Quote (XxPiTyUkAxX @ Aug 12 2015 12:48pm)
na igen, ezt megvalositani eleg komplikalt
de valami hasonlora gondoltam en is, fasz kivan hogy mindig ilyen helyzetekbe kerulok
Nekem egyszer volt egy tök szürreálisan induló kapcsolatom. A gimisként a szomszéd sráccal indultam el egyik péntek este a városba, de egy sarokkal azelőtt, hogy lefordultam volna a haverokkal találkozni, összefutottunk az ő egyik volt osztálytársával aki (szerintem) extrém szép lány volt. Szóval inkább beültünk 4-esben valahova iszogatni és másnap felhívott a szomszéd, hogy kurvaanyám, mert a csaj elkérte tőle a számom.
El sem akartam hinni, tök boldog voltam meg minden. Később felhívott a lány, hogy nem akar tőlem semmit, csak a szomszédomat akarta féltékennyé tenni ezzel a húzással. Mondtam, hogy az kár, mert nekem tetszik és elhívtam moziba.
Erre megjelent a barátnőjével

Mikor megláttam őket közeledni, már elkezdtem magamon röhögni, hogy milyen balfasz vagyok. Egyből elkönyveltem, hogy ez a történet kútba esett és elkezdtem viccelődni a barátnőjével, meg dumálni vele.
Néhány nap múlva felhívott, hogy azt hallotta, hogy van egy közös lány ismerősünk, aki szerelmes belém (ő utálta). Mondtam full casual, hogy igen, de leszarom. Erre mondta, hogy találkozzunk este. Elmentünk sétálni és össze is jöttünk. 8 hónapig jártunk, de aztán szakítottam vele, mert elsős lettem egyetemen, ő meg maradt vidéken gimiben és ...franc se tudja, hogy miért szakítottam.