Quote (ikszipszilon @ Sat, Jun 20 2009, 02:22pm)
te soha nem kapod fel a vizet, amikor 8an bent vagyunk a gémben, beirod 5x ,h valami spam és ha senki nem spammol fogod magad és lelépsz és besértődsz. Vagy pl. amikor 4en meg gangoltuk akkor is húztad a szádat 3napig... néha kajakra nem értelek
na jó, akkor ez betudható annak hogy egyik hozzátartozómról kiderült hogy rákos, pár napra rá pedig meghalt, elhiheted, hogy nem voltam a legjobb idegállapotban
igen mert fentvagytok ventrin, csak a pofázás megy, senki nem figyel a gamere, senki nem figyel arra amit írok, senki nem akar spammolni, mintha valami kurvanehéz dolog lenne, vagy nemtudom, közben meg csak egy retardált hülyegyerek módjára kellene nyomogatni a billentyűket
ja és megbeszéltétek előre ventrin hogy engem baszogattok a gameben már egyből az elején, és akkor röhögjek rajta, vagy mi?
Quote (ikszipszilon @ Sat, Jun 20 2009, 02:22pm)
te soha nem kapod fel a vizet, amikor 8an bent vagyunk a gémben, beírod 5x ,h valami spam és ha senki nem spammol fogod magad és lelépsz és besértődsz. Vagy pl. amikor 4en meg gangoltuk akkor is húztad a szádat 3napig... néha kajakra nem értelek
inb4, engem kurvára nem érdekel így érettségi után kb senki , főleg mert túlvagyok életem eddig legnagyobb csalódásán, szóval elhiheted mennyire leszarom ,hogy ki mit sír, de fogd ezt az egészet úgy ,hogy 1 kibaszott játék , sírjon mindenki csak. Téged ez ne érdekeljen... Csak játsz
hányszor írjam még le, kurvára nehéz agyad van, pedig tök egyszerű felfogni, itt most nem a játékról van szó
This post was edited by painkiller8 on Jun 20 2009 08:28am