d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Ncov Topic
Prev18485868788252Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Mar 22 2020 08:40am
Quote (Senee @ Mar 22 2020 02:21pm)
majd ti is kerültök nehéz helyzetbe mikor a testeteket kell áruljátok

remelem mettyu minel elobb ilyen helyzetbe kerul haha hehe hihi
Member
Gold: 6,352.66
Mar 22 2020 08:49am
amugy hihetetlen, hogy mindig ide lyukadunk ki, hogy omg szegeny tunderkek
Member
Gold: 343.00
Mar 22 2020 08:54am
már 6 halott van btw .. ofikiálissan

hogyan vannak vírusok amúgy és why are they doing this????
fel sem bírom fogni, hogy van egy 0 meg 1 bit alapon működő sejt ami csak azért teremtődött, hogy pusztítson

mert ott van pl az oroszlán ami nyilván gazella szemszögből egy szemét de amúgy az oroszláncsalád szereti egymást és boldogok együtt és nyilván enniük kell, hogy életben maradjanak
de egy vírus boldog együtt a többi vírussal? vagy ő is úgy van vele, hogy szét kell rombolni a célszemély sejtjeit akkor érzem jól magam...... de ha belehal, ha mindenki belehal akkor utána kit fertőz meg? nem ésszerűbb lenne bemenni a tüdőmbe, nem szétbaszni, csak eléldegélni ott? fizetném életem végéig a védelmi pénzt a részére és leadnám a belélegzett levegő 2%-át
i mean mit ér el azzal, hogy lerombolja a sejtemet? jóllakik tőle? még a terjedést megértem, hogy minél többen vannak annál jobb neki, tehát mindenkibe bele akar menni de áh mind1
hihetetlen
Member
Gold: 122.92
Mar 22 2020 08:58am
Quote (Senee @ Mar 22 2020 03:54pm)

fel sem bírom fogni, hogy van egy 0 meg 1 bit alapon működő sejt ami csak azért teremtődött, hogy pusztítson

mert ott van pl az oroszlán ami nyilván gazella szemszögből egy szemét de amúgy az oroszláncsalád szereti egymást és boldogok együtt és nyilván enniük kell, hogy életben maradjanak
de egy vírus boldog együtt a többi vírussal? vagy ő is úgy van vele, hogy szét kell rombolni a célszemély sejtjeit akkor érzem jól magam...... de ha belehal, ha mindenki belehal akkor utána kit fertőz meg? nem ésszerűbb lenne bemenni a tüdőmbe, nem szétbaszni, csak eléldegélni ott? fizetném életem végéig a védelmi pénzt a részére és leadnám a belélegzett levegő 2%-át
i mean mit ér el azzal, hogy lerombolja a sejtemet? jóllakik tőle? még a terjedést megértem, hogy minél többen vannak annál jobb neki, tehát mindenkibe bele akar menni de áh mind1
hihetetlen

amelyik megöl az szar virus, ő nem azt akarja és nem is öli meg a denevért ami az alap gazdateste de nem tudja hogy lol hát te ember vagy majd biztos agyonbassza magát a saját immunrendszered h aztán elvigyen a körömgomba
sejtbe belenyomja a saját örökitőanyagát és utána a sejt nem a rendes feladatát látja el hanem virusokat gyárt amibe aztán beleroppan leegyszerusitve
nézd meg a videot kurzgesakttol
Member
Gold: 5,302.77
Mar 22 2020 09:00am
Quote (cowding @ Mar 22 2020 03:58pm)

Ez.
Member
Mar 22 2020 09:05am
Quote (cowding @ Mar 22 2020 03:58pm)
amelyik megöl az szar virus, ő nem azt akarja és nem is öli meg a denevért ami az alap gazdateste de nem tudja hogy lol hát te ember vagy majd biztos agyonbassza magát a saját immunrendszered h aztán elvigyen a körömgomba
sejtbe belenyomja a saját örökitőanyagát és utána a sejt nem a rendes feladatát látja el hanem virusokat gyárt amibe aztán beleroppan leegyszerusitve

Quote (-joey- @ Mar 22 2020 04:00pm)
Ez.

yy, azt megnéztem

de hogy alakultak ezek ki
és a denevérbe mikor belenyomja az örökítőanyagát akkor abban hogy éldegél?
+akkor lehet bennünk is éldegél egy csomó mikrobiológika és nem is tudunk róla, mint a denevér?!

ezek meg elherdálnák a pénzemet facebookon xD
megnyerném biztos nem adnék belőle ilyen hülyeségekre
Member
Gold: 122.92
Mar 22 2020 09:26am
Quote (Senee @ Mar 22 2020 04:05pm)
yy, azt megnéztem

de hogy alakultak ezek ki
és a denevérbe mikor belenyomja az örökítőanyagát akkor abban hogy éldegél?
+akkor lehet bennünk is éldegél egy csomó mikrobiológika és nem is tudunk róla, mint a denevér?!

https://i.imgur.com/1vdIU2O.jpg

ezek meg elherdálnák a pénzemet facebookon xD
megnyerném biztos nem adnék belőle ilyen hülyeségekre

evolvoltak a base életből mint minden más
hogyhogy hogy, uszkál benne mint benned
+igen és tudunk is róla, erről is van videójuk
Member
Mar 22 2020 09:34am
Quote (cowding @ Mar 22 2020 04:26pm)
evolvoltak a base életből mint minden más
hogyhogy hogy, uszkál benne mint benned
+igen és tudunk is róla, erről is van videójuk

megnézegetem a többi vidijüket is

gondolom akkor ez volt akkor is amikor a spanyolok elmentek dél-amerikába
ott gyakorlatilag ők voltak a denevérek és mivel az indiánok teste nem találkozott még azzal a vírussal ezért meghaltak tőle
csak annyival érdekesebb, hogy ugyanaz a faj és mégis
Member
Gold: 280.00
Mar 22 2020 09:54am
Member
Gold: 17,767.00
Mar 22 2020 10:47am
Quote (Senee @ 22 Mar 2020 15:54)

hihetetlen

a tarsadalom is toleral teged
Go Back To Magyar Topic List
Prev18485868788252Next
Add Reply New Topic New Poll