Quote (Anarkin @ 6 Jun 2012 16:17)
193/75
akármit csinálhatok nem hízom (de azért többet eszem mint 3 másik : D)

az utóbbi 1-2 évben legalább az arcomra került valami, ezzel felszínre törve h. milyen jóképű is vagyok valójában ^^
sziasztok
én amikor elkezdtem 190/65 voltam 2 éve, most 196/93 slight 6 pack. Végső cél 105 kg körül 6 packkel
amúgy én is azt hittem h "nem tudok hízni" de szimplán nem ettem eleget, bb.com-on javasolják a "seafood" dietet, ami azt jelenti "if you see food ,you eat it". Tömni kell magad egész nap értékes kajával és edzeni. Nekem ez bevált. olcsó,jó : tej,tojás,minden hús, zab,rizs, kenyér,midnen zöldség,gyümölcs,peanut butter
Btw
nem az számít hogy hány kilóval toljuk, hanem hogy ránézésre mennyit saccolnának mások h te mennyivel tolod,(" its not about how much you lift, its all about how much you look like you lift) mert ugye a form nagyon sokat számít, sok emebert látok db biceps curl-ozni nagy súlyokkal de abban van rengeteg momentum. Meg igazából a gyúrósokon kívűl senkit nem érdekel h te speciel X kilót tolsz fekve. Jó nyilván ha 5 kgval tolod a bicepszet akkor nem fog nagyon nőni, de mondjuk 16 kg ultra strict form lehet többet ér 20 kg sloppy formnál. Csak mint példaként említem.
Nem teljesen értem h kb mindenhol a bicepszen van ekkore hangsúly.
"muti a bicepszed" kb leggyakoribb amikor egy gyúróst kérdezik. Egy jó deadlift vagy squat sokkal többet ér
Biceps az egyik legkisebb izomcsoport, mégis sokan túl sok hansúlyt fekteknek rá,túlerőltetik edzésenként 20+ settel ( szerintem a lifterek 80 % bench + biceps warrior)
Sokan elfelejtik h minden hát gyakorlatnál rendesen terhelve van a biceps.
Való helyzetekben a bicepszed használod legkevésbé, sokkal inkbb váll, mell,tricepsz ( pld ütésnél)