Quote (Karan2_Returned @ Feb 17 2015 04:14pm)
Orvos is megerösitette amit irtatok, szet van baszva az amugy is beteg majam a sok proteintöl. Proteinszegeny etrend meg gainz az sehogy sem illik össze?
Nem a sok fehérjétől hanem valószínűleg az azelőtti tömény fos étrendedtől. Kezdj el rendes ételeket enni, ezt a sok mérgező gecit amit eddig ettél hagyd abba. Ne igyál semmi alkoholt, ne egyél semmi fruktózt, gyümölcsöt se egy ideig, meg semmi növényi olajt amiben sok a többszörösen telítetlen zsírsav, főleg omega-6 és helyreáll a májad.
Simán tudsz fejlődni napi ~100-120 g fehérjebevitel mellett is főleg mivel 60 kg vagy. Ne egyél olyan salátákat ami csak fehérje, ha csirkemell salátát eszel egyél mellé valami keményítőt, krumpli vagy rizs leginkább, vagy adj hozzá kókuszolajat/vajat/olívaolajat.
Quote (Karan2_Returned @ Feb 17 2015 04:54pm)
Amikor elkezdtem akkor azt szamoltam hogy legyen minden nap 3k kaloria, akarmiböl (instant pizza, burger king, kakaoital, olykor olykor rendes kaja). Jött is a suly, de vele egy kis zsir is - annyira mondjuk nem veszes.
Most elkezdtem hogy tisztan etkezem, majdnem mindent sajat magamnak fözök, nem eszek se edesseget, nem eszek semmi cukrosat, szedek d-vitamint meg halolajat.
Erdekes modon sokkal jobb volt a közerzetem is, meg az eredmenyeim is (bar ez lehet csak a noob gains miatt) amikor szart ettem.
Mert nem ettél 3x annyi fehérjét mint amire szükséged volt, vissza ne térj ezekhez a hulladékokhoz, csak csökkentsd a fehérjét és több keményítőt egyél meg használj kókuszolajat/vajat.
This post was edited by championmath on Feb 17 2015 10:27am