Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Jan 25 2017 05:13pm)
még szerencse, hogy te ott vagy, és helyettük is van elég fogalmad mindenről.
Én csak felolvasom a kérdéseket és bejelölöm a választ, nekem nem kell semmiről fogalmam legyen de azért nice try
Quote (anyd @ Jan 25 2017 04:28pm)
Na, meselj, erdekel
Quote (Anarkin @ Jan 25 2017 04:30pm)
a többinek van?
Nincsenek nagyon többiek. Kb 60 sikeres kérdőívet csináltam végig, ennek nagy része fideszes(50% körül) olyan 30% leszarja a politikát és végig nemtudomozta a politikás kérdéseket a maradék meg balos/kétfarkúkutyapártos
De elrettentő a különbség. Meg kell jegyeznem, hogy a nagyrészük azoknak akiknek van 15 perce kitölteni egy telefonos kérdőívet hétköznap du 3kor nagyrésze nyugdíjas, szakmunkás 8 osztályos, ezek közül 99% fideszes
De úgy fideszes, hogy "Kire szavazott 2014ben? Nem emlékszem..nem tudom -> Mi a véleménye orbán viktorról? ó nagyon jó..Ő fideszes ugye?"
Körülbelül az első 5 kérdés után lejön ha valaki agy nélküli fideszes, nah nekik minden válaszlehetőséget el kell mondani és nem értenek meg olyan szavakat hogy "kihívója" meg a kérdés felére rákérdeznek
De jobbik se jobb, "kire szavazott 2014ben? Jobbik. kire szavazna ha jövőhéten lenne a választás? Jobbik. Ki az a Vona Gábor? Nem tudom "
Persze ezek csak kiragadott példák és tényleg nagyrészük nyugdíjas de kicsit elkeserítő hallgatni újra és újra a 70 éves mamát hogy "hát a fideszre, mindig a fideszre, nem a hülye kommunistákra"
Annyi példát tudnék még írni...