d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozás Topik
Prev18586878889105Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 43.51
Jul 29 2014 04:12am
ok
Member
Gold: 0.05
Jul 29 2014 04:13am
Quote (dotosport @ Jul 29 2014 11:12am)
nehéz lehet ennyire korlátolt elmével élni.

ezért is sajnállak cimbora
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jul 29 2014 04:14am
Quote (TuskesVanek @ Jul 29 2014 12:13pm)
ezért is sajnállak cimbora

such visszavágás
Member
Gold: 280.00
Quote (TuskesVanek @ Jul 29 2014 11:08am)
>"viselkedés"
>idejövök
>nem szólok be senkinek
>olvasom a posztokat
>ami számomra vicces volt azt kommentáltam egy xD-vel (micsoda bűn)
>ontopic használom a vicces képek topicot (szintén komoly bűn)
>a második postom után már jönnek nekem, hogy "blocked" "nyomorék" "takarodj"
>"nekem alkalmazkodni"

ok

ezek tipikusan arra szolgálnak hogy az új felhasználók megtanulják az itteni rendet, pl az "xD" elég gáz smiley és a nyomorékok használják illetve az internetes kulturával nem rendelkezők. ezeket vedd szimplán "tanításnak".
A gyerek se élvezi hogy megpaskolják ha át akar rohanni az úton, de hosszu távon az ő érdekét használja.

Olyan hozzáállással mint te, hogy azt hiszed mindent tudsz itt nemcsoda hogy utálnak, legalábbis amíg nem érted hogy mi zavarja az embereket. Sokan jönnek ide msn meg facebookos kulturával, ahol mindenki xDDDD-zik meg LOOOL EZ VICCES HAHA
itt az emberek sokkal érzékenyebbek, mivel ez nem csak egy felületes honlap ahol a barátaiddal beszélgetsz, hanem ez egy kiterjesztett valóság, ahol szinte az egyetlen dolog ami alapján megitélnek az, amit írsz. Nincs se cuki pofid, vagy nyomorék tested ami alapján az emberek megitélnek. Ha ezt megérted, akkor talán rájössz hogy mi a bajuk veled, az idegesítő smiley használat kb olyan mintha egy 10 éves gyerek ordítva röhögne körülötted és ha rászolsz, akkor elkezd magyarázni hogy te buta vagy.
Member
Gold: 343.00
Quote (anyd @ Jul 29 2014 10:08am)
ha ti alatt őket érted akkor igazad van.
személy szerint nem nagyon szoktam már a semmiért flamelni, elég nagy a tűrőképességem, pl engem a te postjaid se zavarnak sokakkal ellentétben.

de ha nekem mondanák hogy idegesitő amit csinálok, akkor lehet változtatnék kicsit a stilusomon és nem reagálnék a csipkelődésre, idővel megunnák.

mondjuk én sose tudtam kezelni ezt az idegesítő tinikre jellemző "csakazértis basztatom" és akkor háháá ez a vicc
utána meg még ti ők sírnak, hogy tönkre van téve a topic, holott ugyanolyan részesei voltak a történetnek

mikor pl a dota topicba akartam ilyesmit kirobbantani (:XD) akkor nem sikerült, mert nem válaszolt senki és annyira meg nem szórakoztatott a téma (lévén, hogy fingom nincs a játékról), hogy tovább maradjak
Member
Jul 29 2014 04:18am
Quote (anyd @ Jul 29 2014 11:14am)
ezek tipikusan arra szolgálnak hogy az új felhasználók megtanulják az itteni rendet, pl az "xD" elég gáz smiley és a nyomorékok használják illetve az internetes kulturával nem rendelkezők. ezeket vedd szimplán "tanításnak".
A gyerek se élvezi hogy megpaskolják ha át akar rohanni az úton, de hosszu távon az ő érdekét használja.

Olyan hozzáállással mint te, hogy azt hiszed mindent tudsz itt nemcsoda hogy utálnak, legalábbis amíg nem érted hogy mi zavarja az embereket. Sokan jönnek ide msn meg facebookos kulturával, ahol mindenki xDDDD-zik meg LOOOL EZ VICCES HAHA
itt az emberek sokkal érzékenyebbek, mivel ez nem csak egy felületes honlap ahol a barátaiddal beszélgetsz, hanem ez egy kiterjesztett valóság, ahol szinte az egyetlen dolog ami alapján megitélnek az, amit írsz. Nincs se cuki pofid, vagy nyomorék tested ami alapján az emberek megitélnek. Ha ezt megérted, akkor talán rájössz hogy mi a bajuk veled, az idegesítő smiley használat kb olyan mintha egy 10 éves gyerek ordítva röhögne körülötted és ha rászolsz, akkor elkezd magyarázni hogy te buta vagy.

mennyivel egyszerűbb kimagyarázni, hogy miért parasztok a haverjaid, mint egyszerűen átsiklani a postjaim felett...

igen, tényleg, ha meglátok valamit ami sérti a kis önérzetemet, egyből vissza kell írni valami sértőt, úgy sokkal jobb lesz

egyszer nem láttam, hogy fejnek vagy gürkének írnál, hogy "ugyan hagyd már a fenébe", ők nyugudtan flamelhetnek, nekik szabad...

igazad van, sokkal könnyebb egy postomra 10 nyomorékot írni, mint nem venni tudomást róla

sokkal könnyebb mocskolni a másikat, mert nem tetszik a stílusa vagy nem nevettél a képen, mint letudni annyival, hogy hát ezen nem nevettem, postolok egy jobbat

korlátoltság/10

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=71205494&f=129

ők csinálhatják, tőlük ez mind kurva vicces

This post was edited by TuskesVanek on Jul 29 2014 04:20am
Member
Jul 29 2014 04:20am
Quote (TuskesVanek @ Jul 29 2014 12:18pm)
mennyivel egyszerűbb kimagyarázni, hogy miért parasztok a haverjaid, mint egyszerűen átsiklani a postjaim felett...

igen, tényleg, ha meglátok valamit ami sérti a kis önérzetemet, egyből vissza kell írni valami sértőt, úgy sokkal jobb lesz

egyszer nem láttam, hogy fejnek vagy gürkének írnál, hogy "ugyan hagyd már a fenébe", ők nyugudtan flamelhetnek, nekik szabad...

igazad van, sokkal könnyebb egy postomra 10 nyomorékot írni, mint nem venni tudomást róla

sokkal könnyebb mocskolni a másikat, mert nem tetszik a stílusa vagy nem nevettél a képen, mint letudni annyival, hogy hát ezen nem nevettem, postolok egy jobbat

először szépen lett megkérve egyébként, hogy hagyd abba a szarodat, majd elkezdtél rá fröcsögni, HOGY LOL AZT POSTOLOK AMIT AKAROK, utánna lett anyázás belőle, te is egy tahó szar paraszt vagy aki odamegy és beleszarik más kajájába, csak amikor belenne verve a pofája normális helyzetben akkor még neki áll feljebb.
és még mindig nem bírod felfogni

This post was edited by dotosport on Jul 29 2014 04:20am
Member
Jul 29 2014 04:20am
Quote (dotosport @ Jul 29 2014 11:20am)
először szépen lett megkérve egyébként, hogy hagyd abba a szarodat, majd elkezdtél rá fröcsögni, HOGY LOL AZT POSTOLOK AMIT AKAROK, utánna lett anyázás belőle, te is egy tahó szar paraszt vagy aki odamegy és beleszarik más kajájába, csak amikor belenne verve a pofája normális helyzetben akkor még neki áll feljebb.

szerintem te nyugodtan befoghatod a kis szádat, mert az első postod az volt, hogy "a kurva anyádnak írod be, hogy te nevettél"
Member
Jul 29 2014 04:22am
Quote (TuskesVanek @ Jul 29 2014 12:20pm)
szerintem te nyugodtan befoghatod a kis szádat, mert az első postod az volt, hogy "a kurva anyádnak írod be, hogy te nevettél"

egyrészt nem, másrészt meg előttem már 20x elmondták, hogy mi van, és normális esetben nem egyből jár a pofája az embernek, amikor már egy ideje gecire idegesítő voltál akkor küldtelek el anyádba, de tudom, hogy nehéz feldolgoznia meg összekötnie az információkat az agyadnak, látszik abból is amit produkálsz most is.
Member
Gold: 343.00
Jul 29 2014 04:22am
ez a xD nem jo smiley meg olyan, hogy pl keresztanyámat zavarta, hogy egyáltalán smiley-eket használ vki és akkor már azért képes volt drámázni ha egy ":)" volt a szöveg végén
hogy ezt még nem rendszeresítették a magyar nyelvben (OMG :XD)

én direkt azért is basztam már neki is oda ezt a X:GXDÉ?DX:?GXD:G?XD:GX
mert irigylem a problémáit srsly
persze mégjobban megharagudott mint itt mindenki ránk

de most srsly
kevesebbet fogtok tőle keresni?! megnyomorodtok?! elveszik a nyugdíjatokat?!
ilyen apró szarságokon szarakodni meg ekkora drámát kerekíteni neki
megéri?!
mert szerintem inkább mindenki kussba kéne maradjon aztán továbbgörgetni mint rawen vagy genthor

ennek a topicnak is annyi a pro/kontra vergödés miatt pedig ez azért sok embert érdekelt volna h mi lesz meshel
bár mondjuk nem annyi a topicnak mert amit ir ugyis ellehet olvasni csak ja visszakeresgéléssel lesznek bajok
Go Back To Magyar Topic List
Prev18586878889105Next
Add Reply New Topic New Poll