d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev18358368378388395001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Jul 10 2013 01:12pm
ITT: Cp mesél nekünk arról hogy még az anyósa is utálja
Member
Gold: 69.85
Jul 10 2013 01:33pm
Quote (CyberPunk666 @ 10 Jul 2013 20:35)
De ez azt hiszi, hogy mennyi mindent megtesz értem, amikor el kell mennem a kurva születésnapjukra, mert, hogy én különben nem bulizom eleget, és képtelen felfogni, hogy mások az igényeim, mert szerinte csak az a jó és csak az lehet a boldog, aki azt csinálja, amit ő is tenne, ha jól akarná érezni magát.
Mint itt a téma elején a sub egy része

Fuh, ezt de utaltam en is. Amikor abbol indult ki, hogy neki azok az igenyeik, hogy minden szar koncertre, fos 30Y-ra eljarjon, meg divathipster/deep hulyesegeket 'imadjon'. Ha meg nagyritkan elment szabikaval sorozni, vagy valami, akkor az egybol ugy jott le, hogy en mekkora party face 0-24 bulizos juhaszalat vagyok. Holott kurvara idegesit a tomeg, meg ugy altalaban az emberek korulottem, plane ha izzadtak, mocskosak, reszegek, hangosak. Foleg, hogy en is mondhatni tisztan elek, nagyjabol 2+ eve meg nem is rugtam sztem be, de meg alkoholt (meg mas se) nagyon fogyasztok, ha igen, az is pont ilyen tarsasgi kenyszerek alatt legtobbszor, mert muszaj meginni a kurvaszar fel deci palinkajat az oregnek evente 3x, ahova jartunk regen meheszkedni, mert ha nem, akkor en vagyok a satan. Legtobbszor kimentettem magam, hogy vezetek, etc, nem lehet, de ezek meg akkor is eroltetik, hogy jajj hat 1 ora mulva, nem lesz annak a verben nyoma, stb...

Nah mindegy.
Member
Gold: 22,413.07
Jul 10 2013 01:45pm
Quote (CyberPunk666 @ Jul 10 2013 06:33pm)
ezek ritka dolgok, de hogy legyen valós és aktuális téma.

Zárlat miatt behalt a tv tápegysége valamelyik nap. Levitték a szerelődhöz. 5000 volt a tápcsere.

Most majd meg fogja kérdezni az anyósom, ha megyek hozzájuk, (némi várakozás után, hátha magamtól megteszem) hogy hallottam-e mi történt a tvvel.

Szerintem a normális válasz az lenne, hogy igen, majd akkor ennyiben maradna. Utána meg balhé, hogy én nem szeretem őket, meg áruljam el mi bajom velük, mert ők látják...

A valóságban, majd muszáj leszek visszakérdezni (amikor a barátnőm beenged még figyelmeztetni is fog rá szerintem), szóval majd mondhatom, hogy igen, és visszakérdés, hogy és mi lett vele, meg fogom hallgatni, hogy 5000 ezer volt, mert zárlatos a tápcsere, meg azt is meg kell hallgatnom, hogy egy srác jött fel segíteni levinni a szerelővel, aki pont ott volt a szerelőnél (a ház ajjában van a szerelő). Meg lesz majd sok töltelék, hogy milyen rosszkor jött ez az extra kiadás, meg hogy megijedt, hogy nem lesz tv, meg nem lett volna pénze másikra, meg még félórányi szar, ami nem érdekel és nem tudom mire jó.

tudom mi a hűség, a kötelesség, illetve tudok titkot tartani és segítek a barátaimnak, kiállok értük, ha kell. Az eddigi barátságaimhoz, amiket sikerült összehoznom ezek elegek voltak.

