Ha esetleg valakit esetleg erdekelne a teli anime season ezeket lattam eddig:
Tiger Mask W
~80-as evek beli pankraciorol szol, törtenet annyi hogy egy szervezet pankratorokat kepez ki, cserebe elveszik a nyeremeny felet. Ez a szervezet rokkanta teszi a ket föszereplö edzöjet egy meccsen, ezutan az egyikük belülröl, a masikuk kivülröl probal bosszut allni rajtuk. Igenyesen meg van csinalva, az egyik kedvencem eddig.
Shuumatsu no Izetta
A masodik vilaghaboru elött elkezdett terjeszkedni Nemetorszag, es eppen azon van hogy elfoglaljon egy kis hegyi orszagot, akiknek az utolso remenye egy boszorkany. Elsö par resz nagyon jol indult, most elkezdett laposodni, de van meg benne potencial. A haborus jelenetek viszonylag hithünek tüntek nekem, bar nem vagyok egy hatalmas WW2 fagota.
Drifters
Fantasy setting, ahol az emberiseg leigazta a többi fajt, erre a mi vilagunkbol meg lett idezve halaluk elött jopar "hös" különbözö idöszakokbol, akik ket oldalra kerültek, es rajtuk mulik a masik vilag sorsa. Vannak benne veres jelenetek, de azert nem teljesen edgy grimdark az egesz.
Flip Flappers
Ez nagyon jol meg van rendezve es animalva, bar a törtenet nem nagyon halad sehova.
Keijo
Nagyon elvont sport-comedy, nem tudom innen nez-e akarki ilyesmiket, de en sokat nevettem rajta.
Occultic;Nine
Termeszetfeletti/mystery, a törtenet hatezer szalon futott es kezdett nekem sok lenni, 4 reszt lattam belöle, lehet majd folytatom kesöbb.
Touken Ranbu - Hanamaru
A szereplök hires kardok akik emberi alakot öltöttek, es utazgatnak az idöben par törtenelmi esemenyt megvedeni a gonosz idöutazoktol. Ez igazabol annyira nem nagy durranas, en azert nezem elsösorban, mert jövöre jön ki ehhez egy rendes anime, ez ilyen lightosabb spin-offja.
Bloodivores
Törtenet jol nezett ki, a kormany összegyüjtött par bünözö vampirt szörnyetegekkel, ismeretlen okokbol. A kivitelezes az viszont ritkaszar, mindössze ket reszt birtam belöle vegignezni.
Yuri on ICE
Ferfi jegkorcsolyazokrol szol, jonak jo, csak annyi a baj hogy nagyon buzis. Aki viszont kepes magat azon tultenni, annak elvezhetö.
girlish number
Szinkronszineszes/idolos animu. Ez a season meme showja, mar csak azert megeri nezni.
ViVid Strike!
Nanoha, az egyik kedvencem sokadik spin-offja, ezert megneztem az elsö reszet, de sajnalattal kellett konstatalnom, hogy ez egy talicska tragya.