Quote (SmokeWeed_WorshipSatan @ Feb 23 2017 12:31pm)
"Kiknek fáj a magyar rendezésű Olimpia?
Egy esetleges magyar rendezésű Olimpia ellen is kampányolnak, aláírásokat gyűjtögetnek egyesek.
Kik ezek? Azok, akik legalizálnák az enyhe drogok fogyasztását, akiknek az a legjobb, ha a magyarság apad, leroggyant, kiszolgáltatott, eladósított állapotban van. Akik csak nadrágszíjat tudnak húzni a magyarságon, akik csak eladósítani tudják az országot és az embereket, akik már réges régen eladtak mindent ebben az országban, amit most kell visszaszerezni vérrel, verítékkel. Akik lefújták az 1996-os magyar rendezésű világkiállítást is, akiknek fájt a Millecentenárium és a Millenium is, hiszen akkor egy nemzet ünnepelte ezer éves összetartozását. Nekik minden fáj és idegen, ami magyar siker lehetne, a magyar érdekek érdekében fogant. Akik, ha olyan Olimpiát rendeznének, amelyen a saját nemzetüket leginkább tönkretevők indulnának, minden számban elhoznák az aranyérmet. Ők csak kiszolgálni tudják az idegenséget, ahhoz értenek, minél rosszabb a magyar népnek, ők annál nagyobb jutalmat kapnak. Ezt csinálják itt nagyon rég óta. Pöffeszkednek a magyarságon, beárulnak, elárulnak, köpködnek, uszítanak, támadnak mindent, ami a magyar családok érdekében jön létre.
Persze, hogy fáj nekik egy esetleges magyar rendezésű Olimpia. Sokba kerül, minek az, mikor az egészségügyben sincs pénz - mondják, uszítják az embereket. Azt nem papolták soha sem, hogy másutt már ezer éve a betegségmegelőzésre helyezték a hangsúlyt, a helyes életmódra, a mozgásra, a megfelelő életvitelre összpontosítanak és akkor sokkal kevesebb embernek kell "megterhelni" az egészségügyi kasszát. Más nemzetek nyakán nincsenek ilyen kártékony szemetek mint akik a magyarság nyakán vannak. Pontosan az ő mocsok viselkedésük, országlásuk, kiárusításaik, mocsok kommunista-liberális fertőzésük miatt ennyire beteg ez a nemzet. Mindenfajta felemelkedés, kibontakozás, progresszió legnagyobb akadálya ez az idegen horda, amely bezzeg támogatná a megélhetési bevándorlók korlátlan beáramlását. De a magyar Olimpia az fáj nekik. Mert az is egy gyönyörű magyar ügy volna. Hát ezért!"
Én egy piacon gyűjtöttem 3 héten át aláírást. Nem igazán a könnyű drogok célcsoportját láttam, hanem inkább szegény öregembereket, akik szerint a Kádár rendszer is kevesebb propagandával operált, és boldogabb is volt