teljes mértékben együttérzek veled, engem is érnek ilyen kínok és gecire utálom amikor már látom magam előtt hogy 20.-án születésnapi zsúrra kell mennem és kurvára nem érdekelnek azok az emberek akikkel az egész napot (MER UGYE MILYEN MÓKÁS LESZ SÉTÁLNI A VÁROSBAN) együtt kell töltenem.
Member
Jul 10 2013 01:51pm
Lolz, visszaolvastam az elozo, elsore tl;dr oldalakat es kivetelesen, reszben meg tudom erteni rawent. Akar zene (inb4 en cska metalt hallgatok, az egy dolog, hogy 50%+-ban a metal legkulonbozobb mufajait, bar vannak kivetelek), de zeneben mondjuk en is szinte mindent, ettol fuggetlenul sok mai elektronikus (nem party zene, ahogy itt Benyo fogalmazott mondjuk, hanem a 'patrician' shiteket is) zenet ordenare otvar szar zajnak tartok, mert egyszeruen az. Ez most egy olyan dolog, hogy azert mert kevesen hallgatjak/nezik/akarmi, akkor az mar biztos valami too deep/leet/lofasz dolog. Pedig attol meg mert valami nem mainstream, lehet szar.

A csajozas/szocializalodas dologban is egyet tudok reszben erteni. Ezek az erdek/mu kapcsolatok, hogy csak azert talalkozni/beszelni valakivel, hogy talalkozzatok/beszeljetek, kurvara felbasz. Bar vannak emberek, akikkel szeretek irl tallakozni, mert mondjuk 'elfilozofalunk' 5-6-x orakat is, vagy mondjuk egy satrazas a tisza tonal, stb. Pl van haverom, akivel amikor talalkozunk mindig fizika a tema lenyegeben, kulonbozo teoriakon filozofalgatunk es amikor 'belehallgat' egy olyan, akinek ez a tema mondjuk idegen/kenyszer, akkor igy wtf fejjel tovabb al mondjuk.

Ahogy pl exnom ota, en sem nagyon vagyok oda a fix kapcsolatert (inb4 pua), abban a kapcsolatban volt sok pozitiv, de szinten sok negativ tapasztalat is, nem csak a csajjal, de a kornyezetevel kapcsolatban is, amire nekem nincs energiam/turelmem, hogy meg egyszer 'atlejem', ha netan nagyon dughatnekom van mar (annyira nem gyakori), akkor megprobalok valami olyan tarsasaggal elmenni valahova es addig elviselni azt a tarsasagot, ahol adodik egy pina amit be lehet tomni. >.<

Quote (lacketto @ 10 Jul 2013 21:45)
teljes mértékben együttérzek veled, engem is érnek ilyen kínok és gecire utálom amikor már látom magam előtt hogy 20.-án születésnapi zsúrra kell mennem és kurvára nem érdekelnek azok az emberek akikkel az egész napot (MER UGYE MILYEN MÓKÁS LESZ SÉTÁLNI A VÁROSBAN) együtt kell töltenem.

Fubazdmeg, a regi rossz emlekek, ilyenekkel kapcsolatban. AMIKOR A KIBASZOTT NEPTANC/ZENEI FESZTIVALRA EL KELL MENNEM MERT BAZDMEG NEM ELEG, HOGY UTALOM AZT A KIBASZOTT UNALMAS MAGYAR NEPZENET, MEG 10+ ORAN AT NEZNEM KELL, HOGY TANCOLNAK RA, IDIOTA ALKOHOLBAN USZO SZARHAZI LECSUSZOTT EMBEREK.................

This post was edited by Baleee on Jul 10 2013 01:53pm
Member
Gold: 2.00
Jul 10 2013 01:54pm
Quote (Baleee @ 10 Jul 2013 21:51)
Lolz, visszaolvastam az elozo, elsore tl;dr oldalakat es kivetelesen, reszben meg tudom erteni rawent. Akar zene (inb4 en cska metalt hallgatok, az egy dolog, hogy 50%+-ban a metal legkulonbozobb mufajait, bar vannak kivetelek), de zeneben mondjuk en is szinte mindent, ettol fuggetlenul sok mai elektronikus (nem party zene, ahogy itt Benyo fogalmazott mondjuk, hanem a 'patrician' shiteket is) zenet ordenare otvar szar zajnak tartok, mert egyszeruen az. Ez most egy olyan dolog, hogy azert mert kevesen hallgatjak/nezik/akarmi, akkor az mar biztos valami too deep/leet/lofasz dolog. Pedig attol meg mert valami nem mainstream, lehet szar.

