él meg, az pedig tök jó, a bibi max annyi, hogy az emberek akik kevésbé önteltek, és nem az az életük csúcspontja, hogy megdicsérik őket azért, mert rendesen végzik a munkájukat, azok ezt nem élik meg ilyen intenzíven.
Svájcban meg egy takarító is jól keres.
Kem ki tudta maxolni azt az életérzést amit egész életében hajszolt, mert 3,5 IQ-val több van neki mint a sültkrumpli előlény valóvilágos reprodukcióinak, az más kérdés, hogy szerinte aki nem így él az alapból féltékeny, meg mosogat ausztriában, vagy koldul a blahán.
Nem telco. Nem PM vagyok. Data center Routing / Firewalling.
Abban egyetértek, hogy sok dilettás / alig hozzáértő van a telco berkeiben, de ez inkább az alvállalkozókra és a fieldesekre jellemző.
Svájcban csak MO fizetésekhez képest keres jól egy takarító. 2500-3000 chf netto kb elég arra, hogy tegyél félre pár 100 chf-et ha nem szórod a pénzt. Egy pizza pl 20 chf. PM fizuja nálunk olyan havi 15-20k körül lehet tippre + éves bónusz még egy havi fizu.
Amúgy sem írtam sehol, hogy hetente, vagy naponta előléptetnek.
Esetleg többször említettem meg ugyan azt a dolgot, ahogy a progress haladt. Annyit írtam, hogy a főnököm, (akinek megörököltem a pozícióját) nagyon elégedett volt velem és szeretett volna áthozni a céghez, mivel jelenleg küsős vagyok. 2 hete vettem át a helyét és ez a 2 dolog most már összefügg.
Bocs, ha föényeskedőnek hangzott az ezelőtti írásom, nem annak szántam. Aki ismer (nem csak netről) az tudja, hogy nem vagyok beképzelt...