Lolz, visszaolvastam az elozo, elsore tl;dr oldalakat es kivetelesen, reszben meg tudom erteni rawent. Akar zene (inb4 en cska metalt hallgatok, az egy dolog, hogy 50%+-ban a metal legkulonbozobb mufajait, bar vannak kivetelek), de zeneben mondjuk en is szinte mindent, ettol fuggetlenul sok mai elektronikus (nem party zene, ahogy itt Benyo fogalmazott mondjuk, hanem a 'patrician' shiteket is) zenet ordenare otvar szar zajnak tartok, mert egyszeruen az. Ez most egy olyan dolog, hogy azert mert kevesen hallgatjak/nezik/akarmi, akkor az mar biztos valami too deep/leet/lofasz dolog. Pedig attol meg mert valami nem mainstream, lehet szar.
A csajozas/szocializalodas dologban is egyet tudok reszben erteni. Ezek az erdek/mu kapcsolatok, hogy csak azert talalkozni/beszelni valakivel, hogy talalkozzatok/beszeljetek, kurvara felbasz. Bar vannak emberek, akikkel szeretek irl tallakozni, mert mondjuk 'elfilozofalunk' 5-6-x orakat is, vagy mondjuk egy satrazas a tisza tonal, stb. Pl van haverom, akivel amikor talalkozunk mindig fizika a tema lenyegeben, kulonbozo teoriakon filozofalgatunk es amikor 'belehallgat' egy olyan, akinek ez a tema mondjuk idegen/kenyszer, akkor igy wtf fejjel tovabb al mondjuk.
Ahogy pl exnom ota, en sem nagyon vagyok oda a fix kapcsolatert (inb4 pua), abban a kapcsolatban volt sok pozitiv, de szinten sok negativ tapasztalat is, nem csak a csajjal, de a kornyezetevel kapcsolatban is, amire nekem nincs energiam/turelmem, hogy meg egyszer 'atlejem', ha netan nagyon dughatnekom van mar (annyira nem gyakori), akkor megprobalok valami olyan tarsasaggal elmenni valahova es addig elviselni azt a tarsasagot, ahol adodik egy pina amit be lehet tomni. >.<
Quote (lacketto @ 10 Jul 2013 21:45)
teljes mértékben együttérzek veled, engem is érnek ilyen kínok és gecire utálom amikor már látom magam előtt hogy 20.-án születésnapi zsúrra kell mennem és kurvára nem érdekelnek azok az emberek akikkel az egész napot (MER UGYE MILYEN MÓKÁS LESZ SÉTÁLNI A VÁROSBAN) együtt kell töltenem.
Fubazdmeg, a regi rossz emlekek, ilyenekkel kapcsolatban. AMIKOR A KIBASZOTT NEPTANC/ZENEI FESZTIVALRA EL KELL MENNEM MERT BAZDMEG NEM ELEG, HOGY UTALOM AZT A KIBASZOTT UNALMAS MAGYAR NEPZENET, MEG 10+ ORAN AT NEZNEM KELL, HOGY TANCOLNAK RA, IDIOTA ALKOHOLBAN USZO SZARHAZI LECSUSZOTT EMBEREK.................
This post was edited by Baleee on Jul 10 2013 01:53pm