A csajozas/szocializalodas dologban is egyet tudok reszben erteni. Ezek az erdek/mu kapcsolatok, hogy csak azert talalkozni/beszelni valakivel, hogy talalkozzatok/beszeljetek, kurvara felbasz. Bar vannak emberek, akikkel szeretek irl tallakozni, mert mondjuk 'elfilozofalunk' 5-6-x orakat is, vagy mondjuk egy satrazas a tisza tonal, stb. Pl van haverom, akivel amikor talalkozunk mindig fizika a tema lenyegeben, kulonbozo teoriakon filozofalgatunk es amikor 'belehallgat' egy olyan, akinek ez a tema mondjuk idegen/kenyszer, akkor igy wtf fejjel tovabb al mondjuk.

Ahogy pl exnom ota, en sem nagyon vagyok oda a fix kapcsolatert (inb4 pua), abban a kapcsolatban volt sok pozitiv, de szinten sok negativ tapasztalat is, nem csak a csajjal, de a kornyezetevel kapcsolatban is, amire nekem nincs energiam/turelmem, hogy meg egyszer 'atlejem', ha netan nagyon dughatnekom van mar (annyira nem gyakori), akkor megprobalok valami olyan tarsasaggal elmenni valahova es addig elviselni azt a tarsasagot, ahol adodik egy pina amit be lehet tomni. >.<

: DDDDDDDDDDDDD
Member
Jul 10 2013 01:57pm
Quote (zsansaccount @ 10 Jul 2013 21:54)
: DDDDDDDDDDDDD

Jo hat na, mint irtam altalaban kurvara irrital, ha 1 levegot kell szivnom mas emberekkel. : D Ebbe beletartozik a bombatestu alat is, ez van. ^^ Pl en nem tudok feltoltodni/aludni ugy, ha valaki mas is fekszik mellettem, de akar 1 szobaban vagyunk, akkor felebredek masfel orankent kb, meg forgolodok, stb, de ha egyedul vagyok egy viszonylag elszigetelt, lehet az 1meterszer 2meteres kis helyen, akkor mar total feltoltodok par ora alvassal is. Ellenben a zajok maguk annyira nem azvarnak, szoval ha el vagyok zarva ilyen terben tolem a falat is furhatjak utvefuroval, 90%-ban nem erdekel, ritkan zavar a zaj.

This post was edited by Baleee on Jul 10 2013 01:58pm
Member
Gold: 2.00
Jul 10 2013 02:05pm
Quote (Baleee @ 10 Jul 2013 21:57)
Jo hat na, mint irtam altalaban kurvara irrital, ha 1 levegot kell szivnom mas emberekkel. : D Ebbe beletartozik a bombatestu alat is, ez van. ^^  Pl en nem tudok feltoltodni/aludni ugy, ha valaki mas is fekszik mellettem, de akar 1 szobaban vagyunk, akkor felebredek masfel orankent kb, meg forgolodok, stb, de ha egyedul vagyok egy viszonylag elszigetelt, lehet az 1meterszer 2meteres kis helyen, akkor mar total feltoltodok par ora alvassal is. Ellenben a zajok maguk annyira nem azvarnak, szoval ha el vagyok zarva ilyen terben tolem a falat is furhatjak utvefuroval, 90%-ban nem erdekel, ritkan zavar a zaj.

érdekes, engem ez nem zavar
Member
Gold: 710.00
Jul 10 2013 02:16pm
Quote (zsansaccount @ Jul 10 2013 08:05pm)
érdekes, engem ez nem zavar

érdekes.
Member
Gold: 22,413.07
Jul 10 2013 02:16pm
Quote (Baleee @ Jul 10 2013 08:51pm)

Fubazdmeg, a regi rossz emlekek, ilyenekkel kapcsolatban. AMIKOR A KIBASZOTT NEPTANC/ZENEI FESZTIVALRA EL KELL MENNEM MERT BAZDMEG NEM ELEG, HOGY UTALOM AZT A KIBASZOTT UNALMAS MAGYAR NEPZENET, MEG 10+ ORAN AT NEZNEM KELL, HOGY TANCOLNAK RA, IDIOTA ALKOHOLBAN USZO SZARHAZI LECSUSZOTT EMBEREK.................

csakhogy nehezebb legyen a dolgom: szegeden lesz a zsúr xD
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 10 2013 02:19pm
inb4 reggelre hunsub háromnegyede antiszoc
Go Back To Magyar Topic List
Prev18358368378388395001Next
Closed New Topic New Poll