d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev18468478488498505001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Jul 11 2013 01:34pm
Quote (CyberPunk666 @ Jul 11 2013 09:20pm)
van egy blokkgyűjtőm, és minden új blokk a tetejére kerül. minden visszakereshető.

nekem van egy blokkrendszerező szekrényem számítógépes adatbázissal hozzá
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 11 2013 01:34pm
Quote (Inakwo @ 11 Jul 2013 21:17)
minden blokkot el kell tenni

én kb minden cipőmet vissza viszem fél év után :D
legtöbbször simán levásárolhatom csak pofa kell hozzá

az lesz.. ellopom a stratégiádat

de amúgy komolyan, tök jogos
egy cipőnek 3-5 évig kéne mennie, nem 1 nyár erejéig.. még kiskoromban sem épültek le 2 éven belül amikor szétrugtam őket, most meg mi? elmegyek 50x A-ból B-be, majd tönkremegy
Member
Gold: 1.00
Jul 11 2013 01:42pm
Quote (Smat @ 11 Jul 2013 20:55)
Kivéve téged mert te olyan különleges vagy hogy havonta csak egyszer dugod a nődet akkor is csak azért mert a hónap többi napján be vagy zárkózva a szobába és olvasod az on the roadot.
Nem kell még 15x elmagyarázni hogy te milyen egyedi személyiség vagy, és hogy te így jól érzed magad.

Közben gondolkoztam azon amit írtál, és igen érdekes, hogy egyes emberek (egyébként általánosan jellemző a többségre) mennyire nehezen viselnek minden az átlagtól való eltérést.
Mindegy, hogy az jó vagy rossz, de ha eltér, akkor az erős ellenérzést vált ki.

Én még azt is leírtam, hogy ez a dolog elég sok rosszat okoz nekem, rengeteg problémám van miatta, de mégis az ragadt meg, hogy én milyen kurva különlegesnek tartom magam. Pedig átlagosnak lenni a legjobb, akkor senki észre sem vesz. A világ legjobb dolga.
Tényleg elgondolkoztat, hogy vajon mi lehet ennek az oka. Hiszen a te szempontodból nézve ez egy totál negatív rossz dolog. Én együtt tudok élni vele, és jól érzem magam, mert megteremtem azt a légkört ami kell, de azért lényegesen egyszerűbb lenne az élet, ha nem okozna gondot a másokkal való kapcsolat.

Miért gondolod, hogy én ettől jobbnak tartom magam? Miközben nem állítottam sehol ilyet. Önmagában az, hogy valaki nem olyan, mint a többség már automatikusan jobbnak tartja magát? Miért lenne így? Vagy miért gondolod egyből ezt?
Talán kilógni a sorból (iránytól és októl függetlenül) arrogancia? Akkor is, ha ez mondjuk nem egy pozitív dolog és nem is választás kérdése?

Quote (Saenchai @ 11 Jul 2013 21:34)
nekem van egy blokkrendszerező szekrényem számítógépes adatbázissal hozzá

nekem meg van egy adatbázisszekrényem blokkszámítógépes rendszerezővel hozzá

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 11 2013 01:44pm
Member
Gold: 3,747.73
Jul 11 2013 01:43pm
Quote (Anarkin @ Jul 11 2013 08:13pm)
életemben nem tartottam meg a blokkokat, csak drágább műszaki cikkeknél..

márciusban vettem két tök egyforma cipőt (csak egyik kékes, másik narancsos), egyik talpán 1 hónap alatt lett egy 2 centis repedés, másikon most kezdődnek a betegség jelei megjelenni

barátnőm csak mondta h tegyem el tegyem el, jó.. eldugtam valahova a 8 kiló papír közé

> előkerestem, vissza mindkettő, fél évig ingyen hordam a cipőket
> nők
> not just the kitchen

autizmus
dammit

én már jópár éve csinálom ezt, mindig 2-3 ezret fizetek rá félévenként, legutobib cipőm már 27 ezer volt, 4 ezret fizettem rá
Member
Gold: 69.85
Jul 11 2013 01:43pm
Quote (Anarkin @ 11 Jul 2013 21:34)
az lesz.. ellopom a stratégiádat

de amúgy komolyan, tök jogos
egy cipőnek 3-5 évig kéne mennie, nem 1 nyár erejéig.. még kiskoromban sem épültek le 2 éven belül amikor szétrugtam őket, most meg mi? elmegyek 50x A-ból B-be, majd tönkremegy

This. Regen meg amikor montiztam, meg ugy terepen bringaztam jobban, volt egy fekete Vans cipom, sima, semmi baszas rajta, pure black, jol nezett ki, meg varrott volt, nem ragasztott, varras mintaval. 4+ evig nyuztam ugy, hogy 'ledobtam a labamrol', bringazas, eses benne, stb stb. kivulrol meg most sincs szakadas, belul a sarkanal ment a szovet tonkre. olyan 3 ev utan, amikor mar nagyon leelt volt, gondoltam veszek meg1-et, vmi hasonlot. Vettem is (az hagyjan, hogy elso este lehanytam : D ), de 1 ev se telt el, mire a sarka szetment (belulrol ennek is). Ezeket a cipoket 'lazan kotve' hasznaltam, szoval meg azt se lehet mondani, hogy ahogy szorosan volt a labamon es lerugtam, attol kopott el.

De ezek elott is, feher puma borcipo (kinottem), meg mindig megvan 2-3 evig hasznaltam azt is, a sarka annak meg egyeben van, azt a 'beton' tette tonkre, lekopott a talparol a minta, meg 'szetrugdostam' es az orranal a varras menten a gumitalp szetszakadozott.

Mai cipok meg. :C Mondjuk a hosszitott orru Dave, bor felcipom eleg jol birja, mult osszel vettem, csak nemi kopas van rajta, de azt meg a barna cipopaszta + matt wax/impregnalo helyreteszi es meg a waxtol at sem azik ugye, siman lepereg rola a viz.

Mondjuk van egy cseh desszant bakancsom is, belelt (teli foleg), bar telen-nyaron hasznalom meheszkedeskor, turazaskor, barmikor, amikor nem art ha tartja is valami a bokam, az ugralastol, az is megvan mar 5+ eve es a bor kicsit megkopott, de amugy semmi baja, pedig tuzet is tapostam mar el vele, hegesztettem benne, raesett izzo vasdarab, stb stb. : D De egy fekete cipokremmel valo lekenes + impregnalas utan meg az is mondhatni, mint ha uj lenne.
Member
Gold: 343.00
Jul 11 2013 01:44pm
Quote (CyberPunk666 @ Jul 11 2013 07:42pm)
Közben gondolkoztam azon  amit írtál, és igen érdekes, hogy egyes emberek (egyébként általánosan jellemző a többségre) mennyire nehezen viselnek minden az átlagtól való eltérést.

Én még azt is leírtam, hogy ez a dolog elég sok rosszat okoz nekem, rengeteg problémám van miatta, de mégis az ragadt meg, hogy én milyen kurva különlegesnek tartom magam. Pedig átlagosnak lenni a legjobb, akkor senki észre sem vesz. A világ legjobb dolga.
Tényleg elgondolkoztat, hogy vajon mi lehet ennek az oka. Hiszen a te szempontodból nézve ez egy totál negatív rossz dolog. Én együtt tudok élni vele, és jól érzem magam, mert megteremtem azt a légkört ami kell, de azért lényegesen egyszerűbb lenne az élet, ha nem okozna gondot a másokkal való kapcsolat.

Miért gondolod, hogy én ettől jobbnak tartom magam? Miközben nem állítottam sehol ilyet. Önmagában az, hogy valaki nem olyan, mint a többség már automatikusan jobbnak tartja magát? Miért lenne így? Vagy miért gondolod egyből ezt?
Talán kilógni a sorból (iránytól és októl függetlenül) arrogancia? Akkor is, ha ez mondjuk nem egy pozitív dolog és nem is választás kérdése?

Mondjuk azt nem értem miből gondolod, hogy ez a focista érdemben ehhez hozzá tud tenni valamit vagy egyáltalán elgondolkodik ezen.
Benyom egy újabb gif-et, aztán megy vissza dotázni
Member
Jul 11 2013 01:45pm
Quote (Senee @ 11 Jul 2013 21:44)
Mondjuk azt nem értem miből gondolod, hogy ez a focista érdemben ehhez hozzá tud tenni valamit vagy egyáltalán elgondolkodik ezen.

Inb4 azert mert focista lehet ertelmes. xddd
Member
Gold: 1.00
Jul 11 2013 01:46pm
Quote (Senee @ 11 Jul 2013 21:44)

Én veled is mindig normálisan szoktam beszélni. Nem fogok erről leszokni némi gifezés miatt. A viselkedésével mindenki saját magát minősíti. Szóval én nem fogom felhúzni magam rajta.

Amúgy meg nem csak neki szólt, általános érvényű kérdés.
Member
Gold: 1,593.00
Jul 11 2013 01:47pm
Quote (CyberPunk666 @ 11 Jul 2013 19:42)
Közben gondolkoztam azon  amit írtál, és igen érdekes, hogy egyes emberek (egyébként általánosan jellemző a többségre) mennyire nehezen viselnek minden az átlagtól való eltérést.

nekem meg van egy adatbázisszekrényem blokkszámítógépes rendszerezővel hozzá

Cp, hagyjuk, csak beléd akartam kötni, én igazából leszarom hogy mennyire vagy különc, ha neked így jól esik akkor csináld így, nem az én életem.
Member
Jul 11 2013 01:48pm
Quote (CyberPunk666 @ 11 Jul 2013 21:46)
Én veled is mindig normálisan szoktam beszélni. Nem fogok erről leszokni némi gifezés miatt. A viselkedésével mindenki saját magát minősíti. Szóval én nem fogom felhúzni magam rajta.

Amúgy meg nem csak neki szólt, általános érvényű kérdés.

Alapbol az atlag, ha valaki nem korcsosul bele a viselkedesukbe, akkor 'megremul' az 'uj' gondolatoktol es azzal probalja ellensulyozni a mast, hogy arrogancianak/egocentrikusnak minositi azt.

Quote (Smat @ 11 Jul 2013 21:47)
Cp, hagyjuk, csak beléd akartam kötni, én igazából leszarom hogy mennyire vagy különc, ha neked így jól esik akkor csináld így, nem az én életem.

Senee, latod, Smat is hozza tud erdemben szolni. xd

Quote (Inakwo @ 11 Jul 2013 21:48)
hmmmm

Ertsd ugy, hogy ez Smatra vonatkozik. xd Balotelli szinten al agyilag.

This post was edited by Baleee on Jul 11 2013 01:50pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev18468478488498505001Next
Closed New Topic New Poll