Quote (Makkertest @ 17 Sep 2010 17:46)
Lol. Mert nevermore hova való ha nem midre? lvl 7-9ig mid aztán gank ezerrel. Én nem akartam senkit megbántani, a poser kifejezésre idéztem hogy szerintem volt 1 alapvető hiba SF játékában, kb olyan minth Seekert mindig hagyják a teammatek denieolni mert neki tölti a HPját. Régen így volt bucherrel is, neki str-t adott, nos atm SFnek a dmg-et tölti (mióta az eszemet tudom killnek minősíti és jár érte lvl4es skillnél 60ig +2 dmg)
Nem mondom h szarul játszottok, látszik h eZ 6 lvl különbséggel nyertek. na.
Nyereményként kapsz egy pacsit.
Igen, ezt mind tudom, ty. Marmint a deny-rol az infot. Eleg regota HONozok, es most dotazni is elkezdtem picit intenzivebben, szoval nn oktatas ^^
Haxoor a minap mondta (mert hogy jott le velem also lane-re, hogy tinker lehessen miden), hogy nem is jo midre a nevermore, mondom wtf.. Egy esetben tudom elkepzelni side lane-en, azt is eddig csak HONban lattam, az pedig akkor, ha Crystal Maiden babysiteli mert a frostbite meg a nova segitsegevel a never jol tudja becelozni a raze-eket es mindketto ranged, szoval altalaban eZ a kill veluk. Na mindegy. Szerintem is miden a jo, mert kell neki a soul, es dominans a dmg-e early gameben az osszeszedett soulok miatt. Es tudom, hogy azert is nem szokas lvl6-on skillezni az ultijat, mielott meg azt is elkezded magyarazni ^^
Ty a pacsit.