Quote (Makkertest @ Sat, Jun 20 2009, 02:48pm)
Feljövök erre a retek fórumra hogy találjak egy játékpartnert ehelyett 2 ember veszekedését olvasom hogy milyen nehéz az élet 18 évesen és még nehezebb az internetes szutyok játékban. Viszlát hunsub, végleg leírtátok magatokat. Nem előttem, mindenki előtt. Hmm most látom csak van ott egy linkféleség, ja nem hiperhivatkozás a privát levelezőhöz, rákattintva azonnal írhatod az agymenésedet a másiknak. Kulcsszó: MÁSIKNAK. Nem mindenkinek. GROW UP. Use pm. Use msn.
u.i.: Hogyne 1:"leszarom" ; 2:"ki vagy te hogy beszólsz" ; 3:"kussoljál" ; 4:"semmi közöd hozzá"

most előre megjósoltam a válaszaitokat. Hogy én azonnal itt válaszoljak rá:
1: Nem számít hogy mit gondolsz a gondolataimra, szard le nyugodtan, ilyen hozzállással mehetsz a KHT-be dolgozni.
2: Én egy user vagyok aki érdeklődéssel benézett egy magyar topicba, hátha azt találja amiről a cím szól. Ehelyett 2 ember veszekedését látja.
3: Hidd el többet ehhez a topichoz nem fogok hozzászólni.
4: Igen is van közöm hozzá ha már ilyen gyöngybetűs formában közzétettétek. Használj pm-et.
A viszont nem látásra.
tudod ez több emberre vonatkozik, és azért van a fórum hogy beszélgessünk, elég szar életed lehet ha így felkapod a vizet 5-10 poston
viszlát, senkinek sem fogsz hiányozni
és persze nem kötelező elolvasni, ha meg játszani akar veled valaki, akkor ír egy pmet vagy válaszol a topikban
This post was edited by painkiller8 on Jun 20 2009 08:51am