Quote (beni @ 8 Feb 2015 14:04)
Téged sosem értettelek. A fél patikát beszedted erre 70kg-al lábazol. Annak kondi nélkül is kéne menni.
amikor volt bennem nyilván 110+ ba ment 10+ és nem 2 sorozat meg nem is 1 gyakorlat
2,5 év kihagyás után szerintem simán jó a 70kg szabályosan, úgyhogy rendesen érzed, ahogy kell.... , lassan le derékszögig, majd dinamukusan fel,nem kiakasztott térdig és ott megtartva ráfeszítve, ezt nem tudom jobban leírni...
80kg-s haverom elég jó formában van, erős is, eddig nem lábazott , 65 kg-ig ment csak fel...
lehet, sőt biztos hülyeség volt eröltetni szar genetikával a gyúrást, de akkor az volt az álmom, hogy jól nézzek ki, meg is valósítottam magamhoz képets elértem 1 jó formát.... nyilván ha egy Coleman genetikám van akkor annyi cuccal 300-ba guggolgattam volna 120kg-san de ez van...
ennek ellenére nem bántam meg
most úja edzek, megfogadtam, hogy nemi hormont nem használok, nem is akarok már úgy kinézni mint egy "body-s" elég egy hobbi forma, ha meg még is többre vágynék 1 picit, vagy csak nem lenne elég időm edzeni, akkor novi+inzulin azt csá és ez normál dózisban kb egészségesebb mint naturálban...
ja és még annyit, hogy kurva sok embert ismerek (az enyéméhez hasonló vagy 1 picit jobb genetikával) többször annyi cuccot használtak, mint én, de sehogy nem néztek ki
persze van még a másik véglet, aki napi 2-3x eszik, néha húst is aztán 85kg+ meg kockahas és natural