d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozós Történetek Topic
Prev18384858687532Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,373.20
Aug 12 2015 05:31am
tfw megint van egy csaj aki nagyon erdekel es akarok tole valamit, de van 6 eve baratja, viszont mindig nez ilyen csillogo szemekkel, jon beszelgetni, hulyeskedik, kerdezoskodik mindig a kozelemben van, minden jele arra utal hogy tetszem neki nagyon
tegnap voltunk inni egyutt nagyobb tarsasagban es megkerdeztem hogy mire veljem a viselkedeset, az volt a valasz roviden hogy hat o nem akar semmit, azt mondta "en extran csiplek" aztan kerdezte hogy miert, en akarnek tole valamit? amire mar nem is emlekszem mit valaszoltam
nyilvan hulye vagyok hogy azt gondoltam igy 2 het ismeretseg utan hogy eloall nekem ilyen akarlak szoveggel egy 6 eves kapcsolatbol kiszallva
viszont egyutt kell majd vele dolgoznom es latom sokat....nem tudom mitevo legyek, help:(
Member
Gold: 6,440.13
Aug 12 2015 05:34am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Aug 12 2015 12:31pm)
tfw megint van egy csaj aki nagyon erdekel es akarok tole valamit, de van 6 eve baratja, viszont mindig nez ilyen csillogo szemekkel, jon beszelgetni, hulyeskedik, kerdezoskodik mindig a kozelemben van, minden jele arra utal hogy tetszem neki nagyon
tegnap voltunk inni egyutt nagyobb tarsasagban es megkerdeztem hogy mire veljem a viselkedeset, az volt a valasz roviden hogy hat o nem akar semmit, azt mondta "en extran csiplek" aztan kerdezte hogy miert, en akarnek tole valamit? amire mar nem is emlekszem mit valaszoltam
nyilvan hulye vagyok hogy azt gondoltam igy 2 het ismeretseg utan hogy eloall nekem ilyen akarlak szoveggel egy 6 eves kapcsolatbol kiszallva
viszont egyutt kell majd vele dolgoznom es latom sokat....nem tudom mitevo legyek, help:(

Szerintem itt a pua okoskodás segíthet csak.

1. Add lazán tudtára, hogy tetszel neki, hogy potenciális párként tekinthessen rád.
2. Legyél kurva laza és kacsingass másfelé.
Member
Gold: 5,302.77
Aug 12 2015 05:34am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Aug 12 2015 12:31pm)

Az a legegyszerűbb, ha egy másik nővel felejtesz.
Member
Gold: 280.00
Aug 12 2015 05:35am
Quote (beni @ Aug 12 2015 12:34pm)

1. Add lazán tudtára, hogy tetszel neki, hogy potenciális párként tekinthessen rád.

szia
tetszek neked
Member
Aug 12 2015 05:39am
Quote (beni @ Aug 12 2015 12:34pm)

ugy kacsintgassak masfele hogy ezt a tudtara is adom?

Quote (-joey- @ Aug 12 2015 12:34pm)
Az a legegyszerűbb, ha egy másik nővel felejtesz.

az a baj ha van valaki a kepben akkor mas abszolut nem erdekel, irtak ketten is hogy talalkozni akarnak de mondtam hogy hat sajnos nem erek ra
Member
Aug 12 2015 05:46am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Aug 12 2015 12:39pm)
ugy kacsintgassak masfele hogy ezt a tudtara is adom?

Nem kell bunkónak lenni szerintem, csak aki 6 éves kapcsolatban van az nem fog kilépni egy talánért. Ezért fontos, hogy tudtára add, hogy te akarsz tőle valamit.

Viszont ilyen pasiból lehet heti 2 is jut neki, úgyhogy mutatni kell, hogy nem vagy balfasz, akárhány nőt össze tudnál szedni, de neked pont ő kell.

Valami ilyesmit tudnék tanácsolni, persze jól tudom, hogy ez kivülről könnyű.
Member
Aug 12 2015 05:48am
Quote (beni @ Aug 12 2015 12:46pm)
Nem kell bunkónak lenni szerintem, csak aki 6 éves kapcsolatban van az nem fog kilépni egy talánért. Ezért fontos, hogy tudtára add, hogy te akarsz tőle valamit.

Viszont ilyen pasiból lehet heti 2 is jut neki, úgyhogy mutatni kell, hogy nem vagy balfasz, akárhány nőt össze tudnál szedni, de neked pont ő kell.

Valami ilyesmit tudnék tanácsolni, persze jól tudom, hogy ez kivülről könnyű.

na igen, ezt megvalositani eleg komplikalt
de valami hasonlora gondoltam en is, fasz kivan hogy mindig ilyen helyzetekbe kerulok
Member
Aug 12 2015 05:58am
Quote (XxPiTyUkAxX @ Aug 12 2015 12:48pm)
na igen, ezt megvalositani eleg komplikalt
de valami hasonlora gondoltam en is, fasz kivan hogy mindig ilyen helyzetekbe kerulok

Nekem egyszer volt egy tök szürreálisan induló kapcsolatom. A gimisként a szomszéd sráccal indultam el egyik péntek este a városba, de egy sarokkal azelőtt, hogy lefordultam volna a haverokkal találkozni, összefutottunk az ő egyik volt osztálytársával aki (szerintem) extrém szép lány volt. Szóval inkább beültünk 4-esben valahova iszogatni és másnap felhívott a szomszéd, hogy kurvaanyám, mert a csaj elkérte tőle a számom.

El sem akartam hinni, tök boldog voltam meg minden. Később felhívott a lány, hogy nem akar tőlem semmit, csak a szomszédomat akarta féltékennyé tenni ezzel a húzással. Mondtam, hogy az kár, mert nekem tetszik és elhívtam moziba.

Erre megjelent a barátnőjével :D Mikor megláttam őket közeledni, már elkezdtem magamon röhögni, hogy milyen balfasz vagyok. Egyből elkönyveltem, hogy ez a történet kútba esett és elkezdtem viccelődni a barátnőjével, meg dumálni vele.

Néhány nap múlva felhívott, hogy azt hallotta, hogy van egy közös lány ismerősünk, aki szerelmes belém (ő utálta). Mondtam full casual, hogy igen, de leszarom. Erre mondta, hogy találkozzunk este. Elmentünk sétálni és össze is jöttünk. 8 hónapig jártunk, de aztán szakítottam vele, mert elsős lettem egyetemen, ő meg maradt vidéken gimiben és ...franc se tudja, hogy miért szakítottam.
Member
Gold: 6,352.66
Aug 12 2015 05:59am
Quote (XxPiTyUkAxX @ 12 Aug 2015 13:31)

igyal 1 sort, ugyis gecimeleg van
Member
Aug 12 2015 06:00am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Aug 12 2015 12:59pm)
igyal 1 sort, ugyis gecimeleg van

vagy do a barrel roll
Go Back To Magyar Topic List
Prev18384858687532Next
Add Reply New Topic New Poll