Quote (Anarkin @ 11 Jul 2013 21:34)
az lesz.. ellopom a stratégiádat
de amúgy komolyan, tök jogos
egy cipőnek 3-5 évig kéne mennie, nem 1 nyár erejéig.. még kiskoromban sem épültek le 2 éven belül amikor szétrugtam őket, most meg mi? elmegyek 50x A-ból B-be, majd tönkremegy
This. Regen meg amikor montiztam, meg ugy terepen bringaztam jobban, volt egy fekete Vans cipom, sima, semmi baszas rajta, pure black, jol nezett ki, meg varrott volt, nem ragasztott, varras mintaval. 4+ evig nyuztam ugy, hogy 'ledobtam a labamrol', bringazas, eses benne, stb stb. kivulrol meg most sincs szakadas, belul a sarkanal ment a szovet tonkre. olyan 3 ev utan, amikor mar nagyon leelt volt, gondoltam veszek meg1-et, vmi hasonlot. Vettem is (az hagyjan, hogy elso este lehanytam : D ), de 1 ev se telt el, mire a sarka szetment (belulrol ennek is). Ezeket a cipoket 'lazan kotve' hasznaltam, szoval meg azt se lehet mondani, hogy ahogy szorosan volt a labamon es lerugtam, attol kopott el.
De ezek elott is, feher puma borcipo (kinottem), meg mindig megvan 2-3 evig hasznaltam azt is, a sarka annak meg egyeben van, azt a 'beton' tette tonkre, lekopott a talparol a minta, meg 'szetrugdostam' es az orranal a varras menten a gumitalp szetszakadozott.
Mai cipok meg. :C Mondjuk a hosszitott orru Dave, bor felcipom eleg jol birja, mult osszel vettem, csak nemi kopas van rajta, de azt meg a barna cipopaszta + matt wax/impregnalo helyreteszi es meg a waxtol at sem azik ugye, siman lepereg rola a viz.
Mondjuk van egy cseh desszant bakancsom is, belelt (teli foleg), bar telen-nyaron hasznalom meheszkedeskor, turazaskor, barmikor, amikor nem art ha tartja is valami a bokam, az ugralastol, az is megvan mar 5+ eve es a bor kicsit megkopott, de amugy semmi baja, pedig tuzet is tapostam mar el vele, hegesztettem benne, raesett izzo vasdarab, stb stb. : D De egy fekete cipokremmel valo lekenes + impregnalas utan meg az is mondhatni, mint ha uj lenne